Jump to content



Hipro-Tech Εγγύηση


Sitios

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πριν από 2 μήνες περίπου κάηκε το 1200άρι τροφοδοτικό του τίτλου. Είχε αγοραστεί από Πλαίσιο τον Φεβρουάριο του 2008 (6 χρόνια πριν). Έπειτα από πολλαπλή επικοινωνία με τους τεχνικούς του Πλαισίου, μου λένε ότι το προϊόν δεν καλύπτεται από εγγύηση πλέον και δε μπορούν να κάνουν κάτι, ΟΥΤΕ να μου δώσουν πιστωτικό!!! Εν τω μεταξύ, όταν είχε αγοραστεί το τροφοδοτικό αυτό, ο κύριος λόγος αγοράς του ήταν η lifetime εγγύηση που έδινε το Πλαίσιο. Αργότερα, το κάνανε τρία χρόνια βέβαια, αλλά τη στιγμή της αγοράς του είχε lifetime. Δε θα το κυνηγούσα, αλλά όταν το είχα πάρει είχα δώσει γύρω στα 350€ αν θυμάμαι καλά, οπότε είναι κρίμα να τους τα χαρίσω. Νομίζετε ότι πρέπει να μιλήσω με το Ινστιτούτο Καταναλωτών? Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ: Το τροφοδοτικό είχε αγοραστεί με τιμολόγιο, τα στοιχεία του οποίου τα έχω, αλλά δεν αναφέρει πάνω κάτι για lifetime εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον μπορείς με κάποιο τρόπο να αποδείξεις ότι όταν το αγόρασες υπήρχε lifetime εγγύηση, κυνήγησέ τους. Δεν έχει καμία σημασία αν μετά μειώθηκε η εγγύηση , διότι όπως ορθά λες ο λόγος που το αγόρασες ήταν η διάρκεια της εγγύησης.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως με λίγο googling τις λέξεις "hipro Πλαίσιο lifetime", ενδείξεις αν όχι αποδείξεις ότι τα τροφοδοτικά τότε προωθούνταν με ανάλογη εγγύηση υπάρχουν.

Υπάρχουν ακόμα και στο παρόν forum

Μιας και μπορεις να δωσεις 300€, εγω στη θεση σου θα εδινα τα παραπανω λεφτα για το hipro-tech. Ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο και επειδη λογικα δε προκειται να ξαναλαξεις psu παρε αυτο που ειναι lifetime.

Σκεψου οτι ο hipro+gpr που ειναι στους κορυφαιους στο κοσμο στο o/c δουλευουν με αυτο. setup 2 x 4870X2 overclocked + quad penryn @ 5.7g

Απο κει και περα κοιτα κατι σε pcp&c, enermax, silverstone olympia, coolermaster ucp

(εχεις δωσει τοσα φραγκα για i7 + X58 + 3xVGA, ειναι κριμα να "τσιγκουνευτεις" λεφτα για psu)

Link to comment
Share on other sites

Έιναι πολύ απλό. Αν καλύπτεται απο Lifetime εγγύηση, όπου το έχεις γραπτώς αυτό, καλύπτεσαι κανονικά μέσω Πλαισίου.

Εάν δεν έχεις κατι γραπτό που να αναφέρει οτι έχει lifetime, τότε πολύ απλά είσαι εκτός εγγύησης.

Μου είπαν, μου έταξαν κλπ είναι λόγια του αέρα και δεν είναι αποδεικτικα στοιχεία. Τα ίδια θα σου πούν και απο οποιοδηποτε ΣτΚ, ΙΝΚΑ κλπ

Link to comment
Share on other sites

Μα άμα το ίδιο το κουτί λεει Lifetime Warranty και υπάρχουν και οι κωδικοί και αυτά..

Δηλαδή τι θα γίνει? θα κρατάς 10 χρόνια αποδείξεις η μεχρι να παιθάνεις..

Και καταρχήν γιατί δεν μιλάς κατευτειαν με την Hipro Tech πάρτους τηλ..

Γιατί άμα δεν έχεις ούτε κουτιά ούτε αποδείξη χαίρω πολύ..

Link to comment
Share on other sites

θα φαίνεται στο σύστημα του Πλαισίου αν έχει lifetime εγγύηση. Δεν γίνεται να μην έχουν καταχωρημένο τον σειριακό, την ημερομηνία αγοράς και τον χρόνο της εγγύησης μέσα στο πρόγραμμα τους. Τώρα μάλλον είδε αυτός που μίλησες το προιόν μέσα απο το site ως ιστορικό (γιατί τώρα δεν υπάρχει προφανώς αλλά σαν ιστορικό μένει στο database τους λογικά) είδε την τελευταία εγγύηση των 3 χρόνων και σε είπε ότι είναι εκτός. Πέστους να το ψάξουν καλύτερα μέσα απο την παραγγελία που είχες κάνει τότε, babysiting χρειάζεται να κάνεις :p

Αν δεν βγάλεις άκρη τελευταία επιλογή είναι απο την ίδια την εταιρία που κατασκεύασε το τροφοδοτικό, με τον σειριακό αριθμό να δεις το warranty time (όπως βλέπουμε τους δίσκους online με τους σειριακούς WD ή seagate).

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ παρατηρώ οτι σε μερικές αποδείξεις που έχω δεν αναγράφεται η εγγύηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται;

Σε αυτές τις περιπτώσεις ανοίγεις νήμα νέο και το συζητάμε :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.