Jump to content



WD or Seagate?


Πιο από τα δυο και γιατί?  

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω έναν δίσκο ακόμα για την μουσική μου και για τα games μιας και στον SSD έχω μονο τα windows και τα προγράμμτα, βλέπω στο Internet ότι Seagate & WD είναι TOP αλλα ποιον από τους 2 είναι καλύτερα να αγοράσεις?

Link to comment
Share on other sites

πλέον για μένα την θέση του green (που κανονικά έπρεπε να έχει αποσυρθεί σαν σειρά) έχει πάρει ο blue και αν θέλω πιο γρήγορο δισκάκι κοιτάω είτε για black είτε για red.
οι red δεν είναι πιο γρηγοροι, είναι 5400rpm (σαν τους green)

blue & black @ 7200rpm

Link to comment
Share on other sites

στα αρκετα χρονια που ασχολουμαι και με τα τεραστια ξεκολ...σματα που εχω κανει σε διαφορους σκληρους δισκους (90% wd ειναι οσοι περασαν απ τα χερια μου τα τελευταια 20-25 χρονια), η μονη φορα που "καταφερα" να χαλασω καποιον ηταν ενας seagate quantum fireball οταν τον κολλησα σε ενα τεραστιο μαγνητη νεοδυμιου (οταν λεμε τεραστιο εννωουμε μαγνητη με 200 κιλα δυναμη ο οποιος απο μια ατσαλια μου εσκισε τη μπλουζα και κοντεψε να μου σπασει το χερι ).

Για τους wd green εχουν ακουστει καποια πραγματα, και εχω και παραδειγμα εναν που χαλασε μιας φιλης, αλλα οκ, αυτα με τις σκαρτες παρτιδες συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες (προσωπικα τους εχω χρονια και δε μου εχουν παθει κατι)...

Στη δουλεια μου εχω βρει πολλους δισκους με προβληματα (εκει δουλευουν σε πολυ πιο ασχημα περιβαλλοντα βεβαια, οχι σε ενα κουτι οικιακου pc στο σπιτι) και σε αναλογια νομιζω πως οι λιγοτεροι απο αυτους ηταν wd (μην το παιρνεις δεδομενο γιατι ειναι αρκετες οι μαρκες που παιζουν, και δεν τους εχω μετρησει κι ολας να βγαλω στατιστικη, απλα ετσι νομιζω)...

Με βαση λοιπον την προσωπικη μου εμπειρια μπορω να πω οτι προσωπικα εμπιστευομαι τη wd λιγο περισσοτερο, αλλα χωρις απαραιτητα να μην εμπιστευομαι καποια αλλη μαρκα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.