HotPeanut Δευτέρα at 10:14 πμ #14601 Δευτέρα at 10:14 πμ 14 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Τογιότα που δεν είναι Arabic white είναι για πέταμα.- Ρε base color αγόρασες; Τί είσαι, βασικιά; 4
Cyber_Cookie Δευτέρα at 11:14 πμ #14602 Δευτέρα at 11:14 πμ 49 minutes ago, HotPeanut said: Ρε base color αγόρασες; Τί είσαι, βασικιά; Μονο arabic superwhite 040 ρε οι τενεκεδες της γιώτας. Δεν είναι για παραπάνω. Οτι χρώμα και να το πάρεις το τογιοτα, πάλι ο ίδιος τενεκές δεν είναι;; Είναι. Οποτε ας είναι ανοιχτοχρωμο να μη πυρώνει και στραβώνει η σκεπή από τη ζέστη. Που κάθεσαι στο corolla των 30φευγα χιλιαδων και αμα μπει συννεφο νιώθεις τη ζέστη να κόβει, τόσο λεπτή λαμαρίνα έχει στη σκεπή. Ξουτ. Φτήνια. 4
HotPeanut Δευτέρα at 11:35 πμ #14603 Δευτέρα at 11:35 πμ 19 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Μονο arabic superwhite 040 ρε οι τενεκεδες της γιώτας. Δεν είναι για παραπάνω. Οτι χρώμα και να το πάρεις το τογιοτα, πάλι ο ίδιος τενεκές δεν είναι;; Είναι. Οποτε ας είναι ανοιχτοχρωμο να μη πυρώνει και στραβώνει η σκεπή από τη ζέστη. Που κάθεσαι στο corolla των 30φευγα χιλιαδων και αμα μπει συννεφο νιώθεις τη ζέστη να κόβει, τόσο λεπτή λαμαρίνα έχει στη σκεπή. Ξουτ. Φτήνια. Ναι λεπτή είναι αλλά έχω μεριμνήσει Spoiler 8
BloodMage Δευτέρα at 12:26 μμ #14604 Δευτέρα at 12:26 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Που κάθεσαι στο corolla των 30φευγα χιλιαδων και αμα μπει συννεφο νιώθεις τη ζέστη να κόβει, τόσο λεπτή λαμαρίνα έχει στη σκεπή. Ξουτ. Φτήνια. γιαυτο παιρνεις το σωστο.....το ορθοδοξο με την καρμπον οροφη 1
HotPeanut Χθες στις 04:17 πμ #14606 Χθες στις 04:17 πμ I choose to ignore all my Problems - 9GAG 9GAG.COM 3,213 points • 149 comments 5
BloodMage Χθες στις 11:56 πμ #14607 Χθες στις 11:56 πμ (edited) το οτι ασχολειται και με μεταχειρισμενα αμαξια το skroutz, με ξεπερναει Έγινε επεξεργασία Χθες στις 11:56 πμ από BloodMage 1 1
sotiris 10 ώρες πριν #14608 10 ώρες πριν 18 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: το οτι ασχολειται και με μεταχειρισμενα αμαξια το skroutz, με ξεπερναει Το skroutz έχει μεγαλώσει τόσο που να κάνει συνεργασίες με διάφορες εταιρίες, δεν είναι απαραίτητα κακό. Το πρόβλημα είναι ότι το skroutz έχει γίνει bestprice αν θες όντως να σκρουτζάρεις Τώρα μεταχειρισμένα από νοικιάρηκα εγώ δεν θα έπαιρνα εύκολα, διότι ξέρεις ότι έχουν κάνει service εκτός αντιπροσωπείας με ό,τι φτηνότερο σε ανταλλακτικά. Το ίδιο κάνω κι εγώ στα δικά μου αλλά αλλάζω λάδια κάθε 5κ και όχι κάθε 20κ και μπουζί κάθε 20κ και όχι κάθε 200κ Στα άλλα νέα: 9,2 χιλ. αντιδράσεις · 884 κοινοποιήσεις | Que prefieren los clásicos... WWW.FACEBOOK.COM Que prefieren los clásicos o lo moderno? Los leemos en los comentarios. #r4 #renault #sanmartindelosandes #repuestosrenault. Renault 4 (κατρέλ ως 4L) : 620 kg Remake Renault 4 ηλεκτρικό: 1537 kg 1500 είναι το C5 με υδροπνευματική και 2 ξαπλώστρες με ομπρέλα μόνιμα στο πορτ-μπαγκάζ χειμώνα καλοκαίρι. 2
