Jump to content

Κοστολόγιση παλιου pc

baldurval

Recommended Posts

Μμμ,είναι παλιό αλλα ακόμα είναι καλουτσικο,λίγο παραπάνω απο 200 μπορει να φύγει,όχι 250 όμως.

To pc αποτελειται απο:

...

Θέλω να το πουλήσω πόσο το κοστολογειτε περίπου

Ευχαριστω

Μήπως να μην το πούλαγες ως πακέτο; Αν πας σε καινούριο μηχάνημα φαντάζομαι υπάρχουν αρκετά που μπορείς να κρατήσεις. Κουτί, τροφοδοτικό, ίσως κάρτα γραφικών και τον δίσκο. Πουλάς μόνο μητρική επεξεργαστή μνήμες ψήκτρα και δίνεις δώρο στον αγοραστή το dvdrom αν είναι απλό rom και όχι rw. Αν είναι rw μπορείς να το κρατήσεις και αυτό.

Στα γράφω αυτά διότι έχω την εντύπωση ότι σκοτώνεις κάποια πράγματα εξαιτίας του 8500. Το κουτί για παράδειγμα μου φαίνεται για αρκετά ακριβό και καλό κουτί ώστε να κοστολογηθεί για παράδειγμα 40-50€ (35-40€ πιάνει η κάρτα επειδή είναι η +, ένα 30άρι ο δίσκος, ένα 35άρι οι μνήμες, οπότε 100€ τα υπόλοιπα είναι σκότωμα κανονικό).

Μήπως να μην το πούλαγες ως πακέτο;

Στα γράφω αυτά διότι έχω την εντύπωση ότι σκοτώνεις κάποια πράγματα εξαιτίας του 8500.

Συνφωνω και εγω με τον φιλο.Σαν ετοιμο συστημα θα το σκοτωσεις για χαρη του επεξεργαστη σου ενω αν πουλησεις την μητρικη και τις ραμ μονες τους,λογο παλαιοτητας πιστευω θα πιασεις καλυτερα χρημματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.