YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2004 #21 Δεκέμβριος 2, 2004 Ειχα παει Γαλλια μια φορα πριν 3 χρονια κ ψαχναμε καμια ομορφη καφετερια. Καναμε την υπερτατη μ@λακια κα πηγαμε σε αυτο. 12 ο cappucino παρακαλω.......Παλι καλα που δεν φαγαμε κιολας καμια παστα! θα επρεπε να πουλησω το pc μου!
Mobster Δεκέμβριος 2, 2004 #22 Δεκέμβριος 2, 2004 Ελλάδα Χριστούγεννα, Αγγλία Πρωτοχρονιά. Και τα 2 σαν σπίτια μου είναι.
antonisk7 Δεκέμβριος 2, 2004 #23 Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ειχα παει Γαλλια μια φορα πριν 3 χρονια κ ψαχναμε καμια ομορφη καφετερια. Καναμε την υπερτατη μ@λακια κα πηγαμε σε αυτο. 12 ο cappucino παρακαλω.......Παλι καλα που δεν φαγαμε κιολας καμια παστα! θα επρεπε να πουλησω το pc μου! Έτσι είναι αυτά, στην πιο τουριστική πόλη του κόσμου θέλει προσοχή να μην σου κόψουν τον ποπό όπως στους "έχοντες" τουρίστες. Πάντως πέρα από τα Champs Elysees έχει πολλές ομορφίες .... http://www.magicparis.com/imediacom/champselysees2003/photo_gallery/index.asp?monument=tour_eiffel&titremonument=Tour%20Eiffel
alex_000 Δεκέμβριος 2, 2004 #27 Δεκέμβριος 2, 2004 Σαλονικα Rules. Δεν παω πουθενα ουτε για πλακα Θα χτυπήσω ενα λιτόχωρο σε καμια βδομάδα όμως
fantacid Δεκέμβριος 2, 2004 #28 Δεκέμβριος 2, 2004 Eλπιζω να τα φραγκα να φυγω Amsterdam μαζι με τη παρεα μου! οι κολλημενοι μου βγαλανε εισιτηριο (αεροπλανικο) χωρις να εχω μια τωρα μου λειπει μονον μια ~500ρου αφου εισιτηρια εχουμε .............k Μου βγαζετε polls για sli κ μ@λ@κιες
XTCgr Δεκέμβριος 2, 2004 #29 Δεκέμβριος 2, 2004 χριστούγεννα θα είμαι σπίτι - γιορτάζει και ο πατέρας μου -αλλά νωρίτερα θα είμαι για 5-7 ημέρες στην βαλτική!!!
paschalia Δεκέμβριος 2, 2004 Author #30 Δεκέμβριος 2, 2004 Nταξ,το καταλαβαμε οτι εχεις γυρισει ολη την Ευρωπη ... ,μη ποσταρεις καθε φορα που καποιος θα γραφει οτι θα παει εκει ,εκει και εκει...
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2004 #31 Δεκέμβριος 2, 2004 1000 συγνωμη miss πασχαλια. Το σβησα το post. Συγνωμη κιολας ε...... :P :P
GoriLLakoS Δεκέμβριος 2, 2004 #32 Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ααααααααχχχχ............Amsterdam.......Coffee shops κ βιτρινες Απλα θα σου πω οτι χαλασα 750 δολαρια σε 4 μερες. (χωρις το ξενοδοχειο φυσικα...) χε!χε!Σε πιανω.........7ημερη ανταλλαγη παιδιων περυσι ....500εουρους σε 3 μερουλες εφαγα...που αλλου....στο Αμστερνταμ.... Αρχική απάντηση από antonisk7 Σπίτι μου - σπιτάκι μου , στο Παρίσι .... Eτοιμασου να σου ερθω τελη μαρτιου....ερχομαστε 5ημερη με το σχολειο...!χε!χε!
Κοπρίτης Δεκέμβριος 2, 2004 #34 Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 18:50] Eλπιζω να τα φραγκα να φυγω Amsterdam μαζι με τη παρεα μου! οι κολλημενοι μου βγαλανε εισιτηριο (αεροπλανικο) χωρις να εχω μια τωρα μου λειπει μονον μια ~500ρου αφου εισιτηρια εχουμε .............k Μου βγαζετε polls για sli κ μ@λ@κιες ελπιζω το εισητηριο να ειναι μετ΄επιστροφης γιατι αλλιως σε κοβω να εγγραφεσαι μονιμα στο μητρωο αρρενων του Αμστερνταμ..... παλιο-παρανοικο-κρητικε-οβερκλοκερ
GoriLLakoS Δεκέμβριος 2, 2004 #35 Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από zyx βασιλη σε ποιο σχολειο πας στο μπεβερλι χιλς??? :P το βρηκες...! 5ο Λυκειο Νεας Σμυρνης!
Kanonieris Δεκέμβριος 2, 2004 #36 Δεκέμβριος 2, 2004 Δουλειά και σπίτι.Αν και σήμερα αρπάξαμε πυρκαγιά στην εταιρεία και δεν ειμαι σιγουρος.
Blackjim Δεκέμβριος 2, 2004 #37 Δεκέμβριος 2, 2004 Κι εγω ως τυπικος ελληνας φοιτητης θα παω σπιτι να περασω τις γιορτες... Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 11:53] Μαλλον σπίτι, ίσως κανα 3ημερό στήν Κοζάνη (στο χωρίο μου) εεε , οχι και χωριό... :turn:
morius Δεκέμβριος 2, 2004 #38 Δεκέμβριος 2, 2004 Σπίτι οικογενιακά...!!!!! Για την ακρίβεια στο χωριό μου
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2004 #39 Δεκέμβριος 2, 2004 Μαλλον στο χωριο μου.... (Μηλιες πηλιου) Αντε να πιασουμε τα βουνα.....,να μας χτυπησει λιγο καθαρος αερας..... Μενει κανενας Ιταλια;;;????? πεζει να παω 7ημερη με το σχολειο γι'αυτο ρωταω
jdrogas Δεκέμβριος 2, 2004 #40 Δεκέμβριος 2, 2004 Κι εγω σπιτι μου αλλα βρε παιδια που τις ειδατε τις διακοπες? Ολες οι αργιες φετος πεφτουν σαββατοκυριακο. Κλαφτε τα.Μαυρες γιορτες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.