Δημοφιλής Δημοσίευση Chosen Μάρτιος 14, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1661 Μάρτιος 14, 2015 Cannot be unseen 17
Δημοφιλής Δημοσίευση PetrosD Μάρτιος 14, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1662 Μάρτιος 14, 2015 (edited) -Γεια σας κορίτσια είμαι ο Σάββας!-Γεια σου Σάββα, εγώ είμαι η Παρασκευή και από δω η φίλη μου η Κυριακή, χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!-Μάλιστα... Θα περάσουμε ένα πολύ ωραίο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο!!! Ρωτά ο Τοτός .....- Μπαμπά, πώς γεννήθηκα ..?- Σε έφερε ο πελαργός....- Γιατί? Δεν σου καθότανε η μαμά............??? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 14, 2015 από PetrosD 10
wrong method Μάρτιος 14, 2015 #1668 Μάρτιος 14, 2015 νο το νο δεν λέει τπτ μοναχό του,πρέπει να το δείχνεις...
astrolabos Μάρτιος 14, 2015 Author #1669 Μάρτιος 14, 2015 το νο δεν λέει τπτ μοναχό του,πρέπει να το δείχνεις... 3
wrong method Μάρτιος 15, 2015 #1670 Μάρτιος 15, 2015 τι κρίμα που δεν είμαι στην Καλαμάτα,θα είχα ντύσει το σπίτι σου με ποποχάρτο-- από το έδαφος μέχρι την κεραία της τιβι λεμεεεεεεεεεεε
Δημοφιλής Δημοσίευση l3ft3ris Μάρτιος 15, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1671 Μάρτιος 15, 2015 Τρεις ηλικιωμένοι συζητούν στο πάρκο για τα γεράματά τους…– Καταραμένα γεράματα να πάρει ο διάολος! Χτες έρχεται η εγγονούλα μου με το βιβλίο της και με ρωτάει: “Τι σημαίνει αυτό που γράφει εδώ παππού;” και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω γιατί πια δεν βλέπω καλά… Δεν βλέπω… Εγώ που ήμουν αϊτός, στο κυνήγι πάντα ο καλύτερος δεν έχανα ούτε κοτσύφι… Αααχ… Δεινόν το γήρας…– Ααα να δείτε εγώ τι έπαθα χτες… Πάω να ανέβω τα σκαλιά στο ΙΚΑ γιατί είχε χαλάσει το ασανσέρ και στον πρώτο όροφο λαχάνιασα, άναψα και τα πόδια μου δεν με βαστούσαν! Ποιος, εγώ που ήμουν αθλητής μεγάλος και έτρεχα μαραθώνιους έτσι για προθέρμανση και τώρα δεν μπορώ να ανέβω τις σκάλες να πάρει…– Αααχ να δείτε εμένα τι μου “τυχε προχτές… Είχε έρθει σπίτι η Σβετλάνα να καθαρίσει και τη βλέπω να ανεβαίνει στο σκαμπό να ξεσκονίσει τα πάνω ράφια της βιβλιοθήκης… Εε πάω από κάτω και την τσιμπάω και την αρχίζω στα χαδάκια και τα παιχνιδάκια και τότε γυρνάει και μου λέει πονηρά…«Κύριε Λεονίντα πάλι;;; Είναι η τρίτη φορά σήμερα!!»– Τι έχω πάθει ρε παλικάρια… Δεν θυμάμαι πια… Ξεχνάω!!!! 10
filthy_dwarf Μάρτιος 16, 2015 #1677 Μάρτιος 16, 2015 πωπω αυτό το μεξικάνο του βίντεο τον έχω λατρέψει 3
Recommended Posts