Cyber_Cookie Δεκέμβριος 3, 2014 #681 Δεκέμβριος 3, 2014 Εχμμ, δε θελω να στο χαλάσω αλλα είμαστε subscribed στο κανάλι της. 4
astrolabos Δεκέμβριος 3, 2014 Author #682 Δεκέμβριος 3, 2014 Προσβολή της νοημοσύνης σας ρε παιδιά. Προτάσσει τα στήθη της (για να μη πω τπτ πιο χοντρό) για να τραβήξει κόσμο και εσείς πάτε και σα τους χάνους και κοιτάτε. gg και w2g. Τι να πω.
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 3, 2014 #684 Δεκέμβριος 3, 2014 @astrolabos, Ναι αλλλά έχει φωνή. Να κοιτάς και συ στα κρυφά ρε αφεντικό, να μη πεφτει παντόφλα.
astrolabos Δεκέμβριος 3, 2014 Author #685 Δεκέμβριος 3, 2014 Η φωνή της είναι σαν πολλώ άλλων που δεν πουλάνε κρέας για να βγουν μπροστά Οι καλές φωνές δε χάθηκαν. Η αξιοπρέπεια χάθηκε 2
Lazy Dog Δεκέμβριος 3, 2014 #686 Δεκέμβριος 3, 2014 (edited) ΟΤΕ, αιτηση ενεργοποιησης VDSL Δευτερα πρωι. Ενεργοποιηση vdsl Δευτερα μεσημερι... Παραλαβη απαραιτητου εξοπλισμου Τεταρτη πρωι no internets για 2 μερες Μετα απο 8 χρονια συνεχους λειτουργιας το USR 9108 σημερα βγηκε στη συνταξη χωρις να παρουσιασει το παραμικρο... EVER Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2014 από Lazy Dog 3
PetrosD Δεκέμβριος 3, 2014 #687 Δεκέμβριος 3, 2014 Ετοιμο. Αν ήταν στο χέρι μου θα σε έριχνα ένα thread ban και θα το μετέφερα στο κατάλληλο νήμα. Φαίνεται νοστιμότατο. Πότε να έρθω για μεζέ; 1
jesus Δεκέμβριος 3, 2014 #688 Δεκέμβριος 3, 2014 (edited) @astrolabos Eιναι μια πανεμορφη κοπελα με συμπαθητικη φωνη(απλα δεν θελεις να κοψεις τα αυτια σου) και πλουσιο στηθος που τραγουδαει ωραια κομματακια στο youtube και ειναι απολαυση να την βλεπεις.Fine by me Ουτε τα ποδια της ανοιξε σε ολο το thelab ουτε κανα συμβολαιο υπεγραψε με τον Σατανα. Ξερω αλλες με πολυ λιγοτερα προσοντα απο αυτη,δειχνοντας ψαχνο εγιναν superstar....madonna που ειναι το mention kai to spoiler? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2014 από jesus
astrolabos Δεκέμβριος 3, 2014 Author #689 Δεκέμβριος 3, 2014 Έλα μεταξύ μας τώρα. Το φουσκωμένο μπούστο έτυχε ή ήταν εικαστική παρέμβαση; Δε μου αρέσει που οι καλλιτέχνες προσπαθούν να αναδειχθούν με χαρακτηριστικά άσχετα του αντικειμένου τους (ομορφιά, σκάνδαλα, κτλ). Έχουμε (ξε)χάσει τον διακριτό ρόλο κάθε επαγγέλματος σήμερα και νομίζουμε ότι όλα είναι ίσωμα. 1
jesus Δεκέμβριος 3, 2014 #690 Δεκέμβριος 3, 2014 (edited) Το μπουστο χρονο με τον χρονο φουσκωνε Ναι ρε μαν μαζι σου για τους καλλιτεχνες,απλα ειναι κατι που γινεται δεκαετιες τωρα. Ισως οχι σε τετοιο βαθμο οπως τα τελευταια χρονια. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2014 από jesus
acct Δεκέμβριος 3, 2014 #692 Δεκέμβριος 3, 2014 που ειναι το mention kai to spoiler? Το ευκολότερο μένσιο με διπλό κλικ στο κείμενο του μηνύματος περί ου ο λόγος. Για σπόιλερ είτε το γράφεις με το χέρι (μου φαίνεται ταχύτερο) είτε χτυπάς το 3ο από τα εργαλεία του νέου κειμενογράφου, που λέει "Ειδικά BBCode" και το διαλέγεις από τη λίστα. 1
filthy_dwarf Δεκέμβριος 3, 2014 #693 Δεκέμβριος 3, 2014 Έλα μεταξύ μας τώρα. Το φουσκωμένο μπούστο έτυχε ή ήταν εικαστική παρέμβαση; Δε μου αρέσει που οι καλλιτέχνες προσπαθούν να αναδειχθούν με χαρακτηριστικά άσχετα του αντικειμένου τους (ομορφιά, σκάνδαλα, κτλ). Έχουμε (ξε)χάσει τον διακριτό ρόλο κάθε επαγγέλματος σήμερα και νομίζουμε ότι όλα είναι ίσωμα. thats the point. κανεις δεν την βλέπει σαν καλλιτέχνη. είναι καθαρα ψυχαγωγία. b00bs + rock n roll \m/
defiant Δεκέμβριος 3, 2014 #694 Δεκέμβριος 3, 2014 λευκη σοκολατα εξω , bueno μεσα ντονατττττ και kinder έκπληξη στην τουαλέτα μετά 2
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 3, 2014 #695 Δεκέμβριος 3, 2014 Αν ήταν στο χέρι μου θα σε έριχνα ένα thread ban και θα το μετέφερα στο κατάλληλο νήμα.Φαίνεται νοστιμότατο. Πότε να έρθω για μεζέ; Δεν το μαγείρεψα αυτο. Το δ η μ ι ο ύ ρ γ η σ α !!! Αρα δεν είναι για το φαγητοθρέντ. Έλα όποτε θες. Εδώ πάνω στο The Wall πάντα καλοδεχόμαστε τους επισκέπτες.
SirDiman Δεκέμβριος 3, 2014 #696 Δεκέμβριος 3, 2014 (edited) ναι, αν και θα βάλω πανί πάνω, δεν θα είναι στο τοίχο. μόλις μου έρθει ο Cine 7 θα γίνει χαμός Πηρα προσφατα εναν sanyo plv-z4 και 2μετρη οθονη reflecta και το βαλα στο δωματιο Δε ξερω γιατι ( το μεγεθος? ο τροπος που προβαλεται η εικονα?) αλλα εχει αλλη φαση ο projectorας...ενιωθα σα σε σινεμα! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2014 από SirDiman
HotPeanut Δεκέμβριος 3, 2014 #697 Δεκέμβριος 3, 2014 Τελικά τα αποξηραμένα σύκα Καλαμάτας είναι καλά... 1
wrong method Δεκέμβριος 3, 2014 #698 Δεκέμβριος 3, 2014 πόσα νοήματα έχει το παραπάνω τοστ,ποσαααααααααααααααααα;;;;;
HotPeanut Δεκέμβριος 3, 2014 #699 Δεκέμβριος 3, 2014 πόσα νοήματα έχει το παραπάνω τοστ,ποσαααααααααααααααααα;;;;; Πόσο πεινάς; ποσοοοοοοοοοοοοοο;;;;;; 2
astrolabos Δεκέμβριος 3, 2014 Author #700 Δεκέμβριος 3, 2014 Θέλει καλαματιανή τσαπέλα να φάει να στρώσει 2
Recommended Posts