Jump to content

Case mod finally over! (Many Pics)

jpavly

Recommended Posts

πολυ ομορφο Jpavly..

απιστευτη βελτιωση απο την αρχικη κατασταση...

του αλλαξες τα φωτα, μπραβο!

θα προτιμουσα μοναχα τις αλουμινογωνιες στο παραθυρο να τις εβαζες κολλητες και οχι βιδωτες

αλλα και παλι πολυ καλη ιδεα σου και η υλοποιηση...

:)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Φοβερή δουλειά! Μπράβο!

Τα UV σημεία φαίνονται καλά; Δεν τα καλύβουν τα γύρω Ledακια; Απο τα ανεμυστήρια κλπ;

Αρχική απάντηση από blade_pan

Με τι το εβαψες?Εμενα αν και εχουμε το ιδιο μεσα ειναι αλλιως...σιδερο βαρυ..

Με κοινό ματ σπρέυ, αλλά η βαφή δεν έχει αντοχή στο χτύπημα. Σε επόμενη φάση θα το ξαναπεράσω με καλύτερο.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

πολυ ομορφο Jpavly..

απιστευτη βελτιωση απο την αρχικη κατασταση...

του αλλαξες τα φωτα, μπραβο!

θα προτιμουσα μοναχα τις αλουμινογωνιες στο παραθυρο να τις εβαζες κολλητες και οχι βιδωτες

αλλα και παλι πολυ καλη ιδεα σου και η υλοποιηση...

:)

Ευχαριστώ αρχιμάστορα του modding! Αρχικά ήταν κολλητές επάνω, αλλά μόλις πέσανε τα περτσίνια έγινε πολύ πιο άγριο!

Αρχική απάντηση από annihilator

Φοβερή δουλειά! Μπράβο!

Τα UV σημεία φαίνονται καλά; Δεν τα καλύβουν τα γύρω Ledακια; Απο τα ανεμυστήρια κλπ;

Όπως είδες είχα πριν μία κόκκινη λάμπα. Αφού κατέληξε και την είχα συνεχώς κλειστή, γιατί δεν ήθελα έντονο φως, την άλλαξα με μία 2πλή AC Ryan UV. Τα led του κόκκινου φαν δεν την ενοχλούν, απλά δεν υπάρχουν και πολλά UV reactive αντικείμενα ακόμα.

Stay up to date!

κουκλι το εκανες το κουτακι.. συγχαρητηρια..

τα αλουμινενια κομματια γυρω απο τα παραθυρα ειναι τρομερα..

το μονο που δε μου αρεσε ειναι οι κοκκινες λαμπες.. αλλα γουστα ειναι αυτα.

τωρα ειναι πολυ καλυτερο με τις uv

Σου βγάζω το καπέλο!!!!

:OT: είχα πάει να ξεκινλησω και εγώ το modding του κουτιου μου αλλα σήμερα που πήγα να το βάψω ξενέρωσα ανελέητα!Οπότε στο άλλο κουτι(οταν το πάρω) θα ελέξγω κάποια must κατά του ξενερώματος!Και πάλι μπράβο!

To μονο πραγμα που με χαλασε(γιατι νομιζω πρεπει να λεγονται και αυτα για να βελτιωθεις) ειναι το βαψιμο του κουτιου. Μπορει να μην φαινεται, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι ομοιομορφο. Αλλωστε το δειχνει και η φωτο που εχεις. Κανει αρκετες σκιες. Αν και αναφερες οτι θα το ξαναπερασεις, καλο θα ηταν να το κανεις τωρα.

Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα.Μπράβο.Τέτοια mod πρέπει να γίνονται.

Προσωπικά μου αρεσαν αυτά τα κόλπα

1.η τοποθέτηση του σκληρού ώστε να μην φαίνεται (ψάχνω και εγώ να κάνω μια τέτοια πατέντα στο antec)

2.τα αλουμινένια πλαίσια

3.και ο κόκκινος χρωματισμός,το μπλέ έγινε βαρετό πλέον,όλοι τα έχουν μπλε, ήταν καιρός να δούμε κάποια αλλαγή.

