Snips Ιανουάριος 28, 2016 #4342 Ιανουάριος 28, 2016 Aν δεις απο το παντελόνι, θα καταλάβεις ότι δεν είναι peasant.. ...Monk είναι. Mε Flail+10, και αν διακρίνω και καλά έχει μάθει και το "Tongue Of Fear" skill.
JaguarOne Ιανουάριος 29, 2016 #4345 Ιανουάριος 29, 2016 Jedi Η επιστροφη των αγροτων CZ1T7RsUAAAMdFq (2).jpg 5
Wizard! Ιανουάριος 29, 2016 #4346 Ιανουάριος 29, 2016 Μιλάω με τη γυναίκα μου στο κινητό. - Τέλειωσε το διάλειμά μου, πάω να συνεχίσω - Άντε τα λέμε μετά - (δεν απαντάει) - Τι έγινε; - Τίποτα - Τι έγινε; - ΤΙΠΟΤΑ - Θα μου πεις τι έγινε; Σε ακούω αγχωμένη! - Δε βρίσκω που σκ@ έχω αφήσει το κινητό μου! 3
astrolabos Ιανουάριος 29, 2016 Author #4347 Ιανουάριος 29, 2016 λολΜου θυμίζει το ανέκδοτο:"Ηταν ο σύζυγος στην δουλειά και ξαφνικά τον παίρνει τηλέφωνο η ξανθιά του σύζυγος κλαίγοντας:- Έλα αγάπη μου, τι συμβαίνει;- Ασε Κώστα μου, εδώ και πέντε ώρες παιδεύομαι με ένα παζλ που έχει πάνω ένα κόκορα, και δεν μπορώ να το κάνω!!!- Ας το, μωρό μου, μέχρι να έρθω σπίτι και θα το κάνουμε μαζί. Εντάξει;- Εντάξει!Μετά από πέντε ώρες επιστρέφει ο σύζυγος από την δουλειά.- Αγάπη μου γύρισα! Που είσαι; Και που είναι αυτό το παζλ που σε δυσκόλεψε;- Στην κουζίνα είμαι, και εγώ και το παζλ!- Που είναι τώρα αυτό το παζλ;;; Ααααα!!! Μάλιστα. Μην ανησυχείς αγάπη μου, θα βάλουμε τα κορν-φλέικς πίσω στο κουτί τους, και δεν θα το πούμε σε κανέναν!" 9
leonidastra86 Φεβρουάριος 2, 2016 #4360 Φεβρουάριος 2, 2016 https://t.reembed.com/05Lbcx2S05313k4HXT0bE4ub 2
Recommended Posts