Jump to content

Recommended Posts

On 13/10/2025 at 1:52 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Τα ηλεκτρικά είναι τόσο καλύτερα που όταν γίνουν mass produced θα είναι πολυ φτηνοτερα και με καλυτερο εξοπλισμό:

WWW.CARSCOOPS.COM

Two new affordable EVs debut under the Standard name, cutting a slew of features like the FM/AM radio to bring prices down

:hehe: 🤡

On 13/10/2025 at 1:52 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

cutting a slew of features like the FM/AM radio to bring prices down

Μάλλον θα τα δίνει ο Έλον με στάνταρ σύνδεση starlink και θα έχουν ιντερνετικό ραδιόφωνο. Γι' αυτό βγάλανε τον δέκτη ραδιοφώνου!!! 😋

@sotiris

Επιτέλους είδα/κατάλαβα ποια είναι η "θεά" που αναφέρεις (δεν ήξερα ποιο αμάξι εννοείς). Εν τω μεταξύ δεν γνωρίζω γρι γερμανικά και έβαλα αυτόματη μετάφραση στην σελίδα που παρέθεσες.

Μετάφραση για τα ανέκδοτα!

Παράθεση

Ενυδατική Αναστολή-NAVI/DAB- Πανοραμική μνήμη Μνήμης Λειτουργίας Μαζικής Λειτουργίας- Μεταφορά Στάθμευσης με το κάθισμα κάμερας πίσω θέασης- Καθήκονα LED Διάρκεια λειτουργίας με το τρέμουλο κουπιών Bi-Xenon

:hehe:

• Haha 3
8 λεπτά πριν, το μέλος TopCLR έγραψε:

Μάλλον θα τα δίνει ο Έλον με στάνταρ σύνδεση starlink και θα έχουν ιντερνετικό ραδιόφωνο. Γι' αυτό βγάλανε τον δέκτη ραδιοφώνου!!! 😋

@sotiris

Επιτέλους είδα/κατάλαβα ποια είναι η "θεά" που αναφέρεις (δεν ήξερα ποιο αμάξι εννοείς). Εν τω μεταξύ δεν γνωρίζω γρι γερμανικά και έβαλα αυτόματη μετάφραση στην σελίδα που παρέθεσες.

Μετάφραση για τα ανέκδοτα!

:hehe:

Να βοηθήσω :p 

May be an image of car, road and text

Αλλά όπως φαίνεται από την επιλογή που κάνω σε δρόμους, μια cross-tourer θα μου πήγαινε καλύτερα!! :p 

• Like 2

35 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Να βοηθήσω :p 

May be an image of car, road and text

Αλλά όπως φαίνεται από την επιλογή που κάνω σε δρόμους, μια cross-tourer θα μου πήγαινε καλύτερα!! :p 

Εκτός του μεγαλύτερου χώρου αποσκευών (λόγω πίσω όγκου/ station wagon) τι παραπάνω έχει; Ούτε ψηλότερο το βλέπω, ούτε τετρακίνητο είναι. Όπως και να έχει, εσύ ξέρεις!

1 ώρα πριν, το μέλος TopCLR έγραψε:

Στη Νορβηγία δε λειτουργεί FM/AM εδώ και 10 χρόνια. Μόνο DAB. 

10 λεπτά πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

Στη Νορβηγία δε λειτουργεί FM/AM εδώ και 10 χρόνια. Μόνο DAB. 

Μόνο DAB?

Κουράγιο, τι να πω

37 λεπτά πριν, το μέλος TopCLR έγραψε:

Εκτός του μεγαλύτερου χώρου αποσκευών (λόγω πίσω όγκου/ station wagon) τι παραπάνω έχει; Ούτε ψηλότερο το βλέπω, ούτε τετρακίνητο είναι. Όπως και να έχει, εσύ ξέρεις!

Το cross tourer έχει λίγο ψηλότερη ρύθμιση στις αναρτήσεις. Εμένα ρυθμίζει σε 4 σκάλες, αλλά στις 2 μεσαίες είναι usable, η τέρμα πάνω είναι για να καβαλήσεις κάνα βράχο (όπως στη φωτό) και η τέρμα κάτω για να φορτώσεις τσιμέντα και να μη σε πιάσει η μέση σου. Στις 2 usable κάθεται ψηλότερα, οπότε υποθέτω ότι θα είναι πιο άνετο σε ψηλότερη θέση (αν και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορέι να γίνει αφού δεν έχει ελατήρια).

Η άλλη διαφορά είναι ότι είναι το τρίτο facelift του μοντέλου, οπότε έχει όλα τα παπατζιλίκια (οθόνη αφής με mirror link εργοστασιακή κλπ.) που δεν υπάρχονυ στο δικό μου + ότι έχει τη νέα γενιά diesel (euro 6b) άρα παίζει και να εκτελωνίζεται ελλάδα και βγάζει 180 άλογα με 4.4 λίτρα μέση κατανάλωση. Δηλαδή έχει αυτονομία 1600 χιλιόμετρα (71 λίτρα ρεζερβουάρ). Αν και δεν συμπαθώ το diesel, βάζω πετρέλαιο vpower πέμπτη (αν θυμάμαι καλά τα diesel) σε προσφορά, πάω ηγουμενίτσα -> ανκόνα, έρχομαι λωζάννη και ξαναβάζω πετρέλαιο σε καμια βδομάδα :p 

• Like 1
2 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Lets restore some properness to this thread.

Hide contents

image.png

Χμμμ! L.A.D.A.!

Los Angeles Dynamic Automobile! :hehe:

• Haha 1

Για θυμηστε μου για αυτό το lada εδώ Ελλάδα που νομίζω ότι ήταν και station ...dragster