Πολυ καλή δουλειά, αψογος. Το μετέτρεψες κυριολεκτικά το κουτάκι μπράβο. Εμενα προσωπικά δε μου αρέσει το χοντρό αλουμίνιο (σα καδρο) γυρω απο τα παράθυρα, αλλα αμα σου αρέσει εσένα, πάσο! Συγχαρητήρια και πάλι :)

Γιαννη στα εχω πει και απο κοντα!το κουτακι σκιζει!

αν και αδικειται απο τις φωτο......Που να το δειτε και απο κοντα!:T: :T: :T:

αυτός ο συνδυασμός πάντως, κόκκινος φωρισμός-fans με το μαύρο κουτί μου αρέσει πάρα πολύ! :T:

Αρχική απάντηση από jpavly

Με κοινό ματ σπρέυ, αλλά η βαφή δεν έχει αντοχή στο χτύπημα. Σε επόμενη φάση θα το ξαναπεράσω με καλύτερο.

Το ετριψες πριν ?????

θελει ολοκληρη διαδικασια για να βαψεις το κουτι...

τριψιμω ασταρωμα ξανα τριψιμω με ψιλο χαρτι και μετα βαψιμο.... 2 χερακια σπρει πρεπει να ειναι καλα!!!!!!!

Αρχική απάντηση από pro

Το ετριψες πριν ?????

τριψιμω ασταρωμα ξανα τριψιμω με ψιλω χαρτι και μετα βαψιμο.... 2 χερακια σπρει πρεπει να ειναι καλα!!!!!!!

Eγώ πάντως αστάρι σε σπρευ δεν έχω βρεί για μέταλλο.Έχεις καμμιά πληροφορία;

Έψαξα σε μαγαζί με χρώματα αλλά δεν βρήκα.

Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 20:51]

Το ετριψες πριν ?????

τριψιμω ασταρωμα ξανα τριψιμω με ψιλω χαρτι και μετα βαψιμο.... 2 χερακια σπρει πρεπει να ειναι καλα!!!!!!!

ολα αυτα εννοειται με χρωματα και ασταρι αυτοκινητου

και και οχι κοινα σπρευ...

και φυσικα το βασικοτερο...

στο τελος δυο χερια βερνικι για να δεσει το χρωμα και να προστατευθει απο γρατζουνιες και μικροχτυπηματα....

ειναι μανουρα αλλα το αποτελεσμα δικαιωνει...

για τους τελειομανεις ανοιχτοχερηδες & τεμπεληδες

υπαρχει η δοκιμασμενη διαδικασια του καθαρισμου σε οξυ

και κατοπιν βαψιμο με ηλεκτροστατικη βαφη

@Spyrious

ριξε μια ματια σε μεγαλα χρωματοπωλεια αυτοκινητων-σκαφων

τα χρωματα τους δεν εχουν καμια σχεση με τα κοινα σπρευ...

και στην ποιοτητα και την ποικιλια αλλα και φυσικα στις τιμες...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας...!

@jax7480: Το βάψιμο έγινε για να μην βλέπω άλλο το ρημάδι το άσπρο πολύ βιαστικά, όντως κάνει σκιές, αλλά και πάλι μαμεί! Μόλις πάμε για αναβάθμιση (γιατί βαριέμαι να ξαναβγάζω MoBo) θα γίνει full καταστροφή-επανακατασκευή!

@Trooper: Το πλαίσιο είναι μόλις 1,5mm, δεν είναι και τόσο χοντρό! Εξέχει όσο και ένα fan grill.

• 11 months later...

Ένα μικρό update...

Έχει πλέον βαφτεί όλο το εσωτερικό σε μαύρο και γενικώς όλο το κουτί ξαναβάφτηκε πιο προσεκτικά!

Το unreal fan grill μαμάει πάντως! Έβαλα και ένα Akasa fan mate JR για 3 fans.

Image-164.jpg

Image162.jpg

Τώρα αλλάζω σιγά-σιγά κουτάκι οπότε δείτε το όσο προλαβαίνετε!

[admins μην βαράτε]Με εκείνο το Case Gallery τι γίνεται?[/admins μην βαράτε]

πολυ καλο μπραβο! Ειναι και αρκετα μεγαλο κουτι απο τι βλεπω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.