aqua Μάρτιος 8, 2015 #2861 Μάρτιος 8, 2015 (edited) Παρακαλω πολυ τα ανωθεν post να τα δουν οι mods,θα κρατησω τα προσχηματα παιδακια και δεν θα απαντησω,αν ο admin-mod,δει πως καπου κανω λαθος ευχαριστως να φαω το ban παλι,οσο για την ειρωνεια σας no comment... Δεν θα σχολιασω παραπανω αλλα κατι τετοιοι σαν και σας κανεται bullying στα παιδακια του κοσμου,******************************* το φαγα παλι το ban. Πριν με ban πειτε να κατεβασω τις φωτο μου ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2015 από astrolabos
Delijohn Μάρτιος 8, 2015 #2862 Μάρτιος 8, 2015 αδερφέ πλάκα κάνουν τα παιδιά.. ή έστω προσπαθούν.. χαλάρωσε.. εκτός αν έχετε προηγούμενα, οπότε πάω πάσο εδώ γενικώς υπάρχει ένα κλίμα πλάκας.. άλλοτε πετυχημένης κι άλλοτε όχι τόσο.. (κι εγώ γράφοντας ότι είσαι πίσω για 2-3 μέρες, υπέθεσα πως ταξιδεύεις) 1
aqua Μάρτιος 8, 2015 #2863 Μάρτιος 8, 2015 Επειδη μας διαβαζουν και παιδακια 12 ετων μην ανεχτειται ποτε τιποτα απο κανενα γροθια στα μουτρα απευθειας,απο εναν 40αρη ολα αυτα.
astrolabos Μάρτιος 8, 2015 Author #2864 Μάρτιος 8, 2015 Παρακαλω πολυ τα ανωθεν post να τα δουν οι mods,θα κρατησω τα προσχηματα παιδακια και δεν θα απαντησω,αν ο admin-mod,δει πως καπου κανω λαθος ευχαριστως να φαω το ban παλι,οσο για την ειρωνεια σας no comment... Δεν θα σχολιασω παραπανω αλλα κατι τετοιοι σαν και σας κανεται bullying στα παιδακια του κοσμου,******************************* το φαγα παλι το ban. Πριν με ban πειτε να κατεβασω τις φωτο μου ευχαριστω. 4
acct Μάρτιος 8, 2015 #2865 Μάρτιος 8, 2015 aqua, σε διαβεβαιώ εκ μέρους των mods και admins ότι τα μηνύματα τα βλέπουμε. Ειδικά όταν για κάθε ένα μήνυμα στο θέμα μας έρχεται και από μια αναφορά. Το θέμα λέγεται "Πείτε ό,τι θέλετε". Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, εφόσον τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ. Αν έχετε να συζητήσετε προσωπικά θέματα, παρακαλώ να το κάνετε ιδιωτικά, με προσωπικό μήνυμα. Ας επιστρέψουμε στη φυσιολογική ροή του προγράμματος. 2
aqua Μάρτιος 8, 2015 #2866 Μάρτιος 8, 2015 Βεβαιως μπορουμε να το παμε μεσω pm αλλα γουσταρω οτιδηποτε εχει να πει καποιος να το δηλωσει δημοσια,οπως και εγω!Αν απαντησω οπως αρμοζει εχω το ban ετοιμο,λοιπον chill out and keep a walk.
PetrosD Μάρτιος 8, 2015 #2867 Μάρτιος 8, 2015 Μην τον παρεξηγείς τον @BLuE_PaNtHeR, χτες είχε μια περιπέτεια και δεν έχει συνέλθει ακόμα.
astrolabos Μάρτιος 8, 2015 Author #2868 Μάρτιος 8, 2015 Δεν έχει κανείς να δηλώσει τίποτα δημόσια γιατί θα αρχίσω εγώ τη δηλωτή μετά και θα στεναχωρηθούμε. 2
aqua Μάρτιος 8, 2015 #2869 Μάρτιος 8, 2015 Ρε μπραβο ωραιο παραδειγμα δινεται ,εκτος αν εισαστε ολοι θυματα bulying.
aqua Μάρτιος 8, 2015 #2871 Μάρτιος 8, 2015 (edited) Σωπα επειδη θα με ban ετσι που παει κατεβασε και τις photo μου επειδη δεν εχω αλλο προσβαση σε προσωπικα δεδομενα.... Οσο για ενα παραπανο σχολιον μου, μου το κοψανε,σε οσους με διαβαζουνε Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2015 από aqua
karmen1983 Μάρτιος 8, 2015 #2872 Μάρτιος 8, 2015 Να σου πω μιας και λες και ξαναλες ότι είσαι 40άρης. Δε το παίρνουμε αλλιώς το πράγμα λίγο πιο σοφά και να ρίξουμε τους τόνους; Υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε Κυριακή βραδάκι; Δεν είμαστε παιδάκια που μας πήραν το παγωτό μας φαντάζομαι. 3
aqua Μάρτιος 8, 2015 #2873 Μάρτιος 8, 2015 (edited) Βεβαιως,απλα μην πεφτουμε και θυματα bullying,δωστε το καλο παραδειγμα σαν forum για ολους,εχεται παιδακια εδω μεσα 6-15 που ακουνε και διαμορφωνουν χαρακτηρα και αποψη για την ζωη,τωρα τι θα πω εγω σε απαντησεις ειρωνειας ειναι δικο μου θεμα,σε ευχαριστω. Αν Κανω λαθος ρωτα τους αν ειρωνευτηκαν,Kisses χαχα!!! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2015 από aqua
filthy_dwarf Μάρτιος 8, 2015 #2874 Μάρτιος 8, 2015 τι bulling ρε αδερφέ, σε ποιο πλανήτη ζεις? πετάχτηκε ο Blue panther και πέταξε μια βλακεία και προφανώς σε ενόχλησε. αυτό. ο τύπος όχι απλα δεν αντιπροσωπέυει το φορουμ αλλά είναι τρολλ της κακιας ώρας που μπαίνει μόνο και μόνο για να πειράξει κανέναν. γράφτον στο γνωστό μέρος όπως κάνουμε όλοι εδωμέσα και μην του δίνεις την ευχαρίστηση να παρεξηγεις
karmen1983 Μάρτιος 8, 2015 #2875 Μάρτιος 8, 2015 (edited) Βεβαιως,απλα μην πεφτουμε και θυματα bullying,δωστε το καλο παραδειγμα σαν forum για ολους,εχεται παιδακια εδω μεσα 6-15 που ακουνε και διαμορφωνουν χαρακτηρα και αποψη για την ζωη,τωρα τι θα πω εγω σε απαντησεις ειρωνειας ειναι δικο μου θεμα,σε ευχαριστω. Αν Κανω λαθος ρωτα τους αν ειρωνευτηκαν,Kisses χαχα!!!Αμα σέβεσαι τα παιδάκια όπως λες δε γράφεις παλιο****** συμφορουμίτη σου, ούτε του λες να σου πάρει μια ****** και να έχεις την απαίτηση να μη στο σβήσουμε. (θα σβήσω το μήνυμά μου σε λίγο απλά με έπιασε το μητρικό μου). 40 χρονών λες πως είσαι σε παίρνουμε με το καλό και μας βγαίνεις 10χρονο. Επειδή άρχισα να φορτώνω και δεν ε΄χω και την υπομονή του αστρολάβου, πρόσεξε απο δω και πέρα. Και αν δε σε νοιάζει αν θα φας μπαν το κουμπί log out είναι πάνω και αριστερά και αποχωρείς σαν κύριος. Και όχι εδώ μέσα δεν είναι μόνο δικό σου θέμα το τι γράφεις. Εχουμε και παιδάκια που διαβάζουν.- Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2015 από karmen1983 2
aqua Μάρτιος 8, 2015 #2876 Μάρτιος 8, 2015 (edited) ΟΚ Θα κανω logout καλη μου Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2015 από aqua 1
karmen1983 Μάρτιος 8, 2015 #2877 Μάρτιος 8, 2015 Σε ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο μαγικό κόσμο του internet. Πέτρο το έσβησα για να μη συνεχιστεί το πράγμα. ΤέλοC 6
UltraB Μάρτιος 8, 2015 #2878 Μάρτιος 8, 2015 Το ποστάρω και εδώ για όσους δε το δουν στο δίπλα θέμα. Windows 93 on your browser! http://www.windows93.net/ 1
Recommended Posts