Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/pare-thn-tameiakh-kai-trexa-me-fwnes-kai-via-ypodexthkan-katasthmatarxes-toys-elegktes.3631058.html

 

Ζούμε την λαμπρή εποχή του ''Κάνω-ότι-γουστάρω-και-λογαριασμό-δεν-δίνω''

 

Και το βαφτίζουν και δημοκρατία !!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 Ρε πουλάκι μου καλή και η ειρωνεία αλλά μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός απο αυτό και το να παπαγαλίζεις τα αντικειμενικά site που μας παραθέτεις;

Το παλικάρι παρέθεσε ένα link και το σχόλιό σου είχε ως εξής:

 

 

Και έρχεσαι και λες όταν ο άλλος σε έβγαλε στη σέντρα ότι και καλά εσύ το κείμενο κατακρίνεις. Υποκείμενο στο σχολιό σου είναι ο αρθρογράφος και δεν κατάφερα να εντοπίσω ούτε μια αναφορά στο κείμενο αυτό καθεαυτό. 

 

Τα χουμε δει όλα αλλά να βγαίνεις εσύ και να τη λες για παράθεση χρωματισμένων κειμένων, είναι σαν να τη λέω εγώ στον acct ότι βρίζει.

 

Σε ενοχλούν τα ειρωνικά σχόλια όταν δεν κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις προσεκτικότερα και να «παιδέψεις» λίγο πάρα πάνω τα σχόλια σου!

Περιμένεις σοβαρή απάντηση  σε συγκρίσεις από το θέατρο του παράλογου, ανάμεσα στον  αρθρογράφο Γιάννη Μαρίνο και στον δικτυακό τόπο «koutipandoras.gr» !!

Επειδή  δεν έγραψα τίποτα για το «tovima.gr»

 

Όπως και να έχει... τα άρθρα και οι απόψεις του Μαρίνου δεν αλλάζουν εδώ και πολλά χρόνια, «οι έλληνες ως λαός είναι γεμάτοι ελαττώματα ενώ οι ξένοι όχι».

Όταν γράφει «εκβιαστής ήταν η κυβέρνηση και όχι οι δανειστές μας» τι περιμένεις; Να τον συγχαρώ; Όταν είμαστε η τέταρτη χώρα στη σειρά που παράνομα οι Γερμανοί έκοψαν την ρευστότητα και το κάνει γαργάρα, μόνο ως σκουπίδι  μπορώ να χαρακτηρίσω το κείμενο του.

 

Τα άρθρα που ποστάρισα από το koutipandoras.gr με αντιπροσωπεύουν και αυτός είναι ο λόγος που τα προέβαλα.

Αντίθετα με σένα δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος σε καμία παράταξη και σε κανέναν, έτσι μπορώ να πω ότι τα παρόντα άρθρα στον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο είναι χρήσιμα σε περίπτωση δηλητηρίασης, αντικαθιστώντας επάξια το αλατόνερο. Ιδιαιτέρως τα διό τελευταία του Κώστα Βαξεβάνη.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

...Και μετά, αν εμφανιστεί πουθενά ο πρόεδρας του Εδεσσαΐκού σαν υποψήφιος βουλευτής, θα μιλάμε για κατάντια... 

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλείται ο Μύραλις, όταν έχει δύο λεπτάκια χρόνο να μας πει τι στα κομμάτια πίνουν εκεί στην αριστερά και δε μας δίνουν κι εμάς.

Στην Αριστερά δεν πίνουν, στον ΣΥΡΙΖΑ το έχουν γυρίσει στο Chocolope

Link to comment
Share on other sites

όχι λάθος. στην Αριστερά πίνουν μια χαρά (με Α κεφαλαίο μην ξεχνιόμαστε). Ο σύριζα συγκεκριμμένα το 'χει ρίξει στο αψέντι

μπα ούτε κάν...

 

συνδυάζουν τα σκληρά νακρωτικά (ληγμένα) με νοθευμένο ρακόμελο... Στην Λαική ενότητα συνδυαζουν όλα τα παραπάνω με στεροιδή όπως και η Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Link to comment
Share on other sites

μπα ούτε κάν...

