Jump to content



ψύξη σκληρού δίσκου laptop


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν οι βάσεις που ρίχουν τη θερμοκρασία του laptop. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει τρόπος να ψύξεις ξεχωριστά το σκληρό δίσκο του laptop. Κάτι σαν τα copper shims στη CPU. Να βάλεις κάτι αντίστοιχο (copper shim, πάστα ή κάτι άλλο) στο caddy case του δίσκου, στον ίδιο το δίσκο, δεξιά, αριστερά, μέσα, έξω απ' το caddy case. Οπουδήποτε. Ή αν υπάρχει κάποια άλλη πατέντα που δεν μπορώ να σκεφτώ καν. Δεν ξέρω. Ο,τιδήποτε.

Ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites

Στους μηχανικούς για laptop, κανένας. Μόνο αυτό που λέει ο [MENTION=31456]kpetros[/MENTION]. H θερμοκρασία ανεβαίνει λόγω τριβής των περιστρεφομένων μερών του εσωτερικά. Οπότε, δεν γίνεται κάτι για αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Απο όσο ξέρω, δέν νομίζω να υπάρχει κάτι μιας και ο χώρος μεσα στη υποδοχή του λαπτοπ για τον σκληρό είναι περιορισμένη.

Απλά, μπορείς να μετέβεις σε ssd ,που θα σου αυξησουν και την ταχύτητα του λάπτοπ αλλά και θα μειώσουν την παραγώμενη θερμότητα μιας και ο ssd δεν έχει κινούμενα μέρη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.