Jump to content



Paysafe --> Real money/Cash


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

ελπίζω να μη ρωτάω κάτι απαγορευμένο/παράνομο.. έπεσαν στα χέρια μου 2 paysafe από "ανταλλαγή" ηλεκτρονικού "πλούτου" κάποιου cyber world.. 

Υπάρχει τρόπος νόμιμος κι ασφαλής, ώστε να γίνουν κανονικά χρήματα είτε σε paypal, είτε στο τραπεζικό λογαριασμό μου;; Είναι δυνατό αυτό;; Προφανώς δεν πρέπει να υπάρχουν site/υπηρεσίες που κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν κάποιου είδους "ανταλλακτήρια";; Μπορώ ακόμα κι από εδώ μέσω των αγγελιών/ζήτησης να βρω κάποιο αξιόπιστο άτομο π.χ.;; (αυτό μόνο παιδιά με "χρωματιστό nickname μας απαντούν)

 

ευχαριστώωωω

Link to comment
Share on other sites

To καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ανταλλάξεις (αγγελία ) τις κάρτες με κάποιον που τις χρειάζεται και να σου βάλει αυτός με τη σειρά του λεφτά στο paypal. Site που κάνουν μετατροπές συνήθως δεν είναι αξιόπιστα. Ακόμη και αν βρεις κάποιο αξιόπιστο θα έχει fee που λογικά δεν θα αξίζει για τη μετατροπή!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις λογαριασμό σε κάποιο betting site, με ήδη ενεργοποιημένη κάρτα, τότε νομίζω σε αφήνει να βάλεις paysafe και να βγάλεις στην πιστωτική, με ένα μικρό commission, ανάλογα το κάθε site.

Link to comment
Share on other sites

Ζήση κι εμένα αυτό μου πρότειναν, αλλά δεν το κόβω τόσο σίγουρο.. κυρίως επειδή τα περισσότερα site θέλουν να τα "παίξεις" τα λεφτά 1-2 φορές. Ακόμα και σε "σίγουρα" ματσάκια, είναι λίγο ρίσκο.. μάλλον για αγγελία/ανταλλαγή με κόβω με κάποιο ενδιαφερόμενο  

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στο steam περνάνε κανονικά οι paysafe , αλλά μετά θα πρέπει να τα χαλάσει μόνο σε παιχνίδια που από ότι κατάλαβα δεν ειναξ αυτός ο σκοπός του.. Σαιτ του τύπου paysafe to PayPal η σε κανονικά χρηαματα μην τα εμπιστεύεσαι, δε γίνεται. Οπότε δες τον τρόπο με τις αγγελίες η αν έχει κάνα άλλη παιδί καμιά άλλη ιδέα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,  εάν έχεις λογαριασμό ενεργό σε στοιχηματικη εταιρεία μπορείς να τα καταθέσεις και να παίξεις π.χ. 0.5 γκολ αγώνα σε απόδοση 1.08 πάνω κάτω και μόλις κερδίσεις να αιτηθεις ανάληψης στην κάρτα σου, δεν είναι μπόνους για να σου ζητήσει να τζιραρεις το ποσό 2 και 3 φορές, νομίζω είναι μια εφικτή λύση καθώς σε αγγελία ένα βαθμό δυσκολίας τον έχει σαν προϊόν.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.