Jump to content

τι δώρο να κανω στον computer μου;

Recommended Posts

Αν βιάζεσαι και δε μπορείς να περιμένεις,προτίμησε το nec.Έχω βρει οτι είναι καλύτερο γιατί ψάχνομαι γενικά αυτόν τον καιρό σαν εσένα...Θέλω και εγώ να κάνω δωράκια...:devil:

Αν το αγαπάς μα γιατί δεν του περνεις ενα Χριστουγεννιάτικο Αρκουδάκι ,, ,

Θα χαρεί πολυ πιστεύω.... (δεν θα σου crashαρει ποτέ) .. .

:p:P:P

nec πάρε θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα και φθηνό ειναι ,,

ακουσα οτι ΒlueRay dvd recerders θα κυκλοφορίσουν το 2005...

Βασικα κι εγω NEC εχω και μαλιστα το 3500 αλλα πιστευω οτι το drive ειναι αθλιο στην αναγνωση....οχι οτι δεν μπορει να διαβασει σωστα αλλα ειναι παρα πολυ αργο, στην αναγνωση γραμμενων DVDs.

Φιλε Nec 3500Α με κλειστά τα μάτια , το έχω τώρα και 2 μήνες και είμαι πλήρης ικανοποιημένος.Επισης του αναβάθμισα και το Firmware και πάει μια χαρά, το θεωρώ σκηλί.

Αρχική απάντηση από schumifer

ΝΕC - 70 ευρω 1 χρόνο εγγύηση

Διόρθωση: Κανονικά τo NEC έχει 2 χρόνια εγγύηση (1 χρόνο έχουν διάφορες παραεισαγωγές)

Εγω προσωπικα οσον αφορα αντιγραφικα CD/DVD προτιμω TEAC. Ειχα ενα 6x παλαιοτερα και μεχρι που το αλλαξα δεν ειχε απολυτως κανενα προβλημα. Ενα Plextor 16x που πηρα μετα αποδειχτηκε προβληματικο.Εκτοτε ολα τα αλλα που ειχα ηταν TEAC και κανενα δεν τα τιναξε πριν την ωρα του... Τα τελευταια που εχω και τωρα δηλ ενα 40x CDRW και ενα 8x DVDRW δεν εχουν καψει ουτε ενα δισκακι. Τελος δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβα και εχουν 2 χρονια εγγυηση.

σωστή η παρατήρηση του BRUCE από πάνω....:cool:

Aλήθεια την 3η λύση την σκέφτηκες;

Γιατί δεν κάνεις ένα δώρο στον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;; Πέτα το PC όπως είναι. Γλυτώνεις μια και έξω από το.... αλκοολ

nec και ξερω ψωμι :)

τα παι διαμου το προτιναν πριν 6 ωρεσ πιγα το πηρα και εμηνα υπερ ευτιχεισμενοσ ειναι τελιο και ιδικα το μαυρο:T: :T: :T:

εγω παντως δοκιμασα δυο nec τους χρονους εγγραφης που εχω πιασει με plextor (8χ=7,5 λεπτα , 12χ=4 λεπτα , 16χ=2,5 λεπτα) δεν μπορεσα να τους δω με το nec ουτε στον υπνο μου με τα ιδια παντα dvd

Αρχική απάντηση από spc [28-12-2004 19:31]

Διόρθωση: Κανονικά τo NEC έχει 2 χρόνια εγγύηση (1 χρόνο έχουν διάφορες παραεισαγωγές)

οι παραεισαγωγές το έφτασαν και σε αυτή την τιμή όμως μην το ξεχνάμε αυτό :)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ

εγω παντως δοκιμασα δυο nec τους χρονους εγγραφης που εχω πιασει με plextor (8χ=7,5 λεπτα , 12χ=4 λεπτα , 16χ=2,5 λεπτα) δεν μπορεσα να τους δω με το nec ουτε στον υπνο μου με τα ιδια παντα dvd

Χωρίς παρεξήγηση αλλά μόνο στον ύπνο σου μπορείς να δεις τέτοιους χρόνους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.