xtrmsnpr Οκτώβριος 6, 2019 #1001 Οκτώβριος 6, 2019 On 10/4/2019 at 9:30 PM, xtrmsnpr said: μιας και είχα καιρό invite only, lvl 0 Νικητής: thanolis 1
Proteas Οκτώβριος 16, 2019 #1002 Οκτώβριος 16, 2019 https://store.steampowered.com/app/226840/Age_of_Wonders_III/ Καλη τυχη σε οποιον μπει στην κληρωση 2
xtrmsnpr Ιανουάριος 23, 2020 #1003 Ιανουάριος 23, 2020 Μιας και έφτασε η στιγμή να φύγω erasmus (κάτι που δεν έγινε πέρσι), σας κάνω αυτό το δωράκι και σύντομα θα τα λέμε από Ισπανία. {ίσως το γιορτάσουμε και με πτυχίο} invite only, lvl 0 5 1
xtrmsnpr Ιανουάριος 24, 2020 #1004 Ιανουάριος 24, 2020 21 hours ago, xtrmsnpr said: Μιας και έφτασε η στιγμή να φύγω erasmus (κάτι που δεν έγινε πέρσι), σας κάνω αυτό το δωράκι και σύντομα θα τα λέμε από Ισπανία. {ίσως το γιορτάσουμε και με πτυχίο} invite only, lvl 0 νικητήςp4n0s86 1
xtrmsnpr Φεβρουάριος 14, 2020 #1005 Φεβρουάριος 14, 2020 (edited) Θέλω να δοκιμάσω αν λειτουργεί από την Ισπανία ο διάολος τούτος ! invite only, lvl 0 invite only, lvl 0 ή απλώς είμαι ο Βαλεντίνος σας Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2020 από xtrmsnpr 6 2
xtrmsnpr Φεβρουάριος 15, 2020 #1006 Φεβρουάριος 15, 2020 On 2/14/2020 at 1:06 PM, xtrmsnpr said: Θέλω να δοκιμάσω αν λειτουργεί από την Ισπανία ο διάολος τούτος ! invite only, lvl 0 invite only, lvl 0 ή απλώς είμαι ο Βαλεντίνος σας νικητής PUBG:gfxania νικητής CoM:thanolis 2
xtrmsnpr Μάρτιος 26, 2020 #1007 Μάρτιος 26, 2020 lvl 0, invite only Επειδή το εράσμους μάλλον δεν με θέλει, πάρτε ένα δώρο να περάσει η ώρα! Χαιρετίσματα επαναπατρισμένος πλέον, από την καραντίνα στο Στάνλεη! staysafe 9
xtrmsnpr Μάρτιος 28, 2020 #1008 Μάρτιος 28, 2020 On 3/26/2020 at 3:21 PM, xtrmsnpr said: lvl 0, invite only Επειδή το εράσμους μάλλον δεν με θέλει, πάρτε ένα δώρο να περάσει η ώρα! Χαιρετίσματα επαναπατρισμένος πλέον, από την καραντίνα στο Στάνλεη! staysafe νικητής:djkostas 1
Shaman Απρίλιος 8, 2020 #1009 Απρίλιος 8, 2020 Ένα key για την παιχνιδάρα Galactic Civ 3, από το bundle: 5 1
Shaman Απρίλιος 8, 2020 #1011 Απρίλιος 8, 2020 7 minutes ago, Proteas said: @Shaman Βγαζει αυτο μηνυμα. Μήπως δεν είσαι στο TheLab@SG group? Νομίζω ο @tyxeros ήταν admin. Να το ανοίξω σε όλο το TheLab group, αν είναι. Απλά θυμάμαι ότι το policy γενικά ήταν αυτό στα giveaways του thread. 1
Proteas Απρίλιος 8, 2020 #1012 Απρίλιος 8, 2020 Προσωπικα το παιχνιδι το εχω απλα το ειπα για καποιον που θα ηθελε να μπει. Δεν ξερω τι policy υπαρχει και πασο φυσικα απλα συνηθως π.χ. ο @xtrmsnpr τα κανει invite only, lvl 0 και μπορει να παρει μερος το καθε μελος του Λαμπη.
