Jump to content



ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ PC


Recommended Posts

Θα ηθελα μια βοηθεια...εδω και μερικες μερες κολαει το pc σε ασυναρτητες ωρες....κολαει στην οθονη που ημουν,ο δεικτης απο το ποντικι μενει εκει και θελει reboot.....Υπ'οψιν το εχω φυσηξει στον επεξεργαστη κτλ δεν υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Link to comment
Share on other sites

Δε το δοκιμασα αλλα απο τη στιγμη που κολλαει και παγωνουν ολα θα εμενε ο task ανοιχτος?

έχε τον ανοιχτό σε μία γωνία για να δεις μήπως πριν το πάγωμα υπάρχει καμία περίεργη κίνηση 2-3 δευτερόλεπτα πριν κολλήσει. Εννοώ να ανεβεί πολύ απότομα η χρήση μνήμης ή cpu. Εγω είχα πάρει έναν ιό που όποτε συνδεόμουνα στο internet ξαφνικά δέσμευε όλη την μνήμη και δεν κινούταν φύλλο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν κανω οπως παλια επεξεργασιες βιντεο κτλ....κανω απλα πραγματα ιντερνετ και κανα excell....εκεινο που παρατηρησα ειναι μου το κανει πιο πολυ οταν εχω ανοιχτο mozzila....χωρις να ειναι και απαραιτητο οτι ΜΟΝΟ εκει το κανει.......(υποψιαζομαι οτι ειναι hardware)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.