Borg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2013 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QdXl3QtutQI]Hearthstone: Heroes of Warcraft Cinematic - YouTube[/ame] Hearthstone: Heroes of Warcraft Official Game Site Hearthstone: Heroes of Warcraft - Wikipedia, the free encyclopedia ξεκίνησε η μπετα για την Ευρώπη Closed Beta Test Begins! - News - Hearthstone είχα την τύχη να κερδίσω κλειδί από την blizzard και το δοκίμασα (το λιώνω) για τους λάτρες τον καρτών σίγουρα θα αρέσει πολύ και για τους λάτρες του Warcraft λίγο περισσότερο Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2013 από Borg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Σεπτέμβριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Από το opt-in ή από το FB giveaway; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 μερικά screenshots (part1) Από το opt-in ή από το FB giveaway; απο opt-in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 17, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 μερικά screenshots (part2) το παιχνίδι είναι τέρμα εθιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Penniless Paladin ?! Καλή φάση φαίνεται πάντως, πότε βγαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Σεπτέμβριος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 μετά το MTG το χάος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Θα ήθελα και γω να το δω. Τόσα χρόνια όμως ποτέ δεν μου έχει κάτσει beta της blizz, μεγάλη γκαντεμιά. Oh well, όταν βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 18, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NcguJN78hhA]Τι παίζει με το Hearthstone: Heroes of Warcraft ; - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNaTiC Σεπτέμβριος 20, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 (edited) Ένα απόσπασμα απο το stream μου -- > [ame] [/ame]Ένα ωράιο παιχνιδάκι που έγινε αρκετά αργά την νύχτα (σε μια φάση που θα δείτε να περνάει το turn χωρίς να κάνω κάτι... αποκοιμήθηκα στην καρέκλα lol... ) Stremaro όταν παίζω όποιος θέλει να τσεκάρει ίσως κάποια στιγμή αν αποφασίσω να δώσω και ένα δεύτερο Beta Key που έχω διαθέσιμο , θα δούμε. Cheers Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2013 από LuNaTiC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skapoe Νοέμβριος 19, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=k7gKWcLMY8Q&feature=c4-overview&list=UUCgMZhIs9ksdP5hu3m37Snw]Greek Tutorial Hearthstone. Eliniko tutorial sto Hearthstone - YouTube[/ame]mikro tutorial gia telios arxarious.Th0rant - Twitchkai to channel m gia stream ke proetimasia mexri na bgi to pexnidi.ime on sxedon kathe mera meta tis 19:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Νοέμβριος 19, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Σαν λιωμενος του MTG χρονια πριν (Urza Saga ) το περιμενω πως και πως. 2 μηνες τωρα προσπαθουσα να βρω cd-key αλλα ματαια...πλεον περιμενω απλα την open beta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakos19 Δεκέμβριος 27, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 παιδια καλησπερα....για να δουμε...εκανa το θεμα για να μαζευτουμε ολοι του heartstone εδω....ποσα παιδια εχουν beta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 27, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Εγώ το έχω. Μόλις όμως είδα ότι για να πάρεις ένα pack πρέπει να κερδίσεις 30 match, το παράτησα. Πες ότι είσαι above average, 50 αγώνες για 30 νίκες.Ένα 10λεπτο ο κάθε αγώνας, 500 λεπτά ή 8 ώρες....Για 5 κάρτες.STANDARD. Η απληστία της Blizzard σε όλο της το μεγαλείο. Τι άλλο θα δούμε, €40 για expansion; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 27, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 και εγω το εχω και ειναι μια χαρα για καζουαλ καταστασεις κατ εμε.αν εξαιρεις το τιλταρισμα με διαφορες lowcost καρτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakos19 Δεκέμβριος 27, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Εγώ το έχω. Μόλις όμως είδα ότι για να πάρεις ένα pack πρέπει να κερδίσεις 30 match, το παράτησα. Πες ότι είσαι above average, 50 αγώνες για 30 νίκες.Ένα 10λεπτο ο κάθε αγώνας, 500 λεπτά ή 8 ώρες....