Jump to content



Far Cry 4 μετα απο φορματ


giorgos2187

Recommended Posts

Καλημερα στο φορουμ. Προσφατα εκανα ενα φορματ στο pc μου, στο C. Ειχα κατεβασει το παοχνιδι απο το κουπονι της καρτας γραφικων μου αλλα το ειχα εγκατεστημενο σε αλλο σκληρο,στο E συγκεκριμενα και το ετρεχα απο εκει. Μετα το φορματ λοιπον, ενα ξανακατεβασα το uplay το ανοιγω και ενω βλεπει το far cry στο λογαριασμο μου μου δινει μονο την επιλογη download ενα το παιχνιδι ειναι ηδη κατεβασμενο στον υπολογιστη μου. Προσπαθησα να το ανοιξω και με το αρχειο της εφαρμογης μεσα απο το φακελο του παιχνιδιου αλλα μου νγαζει ενα μνμ το uplay οτι δεν μπορει ν ανοιξει το παιχνιδι. Τι πρεπει να κανω για να τρεξω ξανα το παιχνιδι; Πρεπει να το ξανακατεβασω για να το παιξω παρολο που το εχω μεσα στο pc μου;

Link to comment
Share on other sites

Το σκεφτηκα κι εγω. Μπηκα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο, να ρυθμισω δλδ που να ψαχνει για παιχνιδια. Μηπως ξερεις πως ακριβως γινεται;

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει φίλε μου ορίζεις σε ποιο δισκο θες να αποθηκευονται τα games σου

επίσης κατα 99% πρέπει ετσι και αλλιώς να κατεβάσει κάποια πιστοποιητικα απο το uplay σαν update οπότε όρισε σωστά το path για να βλέπει το game και μετά τρέξτο θα κατεβάσει αυτόματα ότι είναι απαραίτητο

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μωρε ναι τσαμπα ειναι. Αλλα ειναι και ενα σωρο γκιγκα και βαριεμαι. Αλλα δεν ειναι και χαζομαρα απο τη στιγμη που ηδη το εχω; Αν δε βρω ακρη τοτε αναγκαστικα θα το ξανακατεβασω.

Link to comment
Share on other sites

http://forums.ubi.com/showthread.php/992351-Can-uplay-discover-existing-game-or-do-i-still-have-to-redownload-Forums

 

At the moment the Uplay PC client has no way to recognise game files from an installation on another computer. The developers are however aware that this is a feature some of our PC customers are interested in seeing, and it's something that is on the wishlist for future addition to the platform

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

όταν είχα κατεβάσει το FC3 απ το κουπόνι της κάρτας γραφικών μου,θυμάμαι είχε μέσα εναν Installer(μαζί με όλο το παιχνίδι) για το παιχνίδι και το έχω κρατήσει.

όταν άλλαξα δίσκο έτρεξα το installer και το παιχνίδι μπήκε κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσει τίποτα άλλο.

Για δες μηπως έχεις κάτι παρόμοιο.

 

Αν δεν έχει θα πρέπει δυστυχώς να το ξανακατεβάσεις απο την αρχή,δες που πάει τα αρχεία του παιχνιδιού ίσως υπάρχει Installer απο εκει να σώσεις για να το έχεις έτοιμο την επόμενη φορά αν χρειαστεί.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@tragikos Σ αυτη την περιπτωση απ οτι καταλαβα μιλαει για δυο διαφορετικα pc πραγμα που δεν ισχυει για την περιπτωση μου. Εγω στο ιδιο pc το εχω απλως σε αλλο δισκο. Καταλαβα κατι λαθος;

@reinko24 Μονο το που αποθηκευονται ρυθμιζεις η και το που να ψαχνει για φακελους; πως ακριβως το κανεις αυτο; μεσα στις ρυθμισεις του uplay δεν το βρηκα

@xristaras12 Θα το κοιταξω με το που παω σπιτι.. δεν εχω προσεξει αν εχει καποιο installer

Link to comment
Share on other sites

Α μαλιστα.. Θα δοκιμασω μηπως υπαρχει καποιος installer μεσα στο φακελο που εχει το παιχνιδι και αν δω οτι δε βρισκω ακρη τοτε το ξανακατεβαζω.. Δεν με καιει να παιξω εδω και τωρα εδω που τα λεμε απλα ηθελα ν αποφυγω το ν αφησω το πισι ολοκληρη νυχτα ανοιχτο να κατεβαζει.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως το ιδιο εχω παθει και εγω με το Assassin's Creed IV Black Flag και καθε φορα που κανω φορματ πρεπει να το ξανακατεβασω.

