Jump to content



DOOM 3 Benchmarks


SLN

Recommended Posts

Δεν ειναι και πολυ ενθαρρυντικα

http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQy

1024χ768 NoAA+8x AF πιανει 40-60 fps η x800pro

και η 9800ΧΤ με 4χΑΑ+8ΧAF sta 1024χ768 πιανει 27 ολοκληρα fps

Να μαστε καλα....

Και του χρονου.... :101: :101: :101: :101: :101:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Ρε ειναι θεμα οπτικης γωνιας... Εσυ λες οτι η 9800XT παιζει ανετα χωρις AA+AF κι εγω απλα βλεπω οτι μια καρτουλα που πριν 1.5 μηνα εκανε 500 ευρω δεν μπορει να παιξει φουλ+ανετα το τελευταιο παιχνιδι.... Ποτε κανεις δεν ειπε οτι θα κατσουμε να σκασουμε... αλλα ειναι ψιλομλκ... Στην τελικη κιολας την 9800 (ΧΤ/pro) οποιος την πηρε...γιαυτα τα παιχνιδια την πηρε (farcry, HL2, Doom3), δεν την πηρε για να παιζει quake 3...

Link to comment
Share on other sites

Σωστά, γι' αυτό άλλαξα την 9600pro, αλλά την πήρα (Club3D 9800pro) 2ο χέρι μαζί με το Arctic cooling silencer (καμία σχέση με το μαμίσιο ψυκτράκι) 200€ από τα οποία τα 110 ήταν από την πώληση της 9600. Οπότε μου κόστισε 90€, γι' αυτό δεν το είδα από την δική σου γωνία... ΛΟΛ.

Πάντως εξαιρουμένου του Doom που είναι opengl, σε HL2, S.T.A.L.K.E.R (αυτό κι' αν περιμένω πως και πως) και λοιπά DX games λογικά θα παίζει πολύ καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά εγώ με την ΤΙ4200@300/600 τι λέτε θα μπορώ να παίξω έστω σε 800χ600 το παιχνιδάκι σε low; Και εννοώ να μην πέφτω πουθενά κάτω από 40 fps, τα μέσα fps των reviews δεν λένε όλη την αλήθεια. Βλέποντας το τεστ απογοητεύτηκα... Και είμαι fan του είδους αν και όχι κανας συστηματικός και απαιτητικός gamer, εξ' άλλου 15΄TFT έχω, γι αυτό και δεν μου πάει να σκάσω γκαφρά για κάρτα.

Μια 5700 που έχω βρει φθηνή(110 χωρίς ΦΠΑ που το γλιτώνω) τι λέτε θα κάνει δουλειά με τον P4 3.1G; Η δεν αξίζει; Κάποιο benchmark με πιο αδύναμες κάρτες υπάρχει; Να σημειώσω εδώ ότι Farcry που δοκίμασα λίγω σε 800χ600 medium detail το έπαιζα άνετα, αν αυτό μπορεί να βοηθήσει.

ΥΓ: Δεν ξέρω αν προσέξατε κι αυτό:"That considered, we would guess our average framerates shown here to be a bit higher than if you were actually playing the game."

Link to comment
Share on other sites

Γιατι να φταινε οι καρτουλες και οχι το ιδιο το παιχνιδι; μηχανη πουλαει ο Καρμακ οπως εκανε και με το quake 3.Αν μπορουσε θα το εκανε ακομα πιο απαιτητικο για να ψαρωνουμε.

Αυτές οι μ@μ@κίες είναι που μου την έχουν δώσει με το Doom3. Ούτε "ΛΑΜΨΗ" να ήταν το σίριαλ με την κυκλοφορία του. Άσε που έχουν αλλάξει 4 γενιές καρτών από τότε που υποτίθεται ότι θα πρωτοκυκλοφορούσε και πάντα τα specs για να το παίξεις με όλα τα καλούδια ήταν ότι πιο ακρ... εεε δυνατό κυκλοφορούσε εκείνη τη στιγμή. Αισίως φτάσαμε από την GF3 σε 6800 (πάντα nVidia, αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου...) για best Doom experience.

