Jump to content

Recommended Posts

(edited)
19 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Για λαστιχα εχουμε πει

Λαδια καθε χρονο αλλαγη

Εχετε γραψει ορισμενα λαστιχα πριν καποιες σελιδες , αλλα μιλατε για σπορ και γρηγορα οδηγηματα , ασε που τα εψαξα και μαλλον δεν υπαρχουν στις μικρες διαστασεις (πχ τα Pilot Sport 5 βλεπω ξεκινανε απο 205 φαρδος)

18 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Όταν είναι καινούρια τα περισσότερα καλά είναι.

α) Απλά σαν μπουσουλας το "σαν την ταδε μαρκα απλά πιο φτηνά" και στο ιδιο εργοστάσιο φτιάχνονται, είναι μέχρι τα πρώτα νερά και το πρώτο φρενάρισμα μετά το πρώτο τους καλοκαίρι/έτος.

β) Ο λαστιχάς δεν είναι φίλος σου και σου λέει παπαριές κατά 99%

Αν έχεις σκοπό να μη το κρατήσεις καιρό μπορείς να κάνεις τετοιες ανώδυνες εκπτώσεις. Αν θες να το κρατήσεις, τα αλλάζεις.

Δε θα γίνει κάτι τρομερό ιμχο αλλά ο κανόνας είναι χλμ ή χρόνο. Επιασες χρόνο. 

Γενικα σε λαστιχο δεν μου αρεσει να τσιγγουνευομαι , καλυτερα να βγει παραπανω και να ειναι επωνυμα ακομα και αν η χρηση που τους κανω δεν το δικαιολογει , μια φορα να τα χρειαστεις φτανει . 

Οποτε θα κανονισω και μια αλλαγη λαδιων , να ριξει και αν γενικο βλεφαρο καλου κακου

Οσο για το τουτου , εφοσον δεν κανω χιλιομετρα , οποιαδηποτε αλλαγη θα ηταν δωρο αδωρον . 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
15 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

(πχ τα Pilot Sport 5 βλεπω ξεκινανε απο 205 φαρδος)

Τα PS4?

9 minutes ago, kpetros said:

Γενικα σε λαστιχο δεν μου αρεσει να τσιγγουνευομαι , καλυτερα να βγει παραπανω και να ειναι επωνυμα ακομα και αν η χρηση που τους κανω δεν το δικαιολογει , μια φορα να τα χρειαστεις φτανει . 

Continental ultra contact.

• Agree 2
19 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

Εχετε γραψει ορισμενα λαστιχα πριν καποιες σελιδες , αλλα μιλατε για σπορ και γρηγορα οδηγηματα

Αυτο δεν ειναι κριτηριο να μην τα βαλει καποιο μικροτερο αυτοκινητο

7 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Τα PS4?

Ουτε αυτα εχουν την διασταση , γενικα απο michelin η επιλογες μου ειναι αυτες οι 3

4 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Continental ultra contact.

Αυτα τα βγαζει ως προταση αμα ψαξεις pilot sport 5 185/65  

4 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Αυτο δεν ειναι κριτηριο να μην τα βαλει καποιο μικροτερο αυτοκινητο

Ναι αλλα φανταζομαι πως για αστικη χρηση , πανε λιγακι χαμενα 

13 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

Ναι αλλα φανταζομαι πως για αστικη χρηση , πανε λιγακι χαμενα 

Ενα καλο λαστιχο που πιανει παντου δε παει ποτε χαμενο

22 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

Καλησπερα 

Ως συνηθως σε αυτο το θεμα , γραφω τις ερωτησεις μου 😀

Παροτι εχω το κορσα εδω και σχεδον 1 χρονο  , ηξερα εξ αρχης πως τα λαστιχα του ειναι παλια και δυστυχως εχω καθυστερισει πολυ στην αλλαγη τους . 

Για αυτο θα θελα καμια προταση , το μεγεθος ειναι 185/65R15 H88 μπρος πισω , με τα πισω να ειναι ContiEcoContact 5 και τα μπροστα μια μαρκα απο LingLong 

(και ισως κανα μαγαζι εμπιστο)

Επιπλεον , το αυτοκινητο εχει εναν αντιστροφο μετρητη %% οπου δειχνει την κατασταση των λαδιων , ο οποιος φαινεται πως απλα μετραει 1 χρονο . 

Δεδομενου οτι εχω κανει μοναχα 2κ χιλιομετρα , πιστευεται πως θα ηταν καλο να προχωρισω στην αντικατασταση τους η να περιμενω να φτασω τα 5κ χιλιομετρα συνολικα ? 

Barum Bravuris 5 HM, φτηνό all around για νορμάλ οδήγηση.

Βγάλε αυτές τις μούφες που έχεις θα σκοτωθείς, δεν σου αρέσει να τσιγγουνεύεσαι και έχεις lifeshort και ecocontact (που ναι η πιο σάπια σειρά της conti?).??

Εγώ δεν θα το τσουλούσα το αμάξι με τέτοιες σαπίλες, και έχω τσουλήσει κι εγώ διάφορα σάπια λάστιχα.

Αφού δεν το ζορίζεις 4 ίδια λάστιχα φρέσκα μεσαίας κατηγορίας, Barum Bravuris 5HM για μέση χρήση είναι μια χαρά.

42 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Barum Bravuris 5 HM, φτηνό all around για νορμάλ οδήγηση.

Βγάλε αυτές τις μούφες που έχεις θα σκοτωθείς, δεν σου αρέσει να τσιγγουνεύεσαι και έχεις lifeshort και ecocontact (που ναι η πιο σάπια σειρά της conti?).??

Εγώ δεν θα το τσουλούσα το αμάξι με τέτοιες σαπίλες, και έχω τσουλήσει κι εγώ διάφορα σάπια λάστιχα.

Αφού δεν το ζορίζεις 4 ίδια λάστιχα φρέσκα μεσαίας κατηγορίας, Barum Bravuris 5HM για μέση χρήση είναι μια χαρά.

Ετσι το πηρα και η αλλαγη τους εχει παει "απο δευτερα" , εδω και μπολικες δευτερες! 

Ψαχνοντας μαγαζια , για 4αδες με αντικατασταση , εχουμε 310ε για τα barum και 350ε για τα Continental ultra contact . Ιδιο πραμα δηλαδη , ομως πιο απο τα δυο να διαλεξω ?>

Τα Barum θα πρέπει να τα ψάξεις να τα βρεις γύρω στα 250.

Κοιτάς πάντα και 195/60/15 που είναι παρεμφερής διάσταση και επίσης χαλαρά με το δείκτη ταχύτητας, αν δεν περνάς τα 160 είτε είναι 190 είτε είναι 210 δεν έχει τόση διαφορά.

4*60=240 τιμή αγοράς.

WWW.SKROUTZ.GR
WWW.SKROUTZ.GR

Τα 3HM είχα βάλει πολύ πιο παλιά αλλά γενικά τα προτιμώ. 

Τα Conti είναι ανώτερα αλλά και τα Barum είναι τίμια για νορμάλ αυτοκίνητα.

1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

και τα Barum είναι τίμια για νορμάλ αυτοκίνητα

Μεχρι να παρησεις φρενο στο βρεγμενο και να φυγεις περα

• Like 1
  • Agree 1
31 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Μεχρι να παρησεις φρενο στο βρεγμενο και να φυγεις περα

Δεν είναι κακά στο βρεγμένο, το αντίθετο.

Καλύτερα από καμμένα 2ετίας Michelin PS3 με λιγότερα από 20.000 χλμ.