Αυτο πιστευω οτι συμβαινει επειδη το παιχνιδι οταν κατεβαινει απο το uplay κατεβαινει εγκατεστημενο και οχι εγκαταστασημο, εν αντιθεση μ αλλα παιχνιδια της UBI παλαιοτερα που εχω, γνησια εννοειται!!

Αυτο το θεμα θα το παρακολουθω γιατι αν δοθει καποια λυση θα βρω και εγω την ησυχια μου  :) 

Έγινε επεξεργασία από takis-pa
Link to comment
Share on other sites

Ναι πραγματι οταν το κατεβαζα, ουσιαστικα γινοταν μια online εγκατασταση. Ισχυει αυτο που λες. Θυμαμαι ομως οτι στο τελος της εγκαταστασης καπου μου ειχε γραψει να κρατησω το φακελο σαν backup καπου και υπεθεσα οτι θα χρειαζοταν για μια τετοια περιπτωση.. Θα το ψαξω και θα ενημερωσω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ξεθαβω το θεμα μιας και βρηκα λυση και μπορει να βοηθησει κι αλλους. Υπαρχει τροπος να το παιξεις χωρις εκ νεου κατεβασμα οπως γραφει και ο reinko στην απαντηση 5, περιπου. Με αφορμη εναν καινουριο σκλητο δισκο που αγορασα ακολουθησα την εξης διαδικασια :

1. Παιρνουμε το φακελο του παιχνιδιου και τον μεταφερουμε με cut-paste στην καινουρια τοποθεσια. Καλο ειναι το uplay να ειναι απενεργοποιημενο σ αυτη τη φαση.

2. Ανοιγουμε το uplay και κανουμε login. Παμε στα settings και οριζουμε σαν φακελο προορισμου των downloads τη νεα τοποθεσιαπου επιθυμουμε.

3. Εντοπιζουμε το παιχνιδι που μας ενδιαφερει (εν προκειμενω far cry 4). Θα υπαρχει μονο η επιλογη download. Επιλεγουμε download. Εδω το uplay θα ξεκινησει να κατεβαζει το παιχνιδι με σκοπο να το εγκαταστησρει εκει που του ειπαμε στο βημα 2.

Συντομα το uplay θα εντοπισει το οτι ολα τα αρχεια υπαρχουν. Εαν υπαρχουν ενημερωσεις που δεν ειχαμε κανει τοτε θα κατεβουν μονο αυτες. Στην δικη μου περιπτωση που ειχα να τ ανοιξω ενα μηνα περιπου το παιχνιδι, αυτο διηρκησε μιση ωρα περιπου.

4. Εγκαθιστουμε τις ενημερωσεις μεσω του uplay.

Μολις τελειωσει αυτο το βημα ειμαστε ετοιμοι να παιξουμε χωρις να εχουμε χασει τιποτα, ουτε καν τα cloud saves.

Θα ηθελα να πω πως ακριβως με τον ιδιο τροπο μετεφερα και το Titanfall στο νεο σκληρο μου δισκο. Οποιοδηποτε παιχνιδι του origin μπορει να μεταφερθει με αυτον τον τροπο.

Μολις βρω λιγο χρονο θα δοκιμασω να μεταφερω και το Call of duty Advanced Warfare, αλλα προβληματιζομαι λιγο διοτι μεσα στο φακελο του Steam , δεν υπαρχει καποιος ξεκαθαρος φακελος του συγκεκριμενου παιχνιδιου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μολις βρω λιγο χρονο θα δοκιμασω να μεταφερω και το Call of duty Advanced Warfare, αλλα προβληματιζομαι λιγο διοτι μεσα στο φακελο του Steam , δεν υπαρχει καποιος ξεκαθαρος φακελος του συγκεκριμενου παιχνιδιου.

Για ψάξε με αυτό το path: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common

Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις οπουδήποτε το steam εγκατεστημένο εκτός απο το C.

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.