Jump to content



Drivers Forceware&Modded


Necro

Recommended Posts

  • Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Να υπογραμμισω πως οι 77.13 ειναι πολυ ασχημοι για benchmarks και λογω αυτου δε τους δοκιμασα καν σε παιχνιδι, ομως λενε πως ειναι τρομεροι αν και απο IQ(Image Quality) δε λενε πολλα..προσωπικα οι Best ever ειναι οι 72.13 για μενα που ειναι και οι πιο τελευταιοι...Να υπεθυμισω πως ισως καποιοι απο αυτους εδώ να ειναι ασυμβατοι με τη σειρα FX.Για οποιες αποριες μπορουν να καλυψουν οι ελαχιστες γνώσεις μου περι του θεματος pm me!Το thread αυτο θα ανανεωνεται οποτε εχουμε νεα απο τον χώρο!

Link to comment
Share on other sites

εγώ είμαι ικανοποιημένος με τους 71.83 και 71.89, τις περισσότερες φορές που βάζω beta δεν λειτουργεί σωστά το rivatuner και οι ρυθμίσεις που κάνω.....

αυτοί οι drivers μου έδωσαν 300 πόντους παραπάνω στο 3d mark 2005

Link to comment
Share on other sites

ναι μη το ψαχνεις και γω τη πρώτη φορα που δοκιμασα απο guru3d.com drivers...και επειδη το συστημα δεν αποδιδει καλα ασε αυτοι οι drivers ειναι απλα δωρεαν αναβαθμιση!!!εγω οταν εβαλα τους πρωτους απο κει ημουν στα 2800(3d mark 05) και τώρα μετα απο ποσους drivers στα 3300 χωρις oc:):):):):):)(+500)!

Link to comment
Share on other sites

οπως βλεπετε εχουμε καποιους νεους drivers που μολις κυκλοφορησε η Electronic Arts με την κυκλοφορια του νεου παιχνιδιου της το Battlefield 2!Τα περισσοτερα σχολια στο guru3d.com δεν ειναι αρνητικα ομως πολλοι μιλανε για μειωση των benchmarks η σε FPS στα παιχνιδια...Προτιμηστε 72.13 η 77.13

Link to comment
Share on other sites

μολις βγηκαν καινουργιοι modified...να υπενθυμισω πως οι modded για αλλους ειναι απλα θεικοι για αλλους αιτια για να βαλουν γερα το χερι στη τσεπη οποτε η αποφαση δικοι σας!

Link to comment
Share on other sites

ολοκαινουργιοι drivers (modded) XG77.62 HD,που εδω θα τους βρειτε σε 2 εκδοσεις η τελευταια απο τις 2 φημολογειται πως ειναι καλυτερη ωστοσο σε αλλους μπορει να ειναι καλυτερη η πρωτη....παντως μιλανε για μεγαλες διαφορες σε παιχνιδια και benchmarks!............Οντως τους δοκιμασα και τους προτεινω ανεπιφυλακτα!

Link to comment
Share on other sites

Με την ελευση της νεας 7800GTX εχουμε και νεους drivers που να την υποστηριζουν(μπορειτε να τους βρειτε και για αλλες εκδοσεις windows στο ιδιο link που δινω)Παντως υποστηριζουν και αλλα παιχνιδια σε SLI αλλα εαν δεν εχετε SLI συστημα η την νεα καρτα γραφικων τοτε οι drivers δε λενε πολλα καλυτερα μεινετε στους προηγουμενους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.