Jump to content



Ενημέρωση για την επίθεση


DJD

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη όπως όλοι γνωρίζετε είχαμε την ατυχία να πέσουμε θύματα μιας επίθεσης. Το πως και το γιατί έγινε αυτό νομίζω ότι δεν πρόκειται να το μάθουμε, γιατί μάλλον για μερικούς είναι παιχνίδι να καταστρέφουν δουλειά χρόνων. Το αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι η ολοσχερής διαγραφή των δεδομένων και των αρχείων του site. Επίσης μαζί πήρε η μπάλα και τα backup που αποθηκεύονται στον server. Αυτό σημαίνει ότι μετά το τελευταίο local backup που είχαμε (27/10/2004) και το διάστημα μετά από αυτό έχουν χαθεί όλα τα θέματα και οι καταχωρήσεις που είχαν γίνει. Καταφέραμε και επαναφέραμε όλα τα προσωπικά σας μηνύματα αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να επαναφέρουμε και τα υπόλοιπα χαμένα data. Δουλεύουμε εντατικά για να το καταφέρουμε.

Επίσης τα μέλη που είχαν γραφτεί ΜΕΤΑ τις 27/10 θα πρέπει να ξανακάνουν τον κόπο να γραφτούν μιας κι ήταν αδύνατο να κάνουμε recover το users table.

Ζητάμε συγνώμη για την απώλεια και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Υ.Γ. Στις επόμενες ώρες ίσως να παρατηρήσετε καθυστερήσεις στην απόκριση του site οι οποίες οφείλονται σε διάφορες διαδικασίες που θα τρέχουν στον server.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Σε καμία περίπτωση κάθε ζηλόφθων "ανταγωνιστής" ή κάθε πιτσιρικάς που του χάρισε ο μπαμπάς του έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για να εκτονώνεται, ή ο καθένας που μπορεί να πληρώσει για να μισθώσει έναν καταστροφέα χαζοβιόλη δεν μπορεί να σταματήσει μια ομάδα που δουλεύει με μεράκι και αγάπη για να ενημερώνει και να δίνει βήμα ανταλλαγής απόψεων ελεύθερα.

Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία και ΜΗ "μασάτε" από αλητάκους.

Φιλικά, Σωκράτης

Link to comment
Share on other sites

Παιδες μην μασατε και οτι χρειαστειτε(αν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι) μην διστασετε να το πειτε.

Καλο κουραγιο σε εσας...και ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ που εκανε κατι τετοιο.

ΤΕΛΙΚΑ μερα με την μερα συνηδητοποιω οτι ΜΑΛΑΚΕΣ θα υπαρχουν μια ζωη και στην συγκεκριμενη περιπτωση και ΑΝΑΝΔΡΟΙ....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από sotiris

παιδιά, χαλαραααά.

Χαλαρώστε, και να χαθούν λίγα post

δεν πειράζει. Θα γράψουμε άλλα!

Α, και άλλο hacker, άλλο καραγκιόζης...

συμφωνώ

τουλάχιστον μιλάμε για απώλεια ενός (και ούτε) μήνα - στη χειρότερη των περιπτώσεων αφού υπάρχει και ένα ενδεχόμενο ολικής επαναφοράς

θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα (όπως οι περισσότεροι μας ξέρουμε από πρόσφατα παραδείγματα......)

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω να αρχιζω να βριζω;;;Δεν κανει....οτι θα πω θα παει χαμενο.....Τεσπα ειναι καριαγιοζης,μ@λ@κας,@ρχιδι...(συγνωμη δεν κρατιεμε...._

Καλο κουραγιο παιδια μην ανυσηχυτε κανετε και κανουμε πολυ καλλη δουλεια:worship:

Θα τα κανουμε ολα ΞΑΝΑ:D :cry: :cry: :cry:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.