Jump to content



Recommended Posts

Για κάποιο λόγο έβγαλαν από το steam το region lock και οι φίλοι μας οι Ρώσοι το δίνουν στο 20ρικο!

Μόλις το ενεργοποίησα και είναι κανονικά RoW έκδοση.

Δεν χρειαζόταν να το ενεργοποιήσεις για να το δεις ;)

Call of Duty: Advanced Warfare (RoW)

Link to comment
Share on other sites

Σ αυτα τα βιντεαλια γενικως υπαρχει προβλημα. Εγω εχω παρατηρησει οτι εκει ο επεξεργαστης τρωει τρελο ζορι. Ο 3570κ μου εφτανε 100% load και μαλιστα ειχα πολθ λαγκ. Στη μεση περιπου του βιντεο το load επεφτε και η ροη του ηταν κανονικη αλλα με χαμενο το sync αναμεσα σε φωνη και εικονα. Δοκιμασα να του ανεβασω τα ghz στα 4.2 και η κατασταση καπως εφτιαξε αλλα και παλι ειχα θεμα απλως λιγοτερο. Δοκιμασε να τρεξεις το παιχνιδι σε boardered window και οχι fulscreen.. κι αυτο καπως βοηθαει.

Link to comment
Share on other sites

δεν το ξερω αυτο για να σου απαντησω. Αν τα εφτιαχνε αυτη τη στιγμη φανταζομαι θα υπηρχε αυτο το προβλημα καθ ολη τη διαρκεια του βιντεο. Οπως ειπα ομως το ολο κολημα καποια στιγμη σταματαει και απο κει και περα το βιντεο παιζει κανονικα και το cpu load πεφτει. καμια φορα ενα πολυ μικρο κολληματακι με ταυτοχρονο cpu load 100% μου το εκανε και μεσα στο παιχνιδι αλλα για παρα πολυ μικρο χρονικο διαστημα. Δοκιμασες να παιξεις σε boardered window?

Link to comment
Share on other sites

δεν το ξερω αυτο για να σου απαντησω. Αν τα εφτιαχνε αυτη τη στιγμη φανταζομαι θα υπηρχε αυτο το προβλημα καθ ολη τη διαρκεια του βιντεο. Οπως ειπα ομως το ολο κολημα καποια στιγμη σταματαει και απο κει και περα το βιντεο παιζει κανονικα και το cpu load πεφτει. καμια φορα ενα πολυ μικρο κολληματακι με ταυτοχρονο cpu load 100% μου το εκανε και μεσα στο παιχνιδι αλλα για παρα πολυ μικρο χρονικο διαστημα. Δοκιμασες να παιξεις σε boardered window?

τζιφος το windowed

dc6i3t.jpg

1q5q8j.jpg

Link to comment
Share on other sites

το παιχνίδι είναι πολύ καλό και το υποστήριξαν πολύ καλά από την αρχή για pc. Τα γραφικά δεν είναι καλύτερα από το ghost (το οποίο γ@μού για cod αλλά 0 υποστήριξη για pc και full cheats sto multi) αλλά οι προσθήκες των movements είναι το κάτι άλλο

είχα χρόνια να δω online ban σε παίχτες στο cod!!

Link to comment
Share on other sites

Dedicated server βάλανε;

σε ερώτηση που έκανα

https://twitter.com/ATVIAssist/status/534733121951109120

 

https://community.sledgehammergames.com/community/sledgehammer/blog/2014/11/07/excitement-from-call-of-duty-advanced-warfare-launch-week-and-updates-coming-soon

 

Also, we've been asked several times about the status of dedicated server support. Activision shared this statement earlier this week:

 

Advanced Warfare employs game servers hosted at data centers globally on all platforms and listen servers as part of our proprietary matchmaking system. Our goal is to ensure the best possible connection and greatest gameplay experience regardless of location and time of day.

 

Link to comment
Share on other sites

Aς ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν είμαι και ο μεγαλύτερος λάτρης του cod,έχει να μου αρέσει cod από το 4..και δεν ακολουθώ την σειρά ιδιαίτερα.