 

συνδυάζουν τα σκληρά νακρωτικά (ληγμένα) με νοθευμένο ρακόμελο... Στην Λαική ενότητα συνδυαζουν όλα τα παραπάνω με στεροιδή όπως και η Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Είσαι λάθος πληροφορημένος, η κόρη του Δραγασάκη τους προμηθευει όλους ηρωίνη ΑΑ ποιότητας, στην Λαική Ενότητα προτιμούν την κόκα.

 

Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. 

Link to comment
Share on other sites

Είσαι λάθος πληροφορημένος, η κόρη του Δραγασάκη τους προμηθευει όλους ηρωίνη ΑΑ ποιότητας, στην Λαική Ενότητα προτιμούν την κόκα.

 

Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. 

 

όταν μας τρόλλαρες η ντροπή σου ήταν αν μη τι άλλο αδιαμφισβήτητη...

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Αριστερα σε δοσεις, ο  Θεοδοσης

 

 

http://www.newsit.gr/politikh/O-Varoyfakis-ftiaxnei-komma-Apokalei-anoito-ton-Tsipra/426392

 

who needs drugs ^ ?  :D

 

(σεξ δεν χρειαζομαστε σιγουρα, μας απαυτωνει η κυβερνηση καθε μερα, bonus creampie καθε αυγουστο που γινονται οι φορολογικες δηλωσεις :boxed: )

 

"σαν δεν ντρεπομαστε" λεει ο αλλος  :rofl:

 

edit : σχολιο κατω απο την ειδηση 

 

 

Stella Mitropoulou ·

Μας δουλευει και ο "καλυτερος" οικονομολογος ποου πηγε να μας βγαλει εκτος Ε.Ε και ευρω παιζοντας την χωρα 50-50% οπως ειπε χθες ο Τσιπρας.Τελος λεμε.Σε αυτες τις εκλογες η μονη ελπιδα πλεον ειναι το Ποταμι.Μονο αυτο απεμεινε που δεν εχουμε δοκιμασει οποτε ληρθε η ωρα του.
Reply · 1 hr
 
 
C95EkLA.gif
Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Ο Αλέξης Τσίπρας σπάει τη σιωπή του

 

Το εναλλακτικό κανάλι Alpha του γνωστού χίπη Δημήτρη Κοντομηνά επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρώτη του συνέντευξη μετά την παραίτησή του, θέλοντας να δείξει πως ο ανελέητος αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ κατά των ολιγαρχών συνεχίζεται.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη πως οι εταίροι δεν του δίνανε καμία σημασία αλλά μόλις πήγε ο Τσακαλώτος να υπογράψει τη συμφωνία τον δέχτηκαν με χειροκροτήματα, οπότε ο Βαρουφάκης που δεν υπέγραφε τη συμφωνία είναι κακός, και ο Τσακαλώτος που υπέγραψε τη Μνημονιάρα είναι θεός και να μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε στις εκλογές γιατί έχει και άλλα να προσφέρει στον τόπο.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως είχε χάσει την αξιοπιστία του αλλά, ευτυχώς, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει χάσει την αξιοπιστία του και τον εμπιστευόμαστε όλοι με κλειστά μάτια, ενώ όλοι ξέρουμε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν ήταν προσωπική επιλογή του Τσίπρα αλλά του τον επέβαλαν ξένα κέντρα συνωμοσίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει κάνει πολλές μεταστροφές, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν βράχος στις θέσεις του και όχι μόνο έκανε όλα όσα έλεγε προεκλογικά αλλά μας έφερε και το Μνημόνιο που μας είχε υποσχεθεί.

 

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως είχε αδικήσει τον Τσακαλώτο στις πρώτες επιλογές του για την κυβέρνηση τον Ιανουάριο αλλά δεν φταίει αυτός γιατί ο Τσακαλώτος δεν μιλούσε καλά ελληνικά και ο Τσίπρας δεν είχε τελειοποιήσει ακόμα τα αγγλικά του, οπότε δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν και συνεννοούνταν με νοήματα.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα είναι απέναντί του- του έλεγαν την περίοδο του δημοψηφίσματος πως φοβούνται μη σκάσει καμιά τράπεζα και πάνε τα ελικόπτερα και τους πάρουν από το Μαξίμου, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως ο Λαφαζάνης είχε αντιληφθεί πως ο Τσίπρας είχε χεστεί πάνω του και του έκανε πλάκα.

