Jump to content

Recommended Posts

58 λεπτά πριν, το μέλος and64 έγραψε:

😂 έφαγε μεγάλη ήττα αυτός αν και είχε την καινούρια με το 3,8 v8 biturbo μοτέρ 

αμαξαρα ειχε στο τελος, εγω θα το κραταγα στη θεση του

1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Δεν σου φτάνουν τα 400-410 άλογα εσένα που έβγαζε εργοστασιακά και δεν τα δήλωνε, θες και πρώτο στάδιο τρομάρα σου :p 

Είναι το μόνο χειροκίνητο που βρίσκω (πιο ακριβό από την άνωθεν levante), η 4200 δεν έχω βρει ούτε ένα χειροκίνητο σε λογική τιμή (και ακριβά ίσως μόνο κανένα assetto corsa αλλά ξεφεύγουν), και μετά το Yaris. Μετά αν πάω σε αυτόματο/ημιαυτόματο προτιμώ τα πιο καινούρια (τύπου 8ρι ZF) και full ηλεκτρονικά / τετρακίνηση. Σε πισωκίνητο παλαιού τύπου με 400 άλογα θέλω οπωσδήποτε συμπλέκτη για να μπορώ να το ισιώνω. Ιδανικά από άποψη οδήγησης θα ήθελα την 4200 με τα πίσω φώτα της 3200 και το εσωτερικό της επόμενης quattroporte (να έχει και ένα gps ρε παιδί μου να βλέπω τη στροφή που έρχεται - με έχει καλομάθει η σιτροένα στα βουνά που διαβάζω το δρόμο στο GPS!). Ζητάω πολλά? :p Η 3200 με το turbolag και το setup της δεν ξέρω αν θα μπορώ να την οδηγήσω στο επίπεδό της αλλά είναι το αγαπημένο μου design σε αυτοκίνητο.

😂😂  ε βέβαια, ή το κάνεις σωστά ή καθόλου, τι levante και suv 🤮

Το σχετικά oldschool turbo με αρκετά κυβικά έχει άλλη χάρη σε σχέση με τα ατμοσφαιρικά + οτι λογω χειροκίνητου είναι ίσως το μονο απο αυτά που παρέθεσες που θα κρατήσει μια (σχετική) αξία

Καλά και τα v8 μοτέρ εννοείται και λυσάνε ψιλά, αλλά οχι με αυτά τα σασμαν

20 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

αμαξαρα ειχε στο τελος, εγω θα το κραταγα στη θεση του

Ισχύει αλλά αν σκεφτείς πόσες φορές είχε κατεβάσει μοτέρ μάλλον ήθελε να του βάλει φωτιά οταν το έβλεπε!