Jump to content



Επειδη δεν ξερω και πολλά....


Elu Thingol1442169091

Recommended Posts

Παιδια ειναι το προτο μου thread γιαυτο θελω βοηθεια!! Θελο να μαθω αν γενικοτερα υπαρχει καποιο % οριο στο overclocking. Το λεο επειδη ενα φιλαρακι μου ποθ ειναι γνωστης επι του θεματος μου ειπε κατι για 18% αντε 20%. μετα εχει ασταθεια. Ισχυει αυτο? Τορα εχο εναν Celeron sta 2,2GHz αλλα μιν παρετε ιποψιν σας αυτο γιατι σε κανα διμινο θα αλλαξο οποσδηπωτε CPU και θα παρω εναν Pentium sta 3.4 me fsb 800(ennoeite). Γιαυτον θελω την γνωμη σας.

Ευχαριστο προκαταβολικα!!

Α επισης (δεν ξερω αν χρειαζεται αλλα το γραφω) η motherboard ειναι η GIGABYTE 8I-PE1000-G, η RAM ειναι 768ΜΒ και η καρτα γραφικων η nvidia 5750 ultra 256MB(albatron). :038:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο site.

Οχι δεν υπαρχει οριο στο overclocking και αυτο γιατι εξαρταται απο πολλους παραγοντες (και ο χρηματικος μεσα)

Διαβασμα χρειαζεται, επιμονη, υπομονη, χρονος, τυχη, και αλλα πολλα. :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτο υποψιαζομαι οτι ειναι καποιο fake. Δυσκολα θα εφτανε καποιος τοσο ψηλα χωρις να γραψει και το ονομα του πανω. Ο FUGGER στο xtreme το ειχε φτασει καπου τοσο με 3rd stage cascade νομιζω...

Link to comment
Share on other sites

μαλον προσεξες οτι ο ανθρωπος θελει να κανει ενα decent clock με το πολυ ενα νερακι. Το να ποσταρεις screenshot με την υψηλοτερη συχνοτητα στον κοσμο, με ψυξη που μαλον ονειρευομαστε, για να καταριψεις ενα λογικο 20% ειναι μαλον λιγο ατοπο...

Link to comment
Share on other sites

δεν χριαζοταν να δοσω την φοτο για να καταριψω το 20% καθος οι περρισοτεροι εδω εχουμε πανω απο 20%!(το thread λεει να μαθει αν υπαρχει καποιο οριο!!!μαλον μπερδευτικες με το αλλο thread που εκανε ο "νεος")

Link to comment
Share on other sites

+18%????

Τοσο πανε με μια SLK ψυκτρα οι Prescott.....

Φυσικα προτεινεται νερο για σοβαρο πουσαρισμα, δυνατο PSU κι οχι @@ριες τοσα sticky εχει το forum κοιταξε τα και καλη συνεχεια.

spresv δεν αντιλεγω επ' αυτων που ειπες αλλα ο Aristidis με στοκ ψυκτρα πηγε στα 4.9GHz τον Ε0 Prescott....

Η Intel δεν ειναι AMD ανεβαινει ευκολοτερα λιγο δουλεια θελει παραπανω. :002:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.