Cyber_Cookie Παρασκευή at 05:51 μμ #15382 Παρασκευή at 05:51 μμ 21 minutes ago, HotPeanut said: @Cyber_Cookie Absolute cinema! Amazing! Spoiler GR version in rockport is cinema too--> 1
HotPeanut Χθες στις 08:22 πμ #15385 Χθες στις 08:22 πμ 1.9 TDI - 9GAG 9GAG.COM 271 points • 86 comments 3 1 1
astrolabos Χθες στις 09:59 πμ Author #15386 Χθες στις 09:59 πμ https://www.autoblog.gr/2026/04/04/allazei-to-ypoxreotiko-periexomeno-sto-farmakeio-proton-voitheion-sta-oximata-prostimo-30-evro-stous-paravates/ 1
2cpu Χθες στις 12:22 μμ #15388 Χθες στις 12:22 μμ (edited) δεν ξερεις να βαζεις μια γαζα? γιατι δεν βλεπω να εχει κατι εξεζητημενο.Btw αυτο το φαρμακειο μαζι με μερικα ακομα (νομζω) το ειχαν στανταρ τα Mini οταν δουλευα στη BMW .Το εχω και το ανανεωνω με οτι ληγει. Έγινε επεξεργασία Χθες στις 12:23 μμ από 2cpu 1
Cyber_Cookie Χθες στις 01:12 μμ #15389 Χθες στις 01:12 μμ Kαι η γιώτα αυτό δίνει σαν στάνταρ μαζι με φάρο, τριγωνα κλπ. Βέβαια δεν είναι Lada τα οποία είχαν στο φαρμακείο ως στάνταρ αμπούλες μεταμιζόλης. 2
slalom Χθες στις 01:32 μμ #15390 Χθες στις 01:32 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος 2cpu έγραψε: δεν ξερεις να βαζεις μια γαζα? Εδω οι περισσοτεροι εχουν ακαταλληλο πυροσβεστηρα 1
JaguarOne 19 ώρες πριν #15391 19 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος 2cpu έγραψε: δεν ξερεις να βαζεις μια γαζα? γιατι δεν βλεπω να εχει κατι εξεζητημενο.Btw αυτο το φαρμακειο μαζι με μερικα ακομα (νομζω) το ειχαν στανταρ τα Mini οταν δουλευα στη BMW .Το εχω και το ανανεωνω με οτι ληγει. ISO φαρμακείο είχε το ford μου του 2007. Και δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να βρείς έτοιμο φαρμακείο, του παλιού κανονισμού. θεωρώ ότι η είδηση είναι οκ, απλά ενημερωτικού χαρακτήρα
navaho7 4 ώρες πριν #15392 4 ώρες πριν On 6/2/2026 at 11:20 ΜΜ, το μέλος f117 έγραψε: Πήρα προχθές τηλ στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσω αν έχουμε κάνα νέο κτλπ....πριν είχα πάρει τέλη Δεκεμβρίου και μου είπανε είναι πολύ νωρίς ακόμα...Ε...προχθές πήρα και μου είπαν ότι είναι για να φορτώθει για Ελλάδα..wtf λέω...μέσα Μάρτη είπε θα έρθει το cc.... Του λέω χρώμα κτλπ ναι ναι μου λεει.... Η είμαι κωλοφαρδος ή κάποιος ακύρωσε και είπε τι μλκια πάω να κάνω Παρέλαβες και δεν προλαβαίνεις να το μοιραστείς επειδή κάνεις συνέχεια βόλτες; 2
astrolabos 3 ώρες πριν Author #15393 3 ώρες πριν Εχεις diesel αυτοκίνητο, έχεις θέμα - NewsAuto.gr WWW.NEWSAUTO.GR Η συζήτηση για τα diesel επιστρέφει πιο έντονη από ποτέ και αυτή τη φορά δεν αφορά το μακρινό μέλλον. Αφορά το τώρα. Πάρτε diesel έλεγαν... 1
sstav 2 ώρες πριν #15394 2 ώρες πριν Πηραμε Euro6...λόγω κατανάλωσης (κυρίως) και σχέσης τιμής πετρελαιου -βενζίνης (τότε) ήταν μονοδρομος...πλέον με τα υβριδικά και την παραπλήσια τιμή χαθηκε το πλεονέκτημα ... 1
BloodMage 1 ώρα πριν #15395 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Πάρτε diesel έλεγαν... γιαυτο παντα κανεις το αντιθετο απο αυτο που λενε 2
Recommended Posts