 

 

παίζοντας καμιά 4άδα ώρες μέχρι τώρα,το mp παραμένει γρήγορο,σε γελίο βαθμό γρήγορο, με ότι μπλιμπλίκια έχουν βάλει και έχουν φτιάξει στο cod.Κατα διαστήματα έπαιζα cod οπότε είχα μια επαφή με αυτό και δεν μου φάνηκε περίεργο,ήξερα ότι έτσι θα ναι.Για full arcade fps είναι διασκεδαστικό,και αυτή την εποχή ήταν κάτι που ήθελα,εφόσον το UT ακόμα φτιάχνετε και δεν έχω και πολλούς να το παίξω.

 

Έπαιξα και παίζω TDM ή free4all.

Το matchmaking είναι για κλάματα,αν γκρινιάζατε για του titanfall,αυτό είναι χίλιες φορές πιο χάλια,όταν σε πετάει μέσα με 40-50lvl και είσαι 5-10, ή είσαι 20 και σε ρίχνει με 1-5.Φάνηκε και με την ευκολία που έπαιζα σε κάθε αντίστοιχη φορά,με τα ανάλογα lvls..Δοκίμασα όλες τις ώρες της ημέρας,πρωί,μεσιμέρι,απόγευμα και βράδυ αργά,δεν άλλαξε κάτι.Όσο περνούσε η ώρα έβρισκε και πιο μεγάλα lvls και γινόταν πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμένα,προφανώς αποκτώντας ευχέρεια θα είναι αντιμετωπίσιμο μετέπειτα.

 

Ειλικρινά είναι και κάτι τυπάκια,που νομίζουν ότι παίζουν το παιχνίδι καμπερώνοντας,αλλά όπως είπατε και πιο πάνω,αντιμετωπίζονται, μια-δυο φορές μετά τους κάνεις ξεφτίλα.Πάντα μα πάντα θα υπάρχει σε όλα τα fps games αυτός ο sniper,που θα είναι στο ίδιο σημείο συνέχεια ότι και να γίνει,αυτό δεν αλλάζει σε κανένα παιχνίδι :p

Το εξοσκέλετον έχει πλάκα μόλις το μάθεις,κακώς δεν είχε ένα training στο SP μόνο γιαυτό αποκλειστικά,αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό.Έχει πλάκα να βλέπεις άτομα,να το δουλεύουν όλη την ώρα,και να κοπανάνε εδώ και κει,ή να προσπαθούν να ξεφύγουν,είναι από τα σημεία που κάνεις χαβαλέ στο παιχνίδι.Τα perks που σου δίνει είναι λες και παίζεις crisis,αν το crisis σου έδινε αυτές τις επιλογές που δίνει το codaw στην στολή,ακόμα θα παίζαμε crisis online.Ένα ακόμα πιο ωραίο ήταν,ότι κανείς δεν σπαμαρε το τσάτ,ούτε το voip,ενω θυμάμαι πέρσι στο ghosts γινόταν χαμός.

Το mp έχει τρομερό πρόβλημα στην συνδεσιμότητα,1 στα 2 παιχνίδια δεν θα μου συνδεθούν ποτέ!Θα μείνω στο loading,ειδικά εκεί που λέει sync game settings,και το βλέπω και από την μπάρα που φορτώνει και τα fps που παίρνω εκείνη την ώρα.Για να φύγει από κεί ή θα περιμένω πολύ ώρα μέχρι να με πετάξει στο lobby για timeout session ή θα κάνω alt-f4. Ingame δεν συνάντησα lag μέχρι τώρα,και σε ότι παιχνίδι με έχει βάλει,άντε να έχω μια μπάρα λιγότερο από τους άλλους που έχουν φουλ.Όμως για να συνδεθώ,όπως είπα κάποιες φορές είναι μαρτύριο.