Πάντως πιστεύω ότι την πάτησε η ID με την κυκλοφορία του Far Cry γιατί αυτό ανέβασε κατά πολύ τον πήχυ των γραφικών, και κέρδισε πρώτο τις εντυπώσεις που στα λόγια αξίωνε το Doom.

Link to comment
Share on other sites

Stalker Rulezzz

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Αυτό το παιχνίδι φαίνεται να είναι όλα τα €€€.

Τρομερή υπόθεση, γραφικά άψογα με DX8, τέλεια με DX9 (για όσους έχουν κατεβάσει και δει τα trailer), ελεύθερη κίνηση μέσα στη Ζώνη, απίστευτη ατμόσφαιρα, και το γεγονός ότι το 60% της Ζώνης είναι πιστό αντίγραφο της πραγματικής δίνει τα μέγιστα στο feeling παιχνιδιού.

Από το FAQ στο επίσημο site του παιχνιδιού :

Q: How do you know what Chernobyl really looks like?

A: The developers took three trips to Chernobyl, from which have remained hours of video recordings, thousand of photos, as well as invaluable personal experience, the sense of abandonment and hidden danger spreading to whole Chernobyl exclusion zone. Materials of this trip and a set of photos can be found on site GSC Game World.

Link to comment
Share on other sites

κοίτα τώρα....

σε παιχνίδι που συμβαίνει αυτό :

1090364971VEVx7HppJJ_4_2.gif

Χεχεχε ... πάθατε shock ε? :p .... κι εγώ.......

Anyways... Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.....

Ποιος ξέρει τι μαγειρέμματα έκανε παλι η nvidia με τα drivers...

Όλοι ξέρουμε ότι η 5950U είναι κυριολεκτικά "για τα μπάζα" συγκρινόμενη με την 9800ΧΤ......

Link to comment
Share on other sites

ΡΕ PAXMAN

Εγω εχω κατεβασει την beta που χρονολογειται το 2002.

Αν το δεις θα τρομαξεις.......μετα απο αυτο το Doom φαινεται παχινιδακι.

Μονο τα απλα αν δεις φτανει........

Οι δημοσιογραφοι που το ειδαν στην Ε3 ειπαν οτι ειναι οτι καλυτερο εχουν.

Σε μια φαση λεει ενας Stalker πυροβολησε ενα περιστερι που πετουσε και το εφαγε.

Πιστευω οτι θα κανει την επανασταση οπως το Half-Life οταν βγηκε.

Link to comment
Share on other sites

καταρχας να ξεκαθαρισουμε καποια πραματα. Ο καρμακ ειναι απο τους παλαιοτερους προγραματιστες παιχνιδιων στο κοσμο. Η OpenGL ειναι πολυ πιο πολια απο την DirectX. ο καρμακ εχει μαθει να προγραματιζει στην πρωτη και σε αυτην συνεχιζει γιατι αυτην ξερει και νομιζει οτι ειναι καλυτερη. Η nvidia εχει δημιουργηθει απο μηχανικους της silicon graphics, ετσι οι ανθρωποι ξερουν καλυτερα την γλωσσα προγραματισμου OpenGL. Μην αναρωτιεστε και λετε οτι ο καρμακ τα παιρνει απο τους πρασινους γιατι δεν ειναι ετσι ακριβως. Να λετε καλυτερα, τι εκανε η ΑΤΙ τοσα χρονια και δεν εχει βελτιωσει ΑΚΟΜΑ τους opengl οδηγους της? ελπιζω να λυθει το προβλημα αυτο συντομα απο την ΑΤΙ, του φουστη 4 χρονια περασανε και ακομα δεν εχουν βγαλει οδηγους της προκοποης.

Α και κατι αλλο, η ΑΤΙ δεν ειχε δωσει 4.000.000 $ στην βαλβε για το HL2??

Link to comment
Share on other sites

Άσχετα με το αν η opengl είναι παλίοτερη ή καλύτερη από το DX9, τα περισσότερα παιχνίδια είναι γραμμένα σε DX όπου η ΑΤΙ, τουλάχιστον μέχρι τώρα, είχε καλύτερες επιδόσεις και ποιότητα από τις nVidia.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.