Jump to content



Να παρω Amd64????????????????????


PlanetmanR5

Recommended Posts

:039: :039: :108: :108: Γεια χαρα!Ειναι το πρωτο μου ποστ και ας με συγχωρισουν οι μοντερετορς αν κανω καποιο λαθος!εχω εναν πεντιουμ 4 στα 2.6c και σκεφτομαι να πουλησω αυτον και την μητρικη μου και να παρω εναν αμντ 64!να το κανω?ποιον amd64 να παρω και πειτε μου και μια καλη μητρικη οχι πανω απο 150ε!sorry αλλα απο amd ειμαι γενικα ψηλο ασχετος!και κατι ακομα οι amd64 πανε ψηλα σε οβεκλοκ και θα εχω μεγαλο προβλημα με τις θερμοκρασιες που σηκωνουν?? :039: :004:

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με το Greek!Το PC σου είναι μια χαρά!Καλύτερα να περιμένεις να πέσουν λίγο οι 939 και κάνεις μετά κίνηση. Αν θες οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, άλλαξε κάρτα γραφικών. Αν παίζεις παιχνίδια είναι η πιο αποδοτική αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

με την εργοστασιακη τους ψυκτρα οι Α64 εχουν μεχρι 45βαθμους σε full load μεχρι τον 3000 και κατι παραπανω στα μεγαλυτερα μοντελα..με την εργοστασιακη ψυκτρα αν δεις και απο μηχανηματα παιδιων του φορουμ πας πολυ ψηλα και χωρις προβλημα με αυτη.

Link to comment
Share on other sites

Τους FX ξέχνα τους. Από την στιγμή που σου φαίνονται πολλά τα 242 της 9800 τι να πεις για τα 700+ των FX?

Υπάρχουν και Α64 σε 939 socket. Γενικά το σύστημά σου είναι μια χαρά. Περίμενε. Πάρε σε 1-2 μήνες την 9800 και μετά τα Χριστούγεννα κοίτα για Α64.

Υ.Γ. Επίσης. Ξέχνα την λέξη συχνότητα. Εδώ και στην Intel αν ρωτήσεις κάποιον για συχνότητα, ανοίγει το λεξικό να δει τι είναι.

Link to comment
Share on other sites

Oντως η λεξη συχνοτητα δεν παιζει μεγαλο ρολο!μαλλον καθολου ρολο!τα 242 εβρο της 9800προ μου φαινονται πολλα απο την αποψη οτι εχει 128mb μνημης και προς τα Χριστουγεννα με τα παιχνιδια που θα εχουν βγει ισως και να εχω προβληματα!

Link to comment
Share on other sites

έλεος ρε παιδιά! ο άνθρωπος είπε για μια αναβάθμιση πλατφόρμας, και μάλιστα φτηνή και εσεις του είπατε για 9800pro, και 6800!!! η 6800 έχει ... 337Ε η φτηνή! ότι κάποιοι έχουμε το μικρόβιο εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το έχουν όλοι...

η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι για ένα 6άμηνο ακόμα είσαι μιά χαρά, και τότε θα μπορείς να πάρεις μητρική με socket 939. αυτό γιατί οι περισσότεροι επεξεργαστές από τότε και μετά θα βγαίνουν στο socket αυτό, οπότε θα είναι μία αναβάθμιση με βάθος χρόνου...

όσο για τις κάρτες γραφικών και εμένα τα 242Ε μου φαίνονται πολλά, οπότε περιμένω να βγεί η nvidia 6600 σε AGP, η οποία λογικά θα έχει κοντά στα 150Ε, και θα έχει και τον νέο πυρήνα! ;)

Link to comment
Share on other sites

Συγκεκριμένα για 9800pro μόνος του μίλησε ο άνθρωπος!Eγώ θα έψαχνα να βρω μια μεταχειρισμένη 9700pro με τα €150 που διαθέτει - ΑΝ πρέπει οπωσδήποτε να αναβαθμίσει κάτι τώρα. Σε περίπτωση που δεν ασχολείται με Games θα πρότεινα να πουλήσει τη μνήμη του και να τσοντάρει χρήματα να πάρει ένα καλό ζευγάρι μνήμες των 512MB έκαστη (Crucial Ballistix, Adata DDR566 κοκ.) που να του μείνουν στον 64Bit.

Link to comment
Share on other sites

απλα εμενα τωρα τελευταια μου μπηκε το μικροβιο των amd στο πετσι μου και γι'αθτο ρωτησα για να μαθω απο τους κατοχους του ειδους!τωρα η 6600 μου φαινεται σε στυλ 5700θλτρα ή κατι τετοιο!αν κανω λαθος πειτε το!προσωπικα λεω να χτυπησω μια μεταχιρισμενη 9800προ αλλα με 256mb μνημη!

Link to comment
Share on other sites

κοίτα, αντίστοιχη της 5700 αλλά με το top να είναι η super 6800ultra και όχι η μούφα η 5950! οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν θα υπάρχει θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε 5700 και 6600. έτσι το βλέπω εγώ, αν κάποιος το έχει ψάξει περισσότερο ας με διορθώσει...

Link to comment
Share on other sites

Σε πληροφορω οτι η backup μητρικη που εχω ειναι Albatron και τα πηγε περιφημα μπηκα με 42MHz PCI στα ΧΡ κι ειναι μια χαρα......

Το μειονεκτημα της ειναι οτι δεν εχει AGP/PCI lock οποτε προσεξε και τι chipset θα παρεις και φυσικα πια εκδοση της μητρικης......

Τωρα οτι και να λενε για τις Epox δυο εχω δοκιμασει και καηκα οποτε να πανε να γ*****νε :063:

σε socket α η epox 8rda με το nf2 που δουλευω εδω και κανα μηνα πολυ βαρβαρα δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα....και μιλαμε για 230+ fsb ετσι...

μαλλον εισαι ατυχος με τα epox εσυ....στο νετ παντος σε socket a τα epox ειναι τα μονα που σταθηκαν επαξια διπλα στο nf7s.τα dfi κλασαν μαλι τελικα ....για nf3 τωρα δεν ξερω,ισως να επεσες σε μαπα κομματι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.