navaho7 11 ώρες πριν #14721 11 ώρες πριν χθες που ήμουν στο golden hall, είχε ένα ηλεκτρικό suv, μάρκας zeekr. Την έχει ξανακούσει κανείς αυτήν τη μάρκα; Ωραίο αυτοκίνητο ήταν δε λέω αλλά παντελώς άγνωστη η μάρκα σε εμένα
Cyber_Cookie 10 ώρες πριν #14722 10 ώρες πριν 1 hour ago, navaho7 said: χθες που ήμουν στο golden hall, είχε ένα ηλεκτρικό suv, μάρκας zeekr. Την έχει ξανακούσει κανείς αυτήν τη μάρκα; Ωραίο αυτοκίνητο ήταν δε λέω αλλά παντελώς άγνωστη η μάρκα σε εμένα Nαι είναι αρκετά διαδεδομένα premium segment ηλεκτροbullshits. Εναν καιρό πουλούσαν σαν τρελά, τώρα έχουν πέσει λίγο αλλά παραμένουν απ τα τρεντι. 1
navaho7 10 ώρες πριν #14723 10 ώρες πριν το θέμα είναι, είναι καλά; θετικό που είναι στον ίδιο όμιλο με βολβο αλλά γενικότερα δεν τα ξέρω
Cyber_Cookie 9 ώρες πριν #14724 9 ώρες πριν 1 hour ago, navaho7 said: το θέμα είναι, είναι καλά; θετικό που είναι στον ίδιο όμιλο με βολβο αλλά γενικότερα δεν τα ξέρω Not first hand info αλλά: Kαλα όπως ποιοτικά; Είναι. Καλά όπως έχουν λογισμικό στο επίπεδο των τέσλα; Όχι ακριβώς. Καλά όπως, έχουν κάποια μεταπωλητική αξία; Κανείς δε ξέρει. Ξέρουμε τι να τα κάνουμε όταν αρχισουν και γερνάνε ή θα τα βάλουμε εκεί που ξέρουμε; Κανείς δε ξέρει. Όπως με κάθε brand ακόμα και αυτά που είναι από τα πιο σοβαρά, πρέπει να μπουν στην αγορά να κάνουν τον κύκλο τους, να τα δουμε ως μεταχειρισμένα και μετά θα ξέρουμε. Και όταν λέω αγορά εννοώ ευρωπαϊκή γιατί προφανώς η Ελληνική αγορά δεν έχει κάποια αυτορύθμιση. 1
Recommended Posts