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «όλοι κρίνονται», και πραγματικά ελπίζω να κριθεί όπως της αξίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου που διαπραγματεύτηκε μόνη της επί πέντε μήνες με τους δανειστές και πήγε και μας έφερε το τρίτο Μνημόνιο, αλλά στη συνέχεια ψήφισε Όχι στο Μνημόνιο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την καρδιά του πέτρα και το ψήφισε αν και ήθελε να το σκίσει.

Για τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως αυτός έκανε τη δουλειά που του ανέθεσαν να περάσει το Μνημόνιο, και τώρα ο κυρίαρχος λαός πρέπει να αποφασίσει αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει μόνος του το Μνημόνιο ή παρέα με την Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως ζητάει αυτοδυναμία στις εκλογές, αλλά αυτό είναι σαν να ζητάω εγώ να μου δώσουν το Νόμπελ Λογοτεχνίας, αν κι αυτό το δεύτερο είναι πιο πιθανό.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.capital.gr/o-dimitris-papakonstantinou-grafei/3057568/pliatsiko-sto-taiped-120-xiliarika-gia-sumboulo-epikoinonias

 

 

Το πλιάτσικο συνεχίζεται στο... παρά ένα των εκλογών, στο χρονικό σημείο δηλαδή που περνούν όλα τα περίεργα και "πονηρά", διατάξεις από υπουργεία, οργανισμούς, εταιρείες του δημοσίου, ταμεία κλπ.  Στις 26 Αυγούστου λοιπόν, την τελευταία ημέρα πριν αναλάβει η Υπηρεσιακή κυβέρνηση,  το ΤΑΙΠΕΔ δημοσίευσε πρόσκληση  ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, με 12μηνη διάρκεια και αμοιβή 120 χιλιάδες ευρώ. Δέκα χιλιάρικα το μήνα, δίνει το ταμείο για τις δημόσιες σχέσεις του και την... παρακολούθηση του site του!

 

 

Μετά απο τον Κορεάτη σύμβουλο του βαρουφάκα, και τα 125 χιλιάρικα το μήνα για τις πολύτιμες συμβουλές του, ''ξεπέσαμε'' στο δεκαχίλιαρο το μήνα.

 

....ασφαλώς, όλα αυτά τα χρήματα θα ξαναπέσουν στην οικονομία και θα κινηθεί ο ιδιωτικός τομέας.... :haha: :haha: :haha: :haha:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μνημόνιο Τσίπρα και εκλογές

 

Παραμύθια για αφελείς και άσχετους με την πολιτική συνιστούν οι ισχυρισμοί του τέως πρωθυπουργού περί διεκδίκησης αυτοδυναμίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Ο μέχρι πρότινος πρωθυπουργικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει άριστα ότι το κυβερνών κόμμα θα υποστεί σοβαρότατη πτώση και ανάλογη μείωση του αριθμού των βουλευτών του. Από 149 βουλευτές που είχε εκλέξει τον Ιανουάριο, τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν σενάρια εδραζόμενα σε αριθμό βουλευτών του κόμματός τους ακόμη και γύρω στους 125! «Καλά, ο Τσίπρας προκήρυξε πρόωρες εκλογές για να τις... χάσει;» είναι η απορία που γεννάται φυσιολογικά.

 

Ναι, είναι η απάντηση! Είναι πλέον ή βέβαιον ότι στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου θα συρρικνωθεί ο αριθμός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Οταν όμως οι πολιτικοί ηγέτες προκηρύσσουν εκλογές εν πλήρη επιγνώσει εκ των προτέρων ότι θα τις χάσουν, αυτό το κάνουν μόνο στην περίπτωση που συνειδητά προωθούν κάποιο υπέρτερο πολιτικό σχέδιο, με το οποίο είτε συμφωνούν είτε έχουν αναγκαστεί υπό το κράτος εκβιασμών να συμφωνήσουν θέλοντας και μη. Το ερώτημα επομένως τίθεται ωμά: Ποιο πολιτικό σχέδιο υλοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας προκηρύσσοντας πρόωρες βουλευτικές εκλογές, οκτώ μόλις μήνες μετά τις προηγούμενες που τον έφεραν στην εξουσία, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα υποστεί σοβαρή μείωση του ποσοστού του κόμματός του;

 

Στόχος του είναι να βάλει το Ποτάμι στην κυβέρνηση, όπως απαιτούν οι Γερμανοί, η καγκελαρία του Βερολίνου!

