dunkel_Stern Ιανουάριος 18, 2014 Author #2 Ιανουάριος 18, 2014 όταν φτάσει στα 10.000 post το συζητάωγράφετε ο κάθε ένας στο forum μονο και μονο για να κάνει διαφήμιση... ε όχι
Dagalidis Ιανουάριος 18, 2014 #3 Ιανουάριος 18, 2014 Επειδή διακρίνω μία περξήγηση για τις προθέσεις του post, χωρίς να έχω διάθεση για κάτι τέτοιο, σας ζητώ συγνώμη εαν παρεξηγήθηκα ! :sorry:Θα ζητήσω από τον ADMIN να διαγράψει το θέμα ή έστω να το κλειδώσει.Σας ευχαριστώ πάντως για την προσοχή σας ! :red:Δημήτρης....
Snips Ιανουάριος 18, 2014 #5 Ιανουάριος 18, 2014 Βρε συ dunkel πολύ ψηλά τον πήρες τον αμανέ ή μου φαίνεται;Είσαι underconer mod και δεν το ξέρουμε; Έρχεσαι κάθε τόσο και λιγάκι και κρίνεις τους πάντες και το τι γράφουνε απο τον αριθμό των μυνημάτων τους.Όταν ο dagalidis έγραφε στο φορουμ, εσύ μάθαινες ανέκδοτα με τον Τοτό ακόμα. Ανεπιτυχώς προφανώς. Χαλάρωσε λίγο.
TifoziF1 Ιανουάριος 18, 2014 #6 Ιανουάριος 18, 2014 όταν φτάσει στα 10.000 post το συζητάωγράφετε ο κάθε ένας στο forum μονο και μονο για να κάνει διαφήμιση... ε όχιέτσι να ντρέπεσαιΑν δεν σ'αρέσει κάτι που πιστεύεις ότι είναι άσχημο για τα μέλη του thelab.gr, πατάς το κουμπί report.
dunkel_Stern Ιανουάριος 18, 2014 Author #7 Ιανουάριος 18, 2014 Βρε συ dunkel πολύ ψηλά τον πήρες τον αμανέ ή μου φαίνεται;Είσαι underconer mod και δεν το ξέρουμε; Έρχεσαι κάθε τόσο και λιγάκι και κρίνεις τους πάντες και το τι γράφουνε απο τον αριθμό των μυνημάτων τους.Όταν ο dagalidis έγραφε στο φορουμ, εσύ μάθαινες ανέκδοτα με τον Τοτό ακόμα. Ανεπιτυχώς προφανώς. Χαλάρωσε λίγο.μίλησε και ο μονο 3.160 Μηνύματα
billpeppas Ιανουάριος 19, 2014 #11 Ιανουάριος 19, 2014 · Hidden Hidden april fools day ? ( even the nobody laughs with dunkel's jokes )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.