sotiris Πέμπτη at 05:18 μμ #14581 Πέμπτη at 05:18 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: PASSERATI Reveal hidden contents Μάστορας αλλά αν είχε κολλήσει κι ένα roll cage θα ταν πιο ασφαλές για τον ίδιο. Το πάει αλλά μια φορά θα γίνει. Ειδικά στην άσφαλτο αν κάνει ότι σηκώνεται στις 2 θα κατέβει 15 χωράφια πιο κάτω. 1
HotPeanut Πέμπτη at 05:57 μμ #14582 Πέμπτη at 05:57 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: https://www.protothema.gr/greece/article/1673768/ohima-epese-se-souper-market-stin-petrou-ralli-sto-nosokomeio-3-atoma/ BMW βλέπω @PetrosD Ξεκίνησε μόνο του λέει το ηλεκτρικό τουτού. 1 1
Cyber_Cookie Πέμπτη at 06:33 μμ #14583 Πέμπτη at 06:33 μμ 1 hour ago, sotiris said: Μάστορας αλλά αν είχε κολλήσει κι ένα roll cage θα ταν πιο ασφαλές για τον ίδιο. Το πάει αλλά μια φορά θα γίνει. Ειδικά στην άσφαλτο αν κάνει ότι σηκώνεται στις 2 θα κατέβει 15 χωράφια πιο κάτω. Calculated risk. Νομιζω πώς χωρίς κράνος hans και μπακετ αν πάρεις και φέρνεις τούμπες ίσως πάθεις και μεγαλύτερη ζημιά με το cage. 8 hours ago, sotiris said: Γνώμες για GRN? Spoiler 4
BloodMage 18 ώρες πριν #14584 18 ώρες πριν @sotiris και αυτο ειναι ωραιο εργαλειο. 1800cc 300hp με 4αδιευθυνση ! ε ρε να ημουν και γω γερμανια 3
sotiris 15 ώρες πριν #14585 15 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: @sotiris και αυτο ειναι ωραιο εργαλειο. 1800cc 300hp με 4αδιευθυνση ! ε ρε να ημουν και γω γερμανια Ναι αλλά στην πραγματικότητα εγώ θέλω να πειράξω το κεντρικό 75 πίσω 25 μπροστά και να κάνω αυτά που κάνει ο Passerati και να λένε για μένα ότι δεν έβαλε ο μαλάκας κι ένα roll cage να ναι ασφαλής 1 6
slalom 14 ώρες πριν #14586 14 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: με 4αδιευθυνση ! Εχει κρεμαγιερα πισω?
BloodMage 14 ώρες πριν #14587 14 ώρες πριν 19 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Εχει κρεμαγιερα πισω? λογικα ναι. γιατι στριβουν οι πισω ροδες 54 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: εγώ θέλω να πειράξω το κεντρικό 75 πίσω 25 μπροστά cant blame u
sotiris 14 ώρες πριν #14588 14 ώρες πριν 24 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Εχει κρεμαγιερα πισω? Το είχε νομίζω και παλιότερα η ρενώ. Τώρα το κάνει με ηλεκτρικά μοτέρ, στρίβει παράλληλα με τις μπροστά στα πολλά χιλιόμετρα και αντιπαράλληλα με τις μπροστά στις μανούβρες και στα λίγα χιλιόμετρα.
slalom 14 ώρες πριν #14589 14 ώρες πριν 3 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Το είχε νομίζω και παλιότερα η ρενώ. Δεν ειχε ποτέ. Το mazda 626 εστριβε τους πισω, τον περασμενο αιωνα αυτα 1
sotiris 14 ώρες πριν #14591 14 ώρες πριν 11 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Δεν ειχε ποτέ. Το mazda 626 εστριβε τους πισω, τον περασμενο αιωνα αυτα Δεν το θυμάμαι, πάντως από την νέα γενιά αυτοκινήτων το έχουν αρκετοί (Lexus, BMW, Renault, κινεζοηλεκτρικά) κυρίως για να στρίβουν στις πόλεις τα 6 μετρα μπαταριοφάγα κτήνη. Η Ρενώ το έχει από τις πρώτες στη νέα γενιά με το 4control στα laguna coupe (είναι 10ετίας).
slalom 13 ώρες πριν #14592 13 ώρες πριν Τι να το κανεις? Αλλο ενα συστημα που μπορει να χαλασει, και περιττο βαρος 1
BloodMage 13 ώρες πριν #14593 13 ώρες πριν 28 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Τι να το κανεις? Αλλο ενα συστημα που μπορει να χαλασει, και περιττο βαρος βοηθαει πολυ στο στριψιμο. και δεν εννοω μεσα στην πολη και στο παρκαρισμα, αλλα σε μια γρηγορη διαδρομη μεσα σε μια πιστα πχ
Recommended Posts