Για 5 κάρτες.STANDARD. Η απληστία της Blizzard σε όλο της το μεγαλείο. Τι άλλο θα δούμε, €40 για expansion;κανεις λαθος...καθημερινα κανεισ daily QUEST το οποιο σου δινει +40 goldστις 3 νικες που θα κανεις εχεις αλλα 10 goldαν πας ολους του παιχτες level 10 παιρνεις αλλα 100και εδω ολα τα rewardsQuest - Hearthstone: Heroes of Warcraft Wikiεπισης μια αρενα για να μπεις θελει 150 Gold τα οποια με χαλαρο παιξιμο τα μαζευεις σε 2 μερες ανετααν κανεισ μονο 3 ηττες σου δινει πακετακι με 5 καρτες...οποτε αυτα που λες παραππανω ερχονται σε αντιθεση,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakos19 Δεκέμβριος 27, 2013 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 και εγω το εχω και ειναι μια χαρα για καζουαλ καταστασεις κατ εμε.αν εξαιρεις το τιλταρισμα με διαφορες lowcost καρτες...εχει πολυ βαθος...και κυριως θελει τροπο σκεψης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 27, 2013 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 το βαθος το αφηνω στην ακρη, το qq μου μπορει ευκολα να ειναι επειδη οι αλλοι εχουν παραπανω καλες καρτες καθως δεν παιζω πολυ. γενικα εχω να πω καλη τυχη με το balance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 27, 2013 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 (edited) κανεις λαθος...καθημερινα κανεισ daily QUEST το οποιο σου δινει +40 goldστις 3 νικες που θα κανεις εχεις αλλα 10 goldαν πας ολους του παιχτες level 10 παιρνεις αλλα 100και εδω ολα τα rewardsQuest - Hearthstone: Heroes of Warcraft Wikiεπισης μια αρενα για να μπεις θελει 150 Gold τα οποια με χαλαρο παιξιμο τα μαζευεις σε 2 μερες ανετααν κανεισ μονο 3 ηττες σου δινει πακετακι με 5 καρτες...οποτε αυτα που λες παραππανω ερχονται σε αντιθεση,,,,Δε κατάλαβα που κάνω λάθος. Τα μαθηματικά μου δε βγαίνουν σωστά; Θες λιγότερες από 30 νίκες για ένα πακέτο;Level 10 τους πας τους χαρακτήρες μία φορά. Για την αρένα: Πληρώνεις 150gold. Πες ότι είσαι above average, 4 νίκες 3 ήττες. Παίρνεις 1 pack, 50 gold, και μία common κάρτα. Έχασες 13.33 gold (4 νίκες που δε "πληρώθηκες") και κέρδισες μία common κάρτα. Τρελό value. Και χαλαρά δεν θεωρώ το 4 ώρες την ημέρα για 1 πακέτο κάθε 2 μέρες.Η μόνη σωτηρία είναι τα daily που λες. Αλλά όχι για τους νέους παίχτες. Τράβα να κάνεις dominance με class στο οποίο δεν έχεις deck. Έχω παίξει ΠΟΛΛΑ TGC. Αν εξαιρέσουμε το MTGO - που είναι ιδιαίτερη περίπτωση - είναι ΜΑΚΡΑΝ το χειρότερο από άποψη value. Άσε το matchmaking που είναι για το μαύρο μη-πω-τι. 1ος αγώνας που έπαιξα, καλά καλά δεν είχα ξεκλειδώσει όλες τις κάρτες, με βάζει με αντίπαλο που είχε 3 legendary. Ε, νταξ. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 27, 2013 από Volrath Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakos19 Δεκέμβριος 27, 2013 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Δε κατάλαβα που κάνω λάθος. Τα μαθηματικά μου δε βγαίνουν σωστά; Θες λιγότερες από 30 νίκες για ένα πακέτο;Level 10 τους πας τους χαρακτήρες μία φορά. Για την αρένα: Πληρώνεις 150gold. Πες ότι είσαι above average, 4 νίκες 3 ήττες. Παίρνεις 1 pack, 50 gold, και μία common κάρτα. Έχασες 12.5gold (4 νίκες που δε "πληρώθηκες") και κέρδισες μία common κάρτα. Τρελό value. Και χαλαρά δεν θεωρώ το 4 ώρες την ημέρα για 1 πακέτο κάθε 2 μέρες.Η μόνη σωτηρία είναι τα daily που λες. Αλλά όχι για τους νέους παίχτες. Τράβα να κάνεις dominance με class στο οποίο δεν έχεις deck. Έχω παίξει ΠΟΛΛΑ TGC. Αν εξαιρέσουμε το MTGO - που είναι ιδιαίτερη περίπτωση - είναι ΜΑΚΡΑΝ το χειρότερο από άποψη value. Άσε το matchmaking που είναι για το μαύρο μη-πω-τι. 1ος αγώνας που έπαιξα, καλά καλά δεν είχα ξεκλειδώσει όλες τις κάρτες, με βάζει με αντίπαλο που είχε 3 legendary. Ε, νταξ.οτι και να λεμε εδω δεν εχει νοημα....στα streams ειναι πανω εδω και καιρο και δεν πεφτει που σημαινει οτι αρεσει στον κοσμο :/ καλος η κακος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 27, 2013 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 οτι και να λεμε εδω δεν εχει νοημα....στα streams ειναι πανω εδω και καιρο και δεν πεφτει που σημαινει οτι αρεσει στον κοσμο :/ καλος η κακοςΓιατί νομίζεις ότι κάθονται και βλέπουν το stream αντί να παίζουν;Και δεν είπα ότι είναι κακό παιχνίδι. Απλά είναι ασύμφορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts