karmen1983 Σεπτέμβριος 14, 2015 #6542 Σεπτέμβριος 14, 2015 πωπω μεγάλη η νύχτα απόψε και έχει και μεγάλο ματς. Η λαμακία μου κάνει διακοπές στα καλύτερα σημεία γρρρρρρρρρρρρ
kpetros Σεπτέμβριος 14, 2015 #6543 Σεπτέμβριος 14, 2015 δοκιμασε να κατεβασεις την αναλυση σε 360 , το 480 μαλλον του πεφτει βαρυ XD
kpetros Σεπτέμβριος 14, 2015 #6545 Σεπτέμβριος 14, 2015 (edited) Την επεσα για υπνο κατα τις 7 , νορμαλ ωρα και χωρις να πολυνυσταζω . Με πηρε ομως σχετικα γρηγορα και ετσι μπηκα στο ονειρο μου αμεσος ....Ελα ομως που το σεναριο του ονειρου ηταν η περιπτωση του οτι .... ειχα ξαπλωσει και ΔΕΝ με επερνε υπνος , οτι χουζουρεψα λιγο και μετα πηγα στο μινι μαρκετ να παρω κρουασαν και μετα εκανα οτι ακριβος θα εκανα αμα δεν κοιμομουν . Τοσο πιστικο που τωρα που ξυπνησα εψαξα να βρω τα κρουασαν μου Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2015 από kpetros
Delijohn Σεπτέμβριος 14, 2015 #6546 Σεπτέμβριος 14, 2015 (edited) ΗΡΘΕ Η ΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2015 από Delijohn 5
GruntGR Σεπτέμβριος 14, 2015 #6547 Σεπτέμβριος 14, 2015 Την επεσα για υπνο κατα τις 7 , νορμαλ ωρα και χωρις να πολυνυσταζω . Με πηρε ομως σχετικα γρηγορα και ετσι μπηκα στο ονειρο μου αμεσος .... Ελα ομως που το σεναριο του ονειρου ηταν η περιπτωση του οτι .... ειχα ξαπλωσει και ΔΕΝ με επερνε υπνος , οτι χουζουρεψα λιγο και μετα πηγα στο μινι μαρκετ να παρω κρουασαν και μετα εκανα οτι ακριβος θα εκανα αμα δεν κοιμομουν . Τοσο πιστικο που τωρα που ξυπνησα εψαξα να βρω τα κρουασαν μου
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 14, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #6548 Σεπτέμβριος 14, 2015 Μια που συνήλθα απο χθες δειτε ιστουριούλα, για το πως όλα γίνονται π0υτανα απο τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαι με το NewHolland, φουλ αντίβαρα μπροστά, δίσκος για κοπή χορτων πίσω(καμια 3-4 μετρα σιδερενιο ματσουκι), και πάω με καμιά ~25άρα χιλιόμετρα την ώρα, σε επαρχιακή οδό.Στο αντίθετο ρεύμα έχω σειρα απο 3 αμαξια, και πισω απο αυτά ένας με μια Vstrom χωρις κρανος με tshirt και βερμούδα, πετάγεται να κάνει προσπέραση, τον βλέπω, πατάω φρένα και κόβω προς την άκρη του δρόμου που δεν έχει και χώρο για το τρακτερ γιατί είχε φράχτη κολλήτα σχεδόν. Βγάζω το τρακτερ απο τον δρόμο και αρχίζω να μαζευω με την δεξια ρόδα τον φράχτη για να περάσει, και ο πανεξυπνος ανοιγει τερμα γκαζι, του φευγει η μηχανη και αρχίζει και σερνεται για καμια 10αρα μετρα και σκαει ο τυπος με το κεφαλι στο λαστιχο του τρακτέρ και πανω του σκαει καπακι η μηχανή. Και μένει εκει. Οι αλλοι με τα αμαξια δε ψηθηκαν να σταματήσουν.Τον συνεφερα δε ξερω και γω πως, του ξηλώθηκε το σκαλπ, καμια 10αρια εκατοστά και ερεε το αίμα ποτάμι. Του εβαλα μια πετσετα στο κεφαλι, και αρχισα να παιρνω τηλ τους δικους μου να τον πανε νοσοκομείο και αστυνομία και δε το σηκωνανε απο πουθενα. Σηκώθηκε ο τυπος και μου λεει, ελα να σηκώσουμε τη μηχανη, τη σηκώνω, καθεται πανω να δει αν παιρνει μπροστά, πηρε, ε, και ο τυπος έφυγε με το κεφαλι δεμενο με την πετσέτα. Και εμεινα παγωτο εγω να κάθομαι στα σκαλάκια του τρακτέρ. 10
PetrosD Σεπτέμβριος 14, 2015 #6549 Σεπτέμβριος 14, 2015 Μακάρι να μην υπήρχαν τέτοιοι οδηγοί. Μακάρι να βάλει μυαλό μη κάνει (και πάθει) χειρότερα στο μέλλον. Ευτυχώς που δεν έπαθες εσύ κάτι.
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2015 #6550 Σεπτέμβριος 14, 2015 Ποιος σκέφτηκε να βάλει διαφημίσεις στη δεξιά μεριά της κεντρικής σελίδας; Να πω ότι φαίνεται αίσχος σε όσους έχουν Adblock, aka σχεδόν όλοι.Ξέρω, χρειάζονται οι διαφημίσεις αλλά δε θα μπορούσατε να τις βάλετε σε χειρότερο σημείο. Και μην μου πείτε να απενεργοποιήσω το Adblock, θα το έκανα πολύ ευχαρίστως αν οι διαφημίσεις ήταν τοποθετημένες κάπου ωραία και δεν επηρέαζαν την σελίδα.Και επειδή η γνώμη μου δε νομίζω να μετράει για μια τέτοια αλλαγή, ρίξτε ένα Like όσοι συμφωνείτε...
astrolabos Σεπτέμβριος 14, 2015 Author #6551 Σεπτέμβριος 14, 2015 Πρώτον. Δεν είναι το θέμα για να κάνεις σχολιασμό για το σάητ. Έχουμε ολόκληρη κατηγορία. Κάνε θέμα εκεί ή απάντησε σε ένα υπάρχον για να γίνει σωστή συζήτηση εκεί. Δεύτερον. Οι διαφημίσεις εκεί είναι προσωρινές και είναι λύση ανάγκης στα πλαίσια εξορθολογισμού της ταχύτητας της κεντρικής. Περισσότερα σε θέμα εκτός του off-topic
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2015 #6552 Σεπτέμβριος 14, 2015 Δε θέλω να γίνει συζήτηση γατούλη, τη γνώμη μου έγραψα. Ξεκάθαρα κ απλά.
astrolabos Σεπτέμβριος 14, 2015 Author #6553 Σεπτέμβριος 14, 2015 Και εγώ σου λέω ότι δεν την έγραψες στο σωστό θέμα γιατί σε λίγο θα τη σβήσω. Αν τη θες σβησμένη, οκ πάω πάσο.
PetrosD Σεπτέμβριος 14, 2015 #6554 Σεπτέμβριος 14, 2015 Σβήστη να πάει. Να πάμε κι εμείς να κοιμηθούμε.
Lakisss Σεπτέμβριος 14, 2015 #6555 Σεπτέμβριος 14, 2015 Λευτεριά στον PetrosD! Αφήστε τον να πάει για ύπνο! 1
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2015 #6556 Σεπτέμβριος 14, 2015 (edited) Και εγώ σου λέω ότι δεν την έγραψες στο σωστό θέμα γιατί σε λίγο θα τη σβήσω. Αν τη θες σβησμένη, οκ πάω πάσο. Σβήστη να πάει στο καλό. Εγώ την γνώμη μου την είπα, τώρα καλό - κακό του κεφαλιού σαν αν θα την λάβετε υπόψη σας ή όχι... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2015 από UltraB
DJD Σεπτέμβριος 14, 2015 #6557 Σεπτέμβριος 14, 2015 Ποιος σκέφτηκε να βάλει διαφημίσεις στη δεξιά μεριά της κεντρικής σελίδας; Να πω ότι φαίνεται αίσχος σε όσους έχουν Adblock, aka σχεδόν όλοι.Ξέρω, χρειάζονται οι διαφημίσεις αλλά δε θα μπορούσατε να τις βάλετε σε χειρότερο σημείο. Και μην μου πείτε να απενεργοποιήσω το Adblock, θα το έκανα πολύ ευχαρίστως αν οι διαφημίσεις ήταν τοποθετημένες κάπου ωραία και δεν επηρέαζαν την σελίδα.Και επειδή η γνώμη μου δε νομίζω να μετράει για μια τέτοια αλλαγή, ρίξτε ένα Like όσοι συμφωνείτε... Καταρχήν από το ντεμπούτο της v3 υπήρχαν διαφημίσεις στο πλάι της κεντρικής και ίσως να το πρόσεξες τώρα γιατί λείπει κάποιο από το περιεχόμενο που υπήρχε εκεί συνήθως λόγω δοκιμών που κάνουμε. Τώρα τι ακριβώς σε ενοχλεί δε ξερω, ούτε μέσα στη μέση είναι ούτε τίποτα. Από κει και πέρα, οι διαφημίσεις είναι ο μοναδικός τρόπος να έχει κάποιο εισόδημα το site να βγάζει τα έξοδα του, αν σε χαλάνε τόσο πολύ 2 διαφημίσεις σε ένα site που περνάς 4-5 ώρες από τη μέρα σου τότε τι να σου πω, βάλε adblock και μαγκιά σου. 2
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2015 #6558 Σεπτέμβριος 14, 2015 (edited) Καταρχήν από το ντεμπούτο της v3 υπήρχαν διαφημίσεις στο πλάι της κεντρικής και ίσως να το πρόσεξες τώρα γιατί λείπει κάποιο από το περιεχόμενο που υπήρχε εκεί συνήθως λόγω δοκιμών που κάνουμε. Τώρα τι ακριβώς σε ενοχλεί δε ξερω, ούτε μέσα στη μέση είναι ούτε τίποτα. Από κει και πέρα, οι διαφημίσεις είναι ο μοναδικός τρόπος να έχει κάποιο εισόδημα το site να βγάζει τα έξοδα του, αν σε χαλάνε τόσο πολύ 2 διαφημίσεις σε ένα site που περνάς 4-5 ώρες από τη μέρα σου τότε τι να σου πω, βάλε adblock και μαγκιά σου.Ναι, έχεις όντως δίκιο, λείπει περιεχόμενο και γι αυτό το λόγο τις παρατήρησα τώρα που έκλεισα το adblock.Επίσης #1 δεν με ενοχλεί τίποτα απλά το έγραψα γιατί δεν είναι αισθητικά ωραίο.Και επίσης #2 νομίζω άφησα να εννοηθεί ότι χρησιμοποιώ Adblock. Προτιμώ να σας κάνω donate απ το να βλέπω διαφημίσεις. Και εγώ βγαίνω κερδισμένος αλλά και εσείς.Προσωπικά προτιμώ ένα διακριτικό κουμπί donate σε κάποιο μέρος της σελίδας απ το να είναι γεμάτη διαφημίσεις. Και δεν μιλάω συγκεκριμένα για το λαμπη αλλά γενικά. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2015 από UltraB
PetrosD Σεπτέμβριος 14, 2015 #6559 Σεπτέμβριος 14, 2015 Άστο στην άκρη το αισθητικά ωραίο, γιατί κι εγώ έχω προτάσεις επί τούτου, αλλά μετά θα αρέσει μόνο σε εμένα!! 1
kpetros Σεπτέμβριος 14, 2015 #6560 Σεπτέμβριος 14, 2015 Χαχ0αχ0αχ0αχ0 , τοσες ωρες ονλαιν καθε μερα , αυτο το κενο στα δεξια τωρα το πηρα πρεφα που το ανεφερες ....
Recommended Posts