Jump to content



XFX Radeon R9 280X 3GB Double Dissipation Black Edition - 224,99 €


Recommended Posts

XFX Radeon R9 280X 3GB Double Dissipation Black Edition - 224,99 € στο cosmodata.

 

http://www.cosmodata.gr/product/229730/

 

Από skroutz στα 246,11 €.

 

http://www.skroutz.gr/s/4688972/XFX-Radeon-R9-280X-3GB-Double-Dissipation-Black-Edition-R9-280X-TDBD.html

 

Να σημειώσω πάντως ότι, παρόλο που η προσφορά είναι τίμια και καλή, σε λίγο βγαίνει η GeForce GTX 960, η οποία αν τιμολογηθεί σωστά θα αποτελέσει εξίσου ή ακόμη και καλύτερη αγορά.

Έγινε επεξεργασία από rastafari
Προσθήκη ετικέτας "Έληξε" .
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή η GTX 960 με 128bit και 2gb μπορεί να θεωρηθεί καλύτερη από την 280Χ με 384bit και 3gb? Η παραπάνω ταχύτητα του επεξεργαστή της 960 σημαίνει και καλύτερες επιδόσεις, παρά τις προηγούμενες διαφορές?

Link to comment
Share on other sites

Αποτελεί σαφώς νεότερη τεχνολογια. Ο διαυλος των 128bit δεν αποτελει ζητημα, εφόσον αποδειχτεί πως ειναι αρκετος για να υποστηρίξει την νεα αρχιτεκτονικη. Μονη μου ενσταση ειναι τα 2GB ram, καθως ήδη παιχνιδια ζητανε 3 και 4 Gb στα 1080p για υψηλές τιμές anti-aliasing. Φανταζομαι οτι περιορίσαν την μνήμη για οικονομικους λόγους. Δεν αποκλείεται βέβαια οι board partners να βγάλουν εκδόσεις με 3 η παραπανω GB.  Εγω προσωπικα θα περιμένω benchmarks για να βγαλω τελική κρίση.

 

Trexx γιατί απορρίπτεις την 280Χ ρητά και απέριττα? Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η δικιά σου έβγαλε πρόβλημα, είναι κάποιο πρόβλημα γενικώς σε όλες τις 280X?

 

Τελος να αναφέρω ότι αναμένονται το Φεβρουάριο και η νέα σειρά της AMD, οπότε γενικότερα αξίζει η αναμονή για κάποιον που δεν επείγει να αναβαθμιστεί.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ούτε εγω έχω θεμα.Με asus.Παρολο που μεχρι να τρεξω το πρωτο μου παιχνιδι, ημουν με το χερι στη καρδια για το αν θα βγαλει artifacts ή οχι με αυτά που ειχα διαβασει.Ευτυχως επεσα σε καλο κομματι. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.