Jump to content



Πρόβλημα με farming simulator 2015


giannis22

Recommended Posts

Έχει αλλάξει το driver version και ενεργοποιήθηκε το OpenCL επίσης άλλαξε και το όνομα (κάτι που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο).

 

Δοκίμασες το παιχνίδι αν παίζει καλύτερα?

Link to comment
Share on other sites

ναι το δοκιμασα εκανα αυτα που με ειπεσ στο 0 τα γραφικα τα εβαλα στο low παιζει κανονικα αλλα με δειχνει χρωματα ολα οπως πρεπει αλλα αμα πατισω για να βγω απο το παιχνιδι π.χ να μπω facebook με κλεινει το υπολογιστη

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κλείνει λόγω θερμοκρασιών. Laptop είναι στα minimum requirements είναι για το παιχνίδι λογικό να ζεσταίνεται.

 

Μιας και έχεις βάλει ήδη το gpuz ξεκίνα το πριν ανοίξει το game.Μετά πας στο tab Sensors (δες και την παρακάτω εικόνα) και tickare την επιλογή Log to file. Επέλεξε που θα σώσει το αρχείο και άστο να τρέχει στο background.

 

screen2.gif

 

Ξεκίνα το game και παίξε μερικά λεπτά πχ 2 ή 3.Δες πόσο είναι το GPU Temperature.

 

Αν σου κολλήσει και κλείσει τότε δες το αρχείο όταν ξανανοίξεις τον υπολογιστή σου.

 

Πάντως αν κλείνει λόγω θερμοκρασιών τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ιδίως αν δεν το κατέχεις το άθλημα του ανοίγω το laptop το καθαρίζω και το ξανακλείνω.

 

Link to comment
Share on other sites

Ναι φιλε μου ομως τωρα που τ ξανα δοκιμασα για να το κανω minimize den με αφινει το παταω π.χ για να βγω με εφανιζει την μπαρα απο κατω με τα οικονοδια παταω να μου ανοιξει την σελιδα του μοτζιλα και δεν μου την ανοιγει και μετα απο λιγο κολαει ολος ο υπολογιστης και κλεινει

Link to comment
Share on other sites

Αν στο κάνει μόνο όταν είναι το παιχνίδι ανοιχτό η λύση είναι απλή θα τρέχεις μόνο το παιχνίδι και τίποτα άλλο.Μπορεί να είναι πρόβλημα με το ίδιο το παιχνίδι. Το έχεις κάνει update στην τελευταία του έκδοση?

 

Αν στο κάνει ακόμα και με το παιχνίδι κλειστό μετά την ανανέωση των drivers νέο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Αν στο κάνει μόνο όταν είναι ανοιχτό το farming simulator είναι κάποιο πρόβλημα με το ίδιο το παιχνίδι.Κάνε αναζήτηση στο forum της εταιρείας μπας και έχει εκεί καμμία λύση.

Αν στο κάνει και όταν είσαι στο desktop δηλαδή πας να ανοίξεις τον firefox και κολλάει ο υπολογιστής και κλείνει να ανοίξεις νέο θέμα αν σε ενδιαφέρει λύση σε αυτό το νέο πρόβλημα.

Το συγκεκριμένο θέμα  ήταν για τα γραφικά στο παιχνίδι,αφού με ενημέρωση των drivers της κάρτας γραφικών σου το θέμα λύθηκε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

ΚΑλησπερα η καλημερα... Εχω αγορασει το παιχνιδι μεσω Steam απο την αρχη που βγηκε αλλα δεν επαιξε ποτε.. ο υπολογιστης μου καλυπτει ολες τισ απαιτησεις αλλα το παιχνιδι δεν ξεκινησε ποτε απλος οταν το εκανα εκκινηση το μονο που εκανε ηταν να γραψει συγχρονισμος αλλα απο εκει και περα δεν εκανε τιποτα.. Εψαξα σε φορουμ αναζητησα βοηθεια απο το επισημο σαιτ του φαρμινγκ αλλα τιποτε.... εχω κανει update γενικα εχω δοκιμασει διαφορα πραγματα αλλα τιποτα δεν με βοηθησε.. Μηπως γνωριζει κανεις καμια μεθοδο μπας και δουμε ασπρη μερα Ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.