 

Η ουσία είναι ότι έτσι κι αλλιώς τελειώνει πριν καλά καλά αρχίσει η «εποχή Τσίπρα» στην Ελλάδα, λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξή της. Ο πρωθυπουργός αποδείχτηκε πολύ λίγος, ανίκανος να εκπληρώσει οποιαδήποτε φιλολαϊκή υπόσχεση είχε δώσει. Υλοποιεί μια πολιτική αντιδιαμετρικά αντίθετη από αυτήν που οδήγησε στην εκλογή του. Τώρα θέλει και λαϊκή συναίνεση στη μνημονιακή πολιτική που θα ακολουθήσει, αν παραμείνει πρωθυπουργός. Δεν νομίζουμε ότι θα την αποσπάσει στις εκλογές.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ο πρωθυπουργός αποδείχτηκε πολύ λίγος, ανίκανος να εκπληρώσει οποιαδήποτε φιλολαϊκή υπόσχεση είχε δώσει. Υλοποιεί μια πολιτική αντιδιαμετρικά αντίθετη από αυτήν που οδήγησε στην εκλογή του.
Συμφωνώ με τη πρόταση, διαφωνώ με την αιτιολόγηση. Η νόρμα στην πολιτική ζωή της χώρας ήταν πάντα άλλα να τάζονται και άλλα να υλοποιούνται τελικά. Ο Τσίπρας σε αυτό πάλεψε να μείνει πιστός, αλλά έπαιζε με το ένα χέρι δεμένο πίσω από τη πλάτη και δεν υπήρχε περίπτωση να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Εκεί που απέτυχε είναι ότι δεν κατάφερε να εξομαλύνει τις επιπτώσεις της πορείας που αποφάσισε να ακολουθήσει.
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τη πρόταση, διαφωνώ με την αιτιολόγηση. Η νόρμα στην πολιτική ζωή της χώρας ήταν πάντα άλλα να τάζονται και άλλα να υλοποιούνται τελικά. Ο Τσίπρας σε αυτό πάλεψε να μείνει πιστός, αλλά έπαιζε με το ένα χέρι δεμένο πίσω από τη πλάτη και δεν υπήρχε περίπτωση να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Εκεί που απέτυχε είναι ότι δεν κατάφερε να εξομαλύνει τις επιπτώσεις της πορείας που αποφάσισε να ακολουθήσει.

 

Κανένας δεν αμφισβήτησε αυτά που γράφεις. Από αυτό σημείο όμως μέχρι την πλήρη μεταστροφή του σε εργαλείο του κατεστημένου υπάρχει τεράστια απόσταση.

Ελάχιστοι  γραφικοί τον κατηγόρησαν που έχασε από δυνατότερο αντίπαλο, παρά το άλμα που έκανε υπερπηδώντας το 61% και φέρνοντας χειρότερη συμφωνία από αυτήν που πρόταξε στο δημοψήφισμα.

Όμως όταν προκηρύσσεις εκλογές για να απαλλαγής από τα βαρίδια, υποστηρίζοντας ότι θα διαχειρισθείς την ήττα υπέρ των αδυνάτων όταν ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι να διατηρήσεις τα βαρίδια στο κόμμα σου, ε ψάχνεις για κορόιδα.

Τι δικαιολογία δηλαδή θα πεις στους γερμανούς όταν σε διατάξουν να βγάζεις στο σφυρί για 1000 € την πρώτη κατοικία; Δεν με αφήνει ο Παπάς; ή μήπως ο Δραγασάκης;

Ενώ αν έλεγες ρε παιδία βάλτε κάτι πάρα πάνω γιατί θα με ρίξει ο Λαφαζάνης, κάτι θα κέρδιζες.

Χώρια που στις επόμενες εκλογές αν έκανες ένα βήμα πίσω και ανέβαζες άλλον αρχηγό πάλι θα κέρδιζε το κόμμα σου τις εκλογές.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.