Jump to content

Recommended Posts

49 λεπτά πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Οπότε δεν έχεις καθόλου κάποιο συναγερμό η άλλο αντικλεπτικο?

Αν ψαχνεις για aftermarket στο δικο μου εβαλα pandora. Εχει gps και απομακρισμενη προσβαση και κλειδωμα/ξεκλειδωμα απο το κινητο. βεβαια πρεπει να του βαλεις και καρτα σιμ

54 λεπτά πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

Δεν αφήνεις τις μ@κακίες να πάρεις ένα αυτοκίνητο σωστό της προκοπής από την αρχή; 

Υπάρχει περίπτωση από Μάιο να μείνω μακριά από τη δουλειά οπότε να χρησιμοποιώ αυτοκίνητο στην καθημερινότητα.

Αν πάρω με οικονομοτεχνικά κριτήρια, θα πάρω κάτι diesel γιατί ίσως μιλάμε για 150 χιλιόμετρα τη μέρα (x4 ημέρες στο γραφείο = 600 τη βδομάδα).

Αν πάρω με καρδιά, θα πάρω τρίαινα (αλλά θα έπαιρνα τύπου Levante για να κάνω και διακοπές).

Τώρα η θεά είναι σχολή, και επειδή έχω συνηθίσει τη δικιά μου και με χαλάει ό,τι άλλο οδηγάω (βγαίνω και φυλάω το χώμα - τό παθα μετά από MG :p ) έχω μια σιγουριά ότι το V6 θα ναι ευχάριστο στην οδήγηση στα βουνά και θα είναι αυτό που έχω συνηθίσει και μου αρέσει.

Κάντο μια βόλτα αν το βρεις και θα με θυμηθείς :)

Αυτοί οι σκληροί ματρακάδες τα ντε κα βε που πας και παίρνεις ακόμα και με αερανάρτηση θεές δεν γίνονται :hehe: 

• Haha 1
2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

@sotiris Περίμενε μπας και κερδίσεις το S3 που κληρώνει ο @jax7480 
Αν δεν ξανω λαθος καπου Απριλιο??

Κοίτα, αν είχα απίστευτα λεφτά και απίστευτο χώρο, θα έβρισκα ένα σουκού κάθε δυο μήνες για μια βόλτα με RS3 5 κύλινδρο ή για κάποιο κτήνος σαν το προηγούμενο του @jax7480. Αλλά daily driver θέλω κάτι άνετο σβέλτο ασφαλές χωρίς πολλά πολλά (δεν θέλω τζιτζιμπλίκια με λωρίδες κλπ.). Αυτά τά χει η θεά αλλά δυστυχώς είναι μόνο αυτόματη, και για να βρω χειροκίνητο v6 με υδροπνευματική πρέπει να πάω 2 γενιές πίσω, είτε XM είτε Xanthia, που αμάξι 30 χρονών προφανώς δεν το κάνεις daily γιατί θα είσαι 1-1, 1 με τρένο (λόγω συνεργείου) 1 με το αμάξι. 

Τα 12-13 λίτρα στα 100 με 600 χλμ τη βδομάδα θα τσούξουν λίγο αλλά οκ δεν είναι για λινάτσες ο v6 είναι για αρχόντους! 

Στα λεφτά που κάνει εννοείται ότι βρίσκεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα σε audi, δηλαδή παίρνεις ένα 2.8 v6 και με λίγα ακόμη και 4.2 v8 και με τετρακίνηση που εδώ είναι σημαντικό ατού. Επίσης βρίσκεις πολλά αυτοκίνητα ενώ c5 v6 βενζίνη τις ψάχνεις με το κυάλι (έχω δει 5-6 αγγελίες τον 1μιση χρόνο που ψάχνω). Σε γενικές γραμμές επειδή κάνω μόνος μου πολλά πράγματα στο αυτοκίνητο θέλω το σύστημα της Ryanair, ένα μοντέλο οπότε να μη με δυσκολεύει η συντήρηση. Ή κάποιο Punto που το ξέρω απέξω, απλά κι αυτά έχουν σαπίσει τελείως και ό,τι έχει ξεμείνει δεν το λες και best example :p 

2 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Υπάρχει περίπτωση από Μάιο να μείνω μακριά από τη δουλειά οπότε να χρησιμοποιώ αυτοκίνητο στην καθημερινότητα.

Αν πάρω με οικονομοτεχνικά κριτήρια, θα πάρω κάτι diesel γιατί ίσως μιλάμε για 150 χιλιόμετρα τη μέρα (x4 ημέρες στο γραφείο = 600 τη βδομάδα).

Αν πάρω με καρδιά, θα πάρω τρίαινα (αλλά θα έπαιρνα τύπου Levante για να κάνω και διακοπές).

Και γιατί δεν παίρνεις ένα Levante diesel ?? :p

4 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε:

Και γιατί δεν παίρνεις ένα Levante diesel ?? :p

Ιεροσυλία. Προτιμώ με το ποδήλατο ή το τρένο.

(edited)

@sotiris Με ολα αυτα που λες η μονη λογικη επιλογη ειναι να παρεις 2 αμαξια. Ενα που να γραφει αβερτα χλμ χωρις μεγαλη καταναλωση και θα ειναι τεραμ αξιοπιστο. Βλεπε yaris hybrid, clio hybrid
Και ενα δευτερο που θα κανεις την καυλα σου. Που αποτι καταλαβα επειδη εισαι στενα οικονομικα βλεπε Gr Yaris

Έγινε επεξεργασία από BloodMage