Jump to content



βροχή στο κινητό


giannis97

Recommended Posts

καλησπέρα καθως ημουν στον δρομο εβρεχε πολυ και το κινητο βραχηκε, μετα απο 20 λεπτα που πηγα σπιτι ειχε νερο στο καπακι και στην οθονη, δεν εποιανε το touch, το εκλεισα και το ξανα ανοιξα, αναβοσβηνε το SONY μετα εδειχνε μαυρο.. τα φωτακια κατω αναβουν κανονικα, ανοιξα καπακια τα παντα ωσπου εφτασα στην πλακετα, το εκανα με κρυο αερο απο το πιστολακι τιποτα, το εβαλα σε ρυζι 2-3 ωρες παλι τιποτα, τι προτεινεται?

:(

Υ.Γ. εχω το xperia e

Link to comment
Share on other sites

Έπρεπε να το έκλεινες, αφού δεν μπορούσες να το προστατεύσεις από τη βροχή, και όταν έφτανες σπίτι να το στέγνωνες και να το άφηνες το βράδυ στο ρύζι. Τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι χάλασε. Καλύτερα κάνε ό,τι λέει και ο [MENTION=8837]l2phile[/MENTION]

Link to comment
Share on other sites

μα καλά δεν γινόταν να το σβήσεις και να το βάλεις στην τσέπη απευθείας μόλις έπιασε η βροχή και πέσανε οι πρώτες σταγόνες στο κινητό ? Και απο την στιγμή που τράβηξε νερό δεν θα έπρεπε να προσπαθήσεις να το ανοίξεις για να δεις αν λειτουργεί, απευθείας έπρεπε να βγάλεις την μπαταρία και να το αφήσεις να στεγνώσει για μερικές μέρες.

Μόνο με καμιά κοπελιά αν μιλούσες και κανονίζατε τίποτα για το βράδυ, αλλιώς είσαι αδικαιολόγητος... :no:

Link to comment
Share on other sites

χαλαρώστε ρε μάγκες .. μην με φάτε κιόλας.. όχι δεν πρόλαβα να το βάλω απευθείας.. είχα αγχωθεί πολυ.. το πρωί δεν έπιανε το touch αλλά μετά το άφησα και άλλο στο ρύζι και ήταν κομπλέ ... ευχαριστώ ..........

Link to comment
Share on other sites

Το παιδί δεν ρωτάει τι θα έπρεπε να είχε κάνει αλλά τι να κάνει τώρα αν μπορεί να κάνει κάτι.

Δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθάει το "κράξιμο"

3 ατομα (lphile , trendy ) ειπαμε να παρει καινουριο :p

Δεν αξιζει να το ψαξει γιατι δεν ειναι οπτικά εμφανείς οι ζημίες δυστυχώς

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν σακουλακια με μικρά μπιλακια μέσα που βάζεις μέσα το κινητό και τραβάνε την υγρασία. Κάπου το είδα τις προάλλες. Καλού κακού πάρε ένα και βάλτο μέσα να σου αφαιρέσει τυχόν λίγη υγρασία μην τυχόν και στο ξανά πάθει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.