Jump to content



Recommended Posts

Μετά απο πολύ καιρό, ζητάω τη βοήθεια του λαμποκοινού.

Το πρόβλημα μικρό αλλά εκνευριστικό. Έχω στον υπολογιστή μου ενα Card reader εγκατεστημένο, η προέλευση του οποίου χάνεται στα βάθη των αιώνων. Λειτουργεί σπάνια και, ακόμα, κανονικά και μέχρι πρόσφατα ποτέ δε με είχε απασχολήσει, καθώς οι drivers του εγκαθίσταντο αυτόματα μετά απο το όποιο format μέσω των λιστών που έχουν τα Windows.

Μετά το τελευταίο format, αυτό άλλαξε. Για κάποιο λόγο, με όποιο τρόπο και να δοκιμάσω, τα Windows δε μπορούν να αναγνωρίσουν τη συσκευή και να βρουν drivers. Η λύση; Να τους εγκαταστήσω χειροκίνητα. Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως η συσκευή στερείται οποιουδήποτε διακριτικού που να μπορεί να μου υποδείξει τον κατασκευαστή ή το μοντέλο της. Τέτοιο πράγμα, πρώτη φορά συναντάω. Δεν έχει πραγματικά, κανένα σημάδι. Το μοναδικό ίσως "στοιχείο" είναι ενα αυτοκόλλητο στη βάση της που αναφέρει "Tested to comply with FCC Standards, S/N 104060903122"

Καμία ιδέα;

Έγινε επεξεργασία από rastafari
Topic title edited.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ξεθαμα, πανω που ειχα χασει καθε ελπιδα.

Αρχικα, ευχαριστώ στον Moderator.

Έπειτα, φιλε Tragikos ευχαριστώ για τη λύση, μοιάζει καλή και μάλλον θα δουλέψει. Σε δυο-τρεις μερες θα μπορώ να τη δοκιμάσω και αν πιασει να βαλω ενα solved στον τιτλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.