acct Απρίλιος 8, 2020 #1013 Απρίλιος 8, 2020 13 minutes ago, Shaman said: Να το ανοίξω σε όλο το TheLab group, αν είναι. Απλά θυμάμαι ότι το policy γενικά ήταν αυτό στα giveaways του thread. Γενικά έχει ατονήσει η δραστηριότητα στο ιδιωτικό γκρουπ. Ίσως υπάρχουν κάποιοι που τώρα είναι ενεργοί εδώ, αλλά δεν έχουν μπει στον κόπο να κάνουν όλη τη διαδικασία για να μπουν στην ομάδα. Κι από την άλλη, βλέπω στην ομάδα άλλους που δεν εμφανίζονται πια στο Steam ή εδώ. Πάντως, στο μεταξύ έχει αλλάξει αρκετά και το Steamgifts και ίσως δεν υπάρχει πια ανάγκη για όλο αυτό το exclusivity. Προφανώς, τελικά κάνετε τις κληρώσεις σας όπως προτιμάτε. Δεν υπάρχει κάποιος αυστηρός κανόνας. Από παλιότερα πρότεινα ως βολική λύση να βάζετε προαιρετικά και whitelist, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε προσωρινά κάποιους στη λευκή λίστα σας, για να συμμετάσχουν ακόμη και εκτός γκρουπ. 2
Δημοφιλής Δημοσίευση xtrmsnpr Απρίλιος 8, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #1014 Απρίλιος 8, 2020 (edited) Ξέρω ότι σας αρέσει η Λάρα, οπότε πάμε για όλη την τριλογία: invite only, lvl 0 invite only, lvl 0 - ΠΡΟΧΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 20Η ΕΠΕΤΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ invite only, lvl 0 - είναι η απλή έκδοση όχι η definitive,αλλά ο τίτλος του παιχνιδιού έχει γενικά αλλάξει definitive ονομάζεται/πωλείται στο steam και μόνο έτσι υπάρχει στο steamID, γιαυτό και το όνομα υπάρχει μόνο αυτό. Και γω που αγόρασα το ίδιο κλειδί, σαν definitive αναφέρεται και στον steam λογαριασμό μου-τους έχω στείλει και ticket για σιγουριά Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2020 από acct user request 9 3
Shaman Απρίλιος 8, 2020 #1015 Απρίλιος 8, 2020 2 hours ago, acct said: Γενικά έχει ατονήσει η δραστηριότητα στο ιδιωτικό γκρουπ. Ίσως υπάρχουν κάποιοι που τώρα είναι ενεργοί εδώ, αλλά δεν έχουν μπει στον κόπο να κάνουν όλη τη διαδικασία για να μπουν στην ομάδα. Κι από την άλλη, βλέπω στην ομάδα άλλους που δεν εμφανίζονται πια στο Steam ή εδώ. Πάντως, στο μεταξύ έχει αλλάξει αρκετά και το Steamgifts και ίσως δεν υπάρχει πια ανάγκη για όλο αυτό το exclusivity. Προφανώς, τελικά κάνετε τις κληρώσεις σας όπως προτιμάτε. Δεν υπάρχει κάποιος αυστηρός κανόνας. Από παλιότερα πρότεινα ως βολική λύση να βάζετε προαιρετικά και whitelist, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε προσωρινά κάποιους στη λευκή λίστα σας, για να συμμετάσχουν ακόμη και εκτός γκρουπ. I didn't get the memo. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις ρυθμίσεις της κλήρωσης; Δεν το εντόπισα ως επιλογή κάπου. Διαφορετικά, αν την ακυρώσω και την ξανακάνω υπάρχει κάποιο penalty?
acct Απρίλιος 8, 2020 #1016 Απρίλιος 8, 2020 9 minutes ago, Shaman said: I didn't get the memo. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις ρυθμίσεις της κλήρωσης; Δεν το εντόπισα ως επιλογή κάπου. Διαφορετικά, αν την ακυρώσω και την ξανακάνω υπάρχει κάποιο penalty? Μπορείς να διαγράψεις την κλήρωση, αλλά έτσι σου τρώει μόνιμα ένα slot. Δε χάθηκε ο κόσμος, αλλά νομίζω δεν αξίζει τον κόπο. Για μένα έχεις δύο επιλογές: • την αφήνεις ως έχει, με μια υπενθύμιση αργότερα, μήπως μπουν κι άλλοι • βγαίνουμε όλοι από την κλήρωση με συμφωνία κυρίων και λήγει χωρίς νικητή, οπότε μπορείς να δημιουργήσεις άλλη, με ό,τι κοινό θέλεις. 3
tommybertsen Απρίλιος 8, 2020 #1018 Απρίλιος 8, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος xtrmsnpr έγραψε: invite only, lvl 0 - ΠΡΟΧΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 20Η ΕΠΕΤΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ Έχω την απλή family shared από άλλον. Να φανταστώ πως είναι σαν να μη την έχω, σωστά;
xtrmsnpr Απρίλιος 8, 2020 #1019 Απρίλιος 8, 2020 3 minutes ago, tommybertsen said: Έχω την απλή family shared από άλλον. Να φανταστώ πως είναι σαν να μη την έχω, σωστά; ότι είναι shared από άλλον,δεν ανήκει στο account μας.. (τσέκαρε την και στον λογαριασμό σου,αν στην εμφανίζει,απλώς διέγραψε την) Όμως σε κάποιον που έχει κανονικά την απλή, θα τον αφήσει να μπει γιαυτό το έγγραψα. 3
xtrmsnpr Απρίλιος 9, 2020 #1020 Απρίλιος 9, 2020 On 4/8/2020 at 7:00 PM, xtrmsnpr said: Ξέρω ότι σας αρέσει η Λάρα, οπότε πάμε για όλη την τριλογία: invite only, lvl 0 invite only, lvl 0 - ΠΡΟΧΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 20Η ΕΠΕΤΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ invite only, lvl 0 - είναι η απλή έκδοση όχι η definitive,αλλά ο τίτλος του παιχνιδιού έχει γενικά αλλάξει definitive ονομάζεται/πωλείται στο steam και μόνο έτσι υπάρχει στο steamID, γιαυτό και το όνομα υπάρχει μόνο αυτό. Και γω που αγόρασα το ίδιο κλειδί, σαν definitive αναφέρεται και στον steam λογαριασμό μου-τους έχω στείλει και ticket για σιγουριά νικητής tomb raider:on3st4b83 νικητής rise of the tomb raider:eleozz νικητής shadow of the tomb raider:Arwindan 7
Recommended Posts