Jump to content

Recommended Posts

11 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Reviewers : XF23F2WR is a horrible lens.

The lens @50% magnification crop, in camera jpeg, sharpening set to 0 

image.png

Μάλλον διαβάζεις κακούς reviewers.
Εγω μια χαρά βλέπω και τις επιδόσεις του, και τα σχόλια των reviewer του lenstip που κάνει σωστά lens reviews [

WWW.LENSTIP.COM

Best digital cameras and lens reviews. If you are looking for the information about digital cameras and lenses you are in a right...

p.s. νηστικό τον έχεις τον σκυλάκο ? :D

9 ώρες πριν, το μέλος billpeppas έγραψε:

Μάλλον διαβάζεις κακούς reviewers.
Εγω μια χαρά βλέπω και τις επιδόσεις του, και τα σχόλια των reviewer του lenstip που κάνει σωστά lens reviews [

WWW.LENSTIP.COM

Best digital cameras and lens reviews. If you are looking for the information about digital cameras and lenses you are in a right...

p.s. νηστικό τον έχεις τον σκυλάκο ? :D

Και το optical limits το ίδιο λέει. Αλλά αυτά είναι old school sites.

Στο Reddit/yt/dpreview λένε πως πρόκειται για κακό φακό. Fujinon, κακός. Fujinon.  Τι α κανς. Η απόψις του κάθενος σεβαστή.

ps  Ο σκυλακος είναι πάντα νηστικός. Είναι στην ανάπτυξη ακόμα.

• 4 years later...

Οκ, ναι ξεθαψα το θεμα.

Τυπος με Pentacon Six TL στη Κεφαλονια. Προφανώς δε κατάλαβα τι κρατούσε....γι αυτο και το παρακατω sniper shot...

Ντράπηκα λίγο που ήμουν στο σημείο με τη Nikon. Αλλά οκ, ο τύπος έβγαζε μόνο πορτραίτα την οικογένεια του.

image.png.71196b49ce58237bddcfda14439b93b7.png

• Like 1