Jump to content



EK-Predator AIO liquid cooling.


kazaboy

Recommended Posts

Όχι μόνο δείχνουν, αλλά σίγουρα είναι, αφού χρησιμοποιούν δικά τους κομμάτια που είναι ήδη εξαιρετικά.

Αυτό που μου αρέσει είναι πως, κρίνοντας από τη φωτογραφία, αντλία και δοχείο είναι ξεχωριστά κι άρα εύκολα επισκευάσιμα ή εναλλάξιμα. Σημαντικό προτέρημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό που αν χαλάσει κάτι πρέπει αν το ξηλώνεις όλα.

 

edit: Και ναι, είναι φανερό πως αυτός είναι ο σκοπός τους, αφού χρησιμοποιούν και τα παρακάτω:

 

 

Furthermore Predator 360 will feature integrated Quick Disconnects (QDC), special connectors that allow quick and tool-less expansion of the system without the need for draining of the unit. This allows users to add, for example, a prefilled QDC-enabled GPU water block. EKWB will offer such custom add-ons at the release date of Predator 360.

 

Είχα ψάξει να βρω παλιά, αλλά τα έδιναν σα νοσοκομειακό υλικό μόνο και είχαν 30-40€ το ένα!

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται πολύ σπέσιαλ!! 'Aντε ***** XSPC και συ γιατί είμαστε κ λίγο κάγκουρες και θέλουμε λαμπάκια και φωτάκια και λοιπά κοκοψώψαρα :D

 

 

 

KARAEDIT:: Πωωωωωωωω εχει και 360!! Τρελένομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Ααααα και 200€ η τιμή της "μικρής" :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Spirosssss
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

με την τιμη που εχει, δεν ανταγωνιζεται τα αλλα ΑΙΟ.... τουλαχιστον οι λυσεις των Swiftech, Alphacool και Fractal Design ειναι στις τιμες των ακριβων ΑΙΟ (~130ε) οποτε μπορουν να τα παιξουν μπαλα και να πλασαρουν την καλυτερη αποδοση/επεκτασιμοτητα.

Το Predator στην καλυτερη περιπτωση αποτελει λυση για καποιον που φοβαται να βαλει κανονικη υδροψυξη και δε θελει να μπει με τη μια στα βαθια, αλλα εχει σκοπο να παει στα βαθια σιγουρα σε λιγο καιρο!

 

Γενικα ποτε δεν καταλαβα αυτα τα "επεκτασιμα" ΑΙΟ, πλασαρουν τον ορο επεκτασιμοτητα σαν πλεονεκτημα τη στιγμη που το 90% οσων πανε σε ΑΙΟ το κανουν για να μη μπουν στον κοπο/αγχος του νερου. Και προσωπικα, οταν βλεπω οτι για να ειναι επεκτασιμα, οι σωληνες δεν ειναι "κολλημενοι" με τα barbs (Με τροπο δηλαδη που μονο αμα τους κοψεις χανεται η στεγανοτητα, σαν τα απλα ΑΙΟ) βλεπω οτι για αυτο το κοινο χανεται και ενα απο τα μεγαλα πλεονεκτηματα, η αισθηση ασφαλειας δηλαδη...

 

Αμα θες να επεκτεινεις το Loop, μη παρεις ΑΙΟ και μη μπλεξεις ουτε με την ψοφια αντλια του (που θα αποτελεσει προβλημα οταν βαλεις αλλο ενα block και ψυγειο) ουτε με το τερατουργημα που θα φτιαξεις οπτικα οταν επεκτεινεις, ουτε με το οτι εχασες για παντα τη stock κατασταση και δε μπορεις να το μεταπουλησεις......πηγαινε κατευθειαν σε custom κομματια και τελος. Και στην περιπτωση της ΕΚ μπορει να μην υπαρχει το προβλημα με την αντλια, αλλα τα υπολοιπα υπαρχουν, και το κοστος ειναι τετοιο που ενας λογος παραπανω να πας εξαρχης σε σκετα κομματια!

 

My 2 cents...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σημερα ηρθε στα χερια μου.

 

RiuZIAD.jpg
TKaaYxY.jpg
5mJnntP.jpg
7lsPKcy.jpg
QJvuCkV.jpg
cnQb3Nh.jpg

 

Fail το οτι ειναι μονο για intel sockets

 

Mega fail οτι πρεπει να βγαλεις το socket latch για να βγαλεις το μικρο backplate της μητρικης ωστε να βαλεις του EK

CNvJUcL.png

 

Κατα τα αλλα ειναι πραγματικα αθορυβη. Και μιλαμε για επιπεδα noctua NH-D15. Δεν ακουγεται. Δουλευει οπως και τα fans(αθορυβα κ αυτα) με PWN σημα.

 

Δεν εχω προλαβει να τεσταρω διεξοδικα ακομη αλλά με μια προχειρη δοκιμη στο system stability tester του AIDA, με 1.3V στα default ρολογια δεν ξεπερασε τους 70 βαθμους με τους ανεμιστηρες στις ~1500rpm

 

Απο κει και μετα, ερχεται πληρως συναρμολογημενη και εχεις μονο δυο καλωδια να συνδεσεις. Ενα sata για το ρευμα και ενα 4-πινο στην μητρικη για να παιρνει το pwn σημα. Ολα τα υπολοιπα ειναι κουμπωμενα επανω στο ψυγειο(pwn hub)

zhyVVXj.jpg

 

(Περισσοτερα το ΣΚ που δεν δουλευω :D)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικη!!!

Απ' ότι φαίνεται χρειάζεται κάποιος αρκετό χώρο για να την τοποθετήσει, όχι βέβαια σε μάκρος αλλά σε ύψος. Πως την βόλεψες πάντως να την βάλεις μπροστά από την Mb ελπίζω να μας το εξηγήσεις προσεχώς...

Και πάλι... καλοδούλευτη!

Link to comment
Share on other sites

@unstoppable, Εχω θεμα με καποιες συχνοτητες και γενικα με συντονισμους/δονησεις.

 

Σε idle οι τρεις 140ρηδες του case δουλευουν στις ~400rpm, το ιδιο και οι δυο vardar του predator. gpu και τροφοδοτικο δουλευουν passive και απο hdd's υπαρχει μονο ενας wd green για αποθηκη(σπανια ακουγεται). Και ολα αυτα σε αποσταση περιπου 40 εκατοστων(διπλα μου πανω στο γραφειο)

 

Οπως καταλαβαινεις για να σου λεω οτι φτανει τα επιπεδα της noctua σε απουσια θορυβων, πιστεψε με δεν υπερβαλλω. Ο τροπος με τον οποιο ειναι κουμπωμενη επανω στο ψυγειο δεν επιτρεπει να περασει κραδασμος στο κουτι. Ουτε συναντας εκεινον τον υψισυχνο ενοχλητικο "θορυβο" που καποιες φορες εκαναν οι ddc(κ ενιοτε οι D5).  Ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη ΑΙΟ κυκλοφορει :)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Με βάση αυτό είναι ένα κλικ κάτω από τις H240-X / H220-X σε επιδόσεις (οριακά όμως), οι οποίες είναι φτηνότερες και με +1 χρόνο εγγύηση. Από πλευράς θορύβου αντλίας βέβαια δε ξέρω αν και η αντλία των Swiftech θεωρείται καλύτερη ενώ η Predator έχει καλύτερο radiator.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.