BloodMage 9 ώρες πριν #14609 9 ώρες πριν 20 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν γινεται ενα σουβλατζιδικο να πουλαει και πιτσες και μπεργκερ και παστες και παγωτα.....στο τελος της ημερας εισαι πολυ μετριος (αν οχι κακος) σε ολα. Πουλα μονο σουβλακια αλλα να ειναι τα καλυτερα της περιοχης 1 1
sotiris 6 ώρες πριν #14610 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Δεν γινεται ενα σουβλατζιδικο να πουλαει και πιτσες και μπεργκερ και παστες και παγωτα.....στο τελος της ημερας εισαι πολυ μετριος (αν οχι κακος) σε ολα. Πουλα μονο σουβλακια αλλα να ειναι τα καλυτερα της περιοχης Στην επιχείρηση μετράει και ο τζίρος. Η amazon ας πάρουμε τον αντίλογο, δεν έμεινε μόνο στο να πουλάει βιβλία. Το σουβλατζίδικο αν είναι σε κομβικό σημείο μπορεί να τα έχει όλα και να έχει καλύτερο τζίρο από το εξειδικευμένο υπερσουβλάκι, είναι περίπλοκο! Το skroutz είναι η πρώτη σκέψη όσων θέλουν να βρουν τιμές, πολλοί έχουν skroutz plus, υπάρχουν skroutz points etc. Κι εγώ ψωνίζω ήδη που δεν μπορώ να βρω από skroutz λόγω ευκολίας!!!
BloodMage 6 ώρες πριν #14611 6 ώρες πριν 41 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Στην επιχείρηση μετράει και ο τζίρος. Η amazon ας πάρουμε τον αντίλογο, δεν έμεινε μόνο στο να πουλάει βιβλία. Το σουβλατζίδικο αν είναι σε κομβικό σημείο μπορεί να τα έχει όλα και να έχει καλύτερο τζίρο από το εξειδικευμένο υπερσουβλάκι, είναι περίπλοκο! Το skroutz είναι η πρώτη σκέψη όσων θέλουν να βρουν τιμές, πολλοί έχουν skroutz plus, υπάρχουν skroutz points etc. Κι εγώ ψωνίζω ήδη που δεν μπορώ να βρω από skroutz λόγω ευκολίας!!! ναι αλλα το αμαζον δεν πουλαει αμαξια...........εννοειται καλα εκανε και δεν εμεινε στα βιβλια. ετσι και με το σκρουτζ. βρισκει απο βιδες μεχρι εσωρουχα και καλα κανει κανεις δεν ειπε κατι για αυτο. αλλα αμαξια? γιατι να προτιμησω το σκρουτζ? και γω εχω skroutz plus και με βολευουν af τα point που εχουν. Αλλα αμαξια?? 1
Cyber_Cookie 5 ώρες πριν #14613 5 ώρες πριν 30 minutes ago, BloodMage said: Αλλα αμαξια?? Λογικό να στραφεί εκεί που έχει τεράστιο περιθώριο κέρδους και μπορεί να κάνει capitalize το brand του. Ο κοσμάκης θα πάρει και θα πληρώσει και το κατι παραπανω γιατί θα νομίζει οτι πηρε κάτι αξιόπιστο από μεγάλο όνομα χωρίς να δίνει σημασία στα ψιλά γράμματα. Κατάντια θα έλεγε κανείς. Ελληνική πραγματικότητα θα έλεγα εγώ. 2
BloodMage 4 ώρες πριν #14614 4 ώρες πριν 3 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Λογικό να στραφεί εκεί που έχει τεράστιο περιθώριο κέρδους και μπορεί να κάνει capitalize το brand του. Ο κοσμάκης θα πάρει και θα πληρώσει και το κατι παραπανω γιατί θα νομίζει οτι πηρε κάτι αξιόπιστο από μεγάλο όνομα χωρίς να δίνει σημασία στα ψιλά γράμματα. Κατάντια θα έλεγε κανείς. Ελληνική πραγματικότητα θα έλεγα εγώ. Spoiler 1 1
Recommended Posts