Jump to content


Κλασικη ερωτηση για εναν αρχαριο!!!


Sayan

Recommended Posts

Γεια σας αν και αργησα λιγο κατεφηγα και εγω με τη σειρα μου σε αυτο το χομπι και θα εκτιμουσα την πολυτιμη βοηθεια σας. εχω εναν pentium 550 και απο το βιος εχω κανει υπερχρονισμο που επιτρεπει η μητρικη κατα 4% ητοι 3581mhz. προσπαθησα να κανω κατι και με τα προγραμματα που αναφερετε αλλα κανενα απο τα cpufsb softfsb coolfsb wcpu δεν υποστηριζει την μητρικη μου: intel d925xcv. τι προτεινετε να κανω? να επεμβω στην μητρικη αποκλειεται γιατι ειμαι ασχετος και δεν κανω πειραματα.στο βιος δεν βρηκα ρυθμιστικα για να ανεβασω το fsb. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. :060:

Link to comment
Share on other sites

οχι δυστηχως περα απο το 4% δεν εχει καποιο αλλο ρυθμηστικο. μπορειτε να προτεινετε καποιο προγραμα που να υποστηριζει και την μητρικη μου[intel D925XCV]?

Link to comment
Share on other sites

δεν κανεις το σταυρό σου που έχει και το 4%? πρωτη φορα βλέπω μητρικη intel στα τόσα χρόνια που έχει έστω και καποιο στοιχειώδες oc...

δυστηχώς καριβώς επειδή η μητρικές της intel δεν πρόσφεραν ποτε oc δυνατότηες δεν υπάρχει τίποτα που να σε βοηθήσει..

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με το Στελιο ειναι παλια καραβανα στους Intel. :116:

Kαι μπορεις να κανεις καλο o/c αλλα πολλα πραγματα πανε πακετο.

Δηλαδη καλο κι επωνυμο PSU, μνημες, ψυξη κλπ...

Δεν ειναι στρωμενος ο δρομος του o/c με ροδοπεταλα εχει πολλες λακουβες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

γεια σας και παλι. Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αυξησω την ταση του επεξεργαστη μου εκτος του bios το οποιο δεν εχει καποιο τετοιο ρυθμιστικο. μηπως με καποιο προγραμμα? και αν ναι με ποιο? Να υπενθιμησω οτι η μητρικη μου ειναι η intel d925xcv.Απο το bios μπορω να ανεβασω το fsb μεχρι 10% αυτη τη στιγμη ειμαι στο 6% αλλα δεν μπορω να παω παραπανω διοτι οτιδηποτε περισσοτερο καταληγει σε 'κολλημα' δεν χρησιμοποιω καποιο συστημα ψυξης. και στοχος μου ειναι να πλησιασω οσο πιο κοντα στο μεγιστο 10% που επιτρεπει η μητρικη μου

Link to comment
Share on other sites

με προγραμμα δυστυχως δεν μπορεις να αυξησεις την ταση, μονο με επεμβαση πανω στην μητρικη.

οσον αφοα αυτο το 10% εχεις δοκιμασει μηπως δε σε αφηνουν οι μνημες? τι διαιρετη έχουν? δοκιμασε να τις βαλεις σε μικροτερη συνχοτητα να δεις τι παιζει.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.