Jump to content



ΑΓΟΡΆ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΊΟΥ & ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ


Recommended Posts

Δεν έγραψε πουθενά ότι είναι gamer

E δεν χρειάζεται να το γράψει.!

Και τα δυο TurboX που έβαλε σαν προτίμησή του,gaming είναι.

Τώρα αν ψάχνει για παρόμοιο πληκτρολόγιο και ποντίκι και δεν έχει ακούσει την Roccat,τι άλλο να προτείνεις.!

Με ένα microsoft ή logitech νομίζω ότι θα είναι οκ.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

επειδή γράφεις ότι θα δώσεις πολλά χρήματα αξίζει να το κοιτάξεις λίγο παραπάνω για να μην σκορπίσεις τα λεφτά σου. Να διαβάσεις λίγο παραπάνω για τα μηχανικά πληκτρολόγια αλλά ακόμη καλύτερα να πας σε κάποιο κατάστημα που μπορεί να έχουν δείγμα (π.χ. Πλαίσιο) και να δεις μόνος σου την αίσθηση των πλήκτρων. Στην αρχή μπορεί να σου φανεί λίγο παράξενο αλλά σίγουρα αξίζει.

Επειδή αυτό που κρύβεται κάτω από τα πλήκτρα είναι παρόμοιο στις περισσότερες μάρκες που κυκλοφορούν σε καταστήματα εδώ, δηλαδή σχεδόν όλα τα μηχανικά έχουν κάποιο είδος Cherry διακοπτών από κάτω, να επικεντρωθείς εκεί ασχέτως αν σου αρέσει η εμφάνιση του πληκτρολογίου του δείγματος. Κυρίως κυκλοφορούν 4 είδη διακοπτών, κόκκινο, μαύρο, μπλε και καφέ με διαφορετική αίσθηση πίεσης ο καθένας. Αν λοιπόν δε σου αρέσει η εμφάνιση του πληκτρολογίου που υπάρχει σε δείγμα, ρώτα απλώς τι διακόπτη έχει (κόκκινο, καφέ κ.λ.π.) και δες αν σου αρέσει ή όχι αυτός ο διακόπτης. Μετά ψάξε στο internet τι κυκλοφορεί με τον διακόπτη της προτίμησής σου.

Να ξέρεις ότι τα μηχανικά έχουν πολλά πλεονεκτήματα αλλά ένα μειονέκτημα: είναι σχεδόν πάντα από λίγο ως πολύ περισσότερο θορυβώδη από τα πληκτρολόγια μεμβράνης (rubber dome). Αν αυτός ο παράγοντας είναι πιο σημαντικός για εσένα από την αίσθηση πλητρολόγησης (ταχύτητα, κούραση, ακρίβεια κ.λ.π) τότε κοίταξε κάποιο ποιοτικότερο πληκτρολόγιο μεμβράνης. Εκτός από κάποια Microsoft και Logitech δες κατά τη γνώμη μου πληκτρολόγια μεμβράνης γνωστών κατασκευαστών υπολογιστών (HP, DELL π.χ.) κι αγόρασε κάποιο από αυτά με κανένα 30άρι-40άρι ευρώ.

Για ποντίκι το χάος: παίζει μεγάλο ρόλο να κάθεται καλά στο χέρι σου, δοκίμασε όπου βρεις διάφορα σχήματα να καταλάβεις τι περίπου υπάρχει κι από κει και πέρα πάρε όποιο σου κάνει καλύτερα. Αν έχεις χρόνο διάβασε επίσης σχόλια για διάφορα ποντίκια Ήχος, Multimedia και Input Devices

Να υπολογίζεις από 10 έως 70-80 ευρώ για ποντίκι, όχι και 200.

Link to comment
Share on other sites

Το Roccat Kone Pure είναι απλά τρομερό! Το αγόρασε ο αδερφός μου ως αντικαταστάτη για το Logitech MX518 του και ομολογώ πως το ερωτεύτηκα για όσο καιρό είχα την δυνατότητα να το χρησιμοποιώ στις γιορτές. Απροβλημάτιστη λειτουργία του σένσορα, τρομερά εργονομικά(το δυνατό του κομμάτι), πολύ καλοί οδηγοί και control panel, το titan wheel :-O , πολύ καλή τοποθέτηση των πλάγιων κουμπιών. Ένα ελάττωμα είναι ότι το rubber που χρησιμοποιείται σε όλη του την επιφάνεια, ίσως το βρείτε λίγο γλιστερό, αλλά στην πραγματικότητα με το καιρό το συνηθίζει κανείς.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι gamer απλά δεν έχω παίξει πολύ με πληκτρολόγιο διότι πήρα PC με το που πούλησα το PS3 και είχα συνηθίσει στο χειριστήριο και για αυτό πήρα το XBOX 360 Control...

Τώρα θέλω να αρχίσω να παίζω με πληκτρολόγιο...:)

Link to comment
Share on other sites

Πάρε το Isku να κάνεις την δουλειά σου,μιας και όλη η ιστορία γίνετε για τον κόκκινο φωτισμό,και αν κάποτε σου παίσει στα χέρια κανένα μηχανικό από κανέναν φίλο,βλέπεις για το αν σε βολεύει ο θόρυβος που κάνει η όχι.

Το καλύτερο για εσένα θα ήταν το microsoft SideWinderΧ4,με 45 ευρώ,αλλά είσαι άτυχος μιας και σταμάτησε η παραγωγή του.

Link to comment
Share on other sites

Το καλύτερο για εσένα θα ήταν το microsoft SideWinderΧ4,με 45 ευρώ,αλλά είσαι άτυχος μιας και σταμάτησε η παραγωγή του.

Πρόλαβα ν'αγοράσω το X6 και το έχω δυο χρόνια.Αξεπέραστο keyboard.

Link to comment
Share on other sites

Είναι QWERTZ και όχι QWERTY, θα δυσκολευτείς να το συνηθίσεις αλλά ακόμα και αν το συνηθίσεις κάθε φορά που θα κάθεσαι σε PC με QWERTY θα παιδεύεσαι...

Μιλάω πάντα γι' αυτό που έβαλες στο link...

Link to comment
Share on other sites

Και όμως υπάρχει ακόμα στην αγορά φίλοι μου...Το βρήκα 63 ευρώ...

Microsoft SideWinder X4 Gaming Keyboard - Easy Buy World

Να το παραγγείλω???

Το εχω ενάμισι χρόνο και είναι τέλειο.

Και πριν από αυτό είχα το Razer Lycosa των 75 ευρω.

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ακριβότερα άλλων εταιριών (το sidewinder)

Το θέμα είναι ότι πριν ένα χρόνο είχε 45 και τώρα 63.!! Και αν υπάρχει.Γιατι αυτο που βρηκες έχει γερμανική διάταξη πληκτρολογίου που είναι διαφορετική από αυτά που ξέρουμε.Μην μπλέξεις.

To Isku είναι πολύ καλό με λίγες παραπάνω ευκολίες (που ίσως δεν χρησιμοποιήσεις ποτέ),με φωτισμό που κάνει πολλά, αλλά στοιχίζει 90 ευρώ.(εδώ πληρώνεις και το όνομα)

Έγινε επεξεργασία από venex58
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.