 

Οι ήχοι είναι ωραίοι από τα όπλα,οι εκρήξεις που ακούγονται ειδικά αν παίζεις με 5.1 ηχεία ή 7.1 ακουστικά και τα ακους από το βάθος,είναι ωραία αίσθηση.Τα βήματα που ακούς από τους άλλους θα μπορούσε να είναι πιο focused αλλά αν είναι παρατηρητικός τα ακούς και αυτά,και μπορείς να βρεις τον αντίπαλο.ειδικά αν τρέχει.

 

Το SP με 3 ώρες που έπαιξα, είναι linear όσο δεν πάει,καμία συνοχή,καμία ουσία,και κανένα thrill για το τί θα γίνει,απλώς σε πετάει σε ένα map με MOBS και συ κάνεις pew pew,σε σημείο που βαρέθηκα.Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα όπως λέγατε ότι είναι καλό το SP,βέβαια έχω παίξει και χειρότερα(και του περσινού αλλά και του bf4 το sp).Παίζω για να δω και την ιστορία,δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη.

Άποψη μου είναι,ότι το παιχνίδι είναι για πιο μικρές ηλικίες,και για άτομα που θέλουν απλώς να μπουν μέσα και να πυροβολήσουν,δεν μου δίνει το κύρος του σοβαρού παιχνιδιού,ίσως ότι κάθε χρόνο βγαίνει και από ένα και έχει κορεστεί το παιχνίδι.Θυμάμαι στο cod4,άλλες εποχές,άλλοι gamers τότε,άλλες ηλικίες.Όχι για το συγκεκριμένο cod,αλλά για την πλιοψηφία της σειράς εννοώ

Και βασικά το θεωρώ το παιχνίδι των Αμερικάνων,που έχουν μια τάση με τα όπλα και τον πόλεμο,αλλά και τον μικρότερων ηλικιών,που δεν έχουν πάει καν στρατό,όχι ότι είναι και τρελό fact αν κάποιος έχει πάει στρατό ή έχει πάει σε κάποιον πόλεμο,καμία σχέση με τον στρατό δεν έχω,τον συχαινόμουν και πριν πάω και ακόμα τον συχαίνομαι.Όμως cmon guys, akimpo guns;Αυτοί και ο rambo ένα πράγμα. ή το πολύ γρήγορο reloading,δεν μπήκανε τώρα αυτά το ξέρω,αλλά όποτε τα συναντώ λέω omg;Απλώς αν κάνανε τον κόπο να κρατήσουν δυο όπλα μαζί και να πυροβολήσουν παίζει να σκοτώνονταν και οι ίδιοι.

Βέβαια υπάρχει και κόσμος που του αρέσει το παιχνίδι,αλλά καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα(για κάθε cod εννοώ),και παίζει και κάνει τον χαβαλέ του,είτε καλός παίχτης είτε κακός.

Εντάξει είναι factors για εμένα που δεν θα το δω το παιχνίδι σοβαρά,αλλά θα μπω να κάνω τον χαβαλέ μου,να παίξω άνετα με 2-3 φίλους,να γελάσουμε,να φωνάξουμε παρέα στο TS.

 

 

Τώρα σε σύγκριση με το περσινό port,το βρήκα πιο ευχάριστο,πιο καλό!Τουλάχιστον δεν έχει όλα αυτά τα windows στο HUD του mp,και οι παίχτες ξεχωρίζουν πιο εύκολα!Σίγουρα μου αρέσει πιο πολύ από το περσινό,και όσο περνάω ώρες στο παιχνίδι άλλο τόσο θα κάτσω να παίξω.

To κυριότερο όλων είναι ότι έχει FOV changer,όχι σα το περσινό που έπρεπε να το πειράξεις εσύ και να περιμένεις το patch μετά από τόσους μήνες που το έβαλαν.Όσοι θυμούνται,στο ghosts είχα γράψει ότι προέκυπτε πόνος στο μάτι μου παίζοντας ούτε 5 λεπτά,με αποτέλεσμα να μου εμφανίζονται οι ημικρανίες που με πιάνουν..Τώρα κανένα πρόβλημα.Είχα μεγάλο πρόβλημα με αυτό,δεν μπορούσα να εντοπίσω τους αντιπάλους.

Το μόνο πρόβλημα που είδα και δεν ξέρω αν είναι bug,ΕΑΝ πω να πειράξω τα settings και από το auto τα βάλω μόνος μου στα EXTRA,το παιχνίδι κάνει κουλά!Τα textures στο πάτωμα και στον τοίχο είναι μια θολούρα,όωπς και τα δέντρα,τα βάζω όλα στα τέρμα με FXAA και @@.Οπότε έχω πατήσει optimal και τα έχει default στο αυτόματο,και τότε μου τα δείχνει σωστά και ωραία!Σίγουρα preload στις επιλογές που έχει,και ας κάνω λίγο παραπάνω να μπω στο παιχνίδι,από το να φορτώσω ingame και να lagαρω για λίγο.

Εντωμεταξύ μου δείχνει την r9 280x,σαν r9 200 series και dedicated memory 2596...3072mb έπρεπε κανονικά να λέει,αλλά τεσπα..

Έχω 90fps με τα default settings και κάτι ψιλά που έχω ανοίξει,fps drops μόνο σε μια πίστα την instinct είχα.

 

Το θέμα ποιο είναι,ότι όσο και σοβαρά να θέλω να παίξω το παιχνίδι,άλλο τόσο μου είναι καρφωμένο στο μυαλό το παρακάτω vid που είναι τόσο αλήθεια,που λιώνω με ότι γίνεται στο παιχνίδι..Κυρίως στο SP κομμάτι του.. biggrin.png

Ότι δείχνει το vid,τα βλέπεις σε όλο το παιχνίδι και δηλαδή,νισάφι πια κάθε ιστορία του cod να ναι έτσι..

 

 

Σε γενικές γραμμές,είναι ένα καλό fps game,όχι κάτι το τρομερό,ευχάριστο όμως,και ξεφεύγει από την σειρά,με το εξοσκέλετον θες;Με τις πίστες που άλλαξαν λίγο δομή;Με τις απαιτήσεις που έχει και αρκετά μωρά δεν το έχουν πάρει μιας και δεν το σηκώνει το pc τους θες ή με τους κακούς παίχτες του community θες που χαλάνε με την σειρά τους το παιχνίδι;;Και είναι αλήθεια αυτό,βλέποντας και μόνο από το chat,αλλά την συμπεριφορά των παιχτών ingame.

Σίγουρα όμως δεν προκαλεί τις συγκινήσεις του cod4 όπως διάβασα να γράφουν αρκετοί σε διάφορα φόρουμς και sites.

Δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό αργότερα,όπως και να χει χαβαλέ κάνεις,αφού είναι σα να παίζεις στο elysium για όσους έχουν δει την ταινία.

Τουλάχιστον περνάω καλά,κάνοντας πολλά ή λίγα frags,βγαίνοντας είτε τελευταίος,είτε πρώτος είτε στο μέσον.

Γνώμη μου;Αν είστε παρεούλα 6 ατόμων σίγουρα,πόσο μάλλον μια ομάδα,πάρτε το!Σίγουρα θα βρείτε το game mode που σας αρέσει,θα ανοίξουν και ladders στο esl ίσως.Σίγουρα δεν αξίζει τα 60-80€ που κάνει,μέχρι 30€ είναι αρκετά καλά.Για μένα κανένα παιχνίδι δεν αξίζει πάνω από 45€ βασικά,το pc δεν είναι κονσόλα..!Πόσο μάλλον για παιχνίδι που βγαίνει συνέχεια κάθε χρόνο..

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Δε ξέρω αν είναι στο σωστό νήμα αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στα options η ανάλυση δεν ανεβαίνει πάνω απο 1680x1050. Εχω 3 monitors σε extended desktop mode και κάθε φορά που ξεκινάω το παιχνίδι εχω σήμα μόνο στο 22αρι με την συγκεκριμένη ανάλυση. Τα αλλα 2 27αρια που έχω στα 2560x1440 δεν έχουν σήμα. Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό ?

 

(αν είμαι σε λάθος νήμα παρακαλώ να μεταφερθεί)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.