Jump to content



oc e4500+p35-ds3l


crio

Recommended Posts

Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω overclock Μέσα απο τα bios τον Ε4500 και δεν ανεβαίνει με τπτ.Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.Τροφοδοτικό έχω το etasis 650w και μνήμες axe ram οπότε δεν παίζει να κολά εκεί.Και vcore να ανεβάσω τπτ.Και στο auto να το βάλω να βρίσκει μόνο του πόσο θέλει πάλι τπτ.Κάνω save στις αλλαγές και μετά κλείενι σαν να πέφτει το ρευμα κάνει restart και μόλις περνά την οθόνη την mobo και πάει να μπει στα windows κλείνει πάλι σαν να πέφτει το ρεύμα και ξεκινά με τα defaults.

Link to comment
Share on other sites

αυτα που σου εγραψα :)

ΕIST και C1E ειναι στην ουσια το speedstep και τις περισσοτερες φορες δημιουργουν προβλημα οταν κλοκαρουμε οποτε και τα απενεργοποιούμε.

Link to comment
Share on other sites

Ούτε +5 στο fsb δεν παίρνει.Κατέβασα και τις μνήμες αλλα πάλι τπτ.Έχω επιλπιστεί.Έτρεξε μια μέρα στο 2.7 κόλησε και μετά όταν έκανα reboot no koukou.Μήπως φταίει το ρεύμα?Να βάλω ένα στεθεροποιητή μήπως σάξει.Αλλα πάλι ακυρο μου φένεται αυτό που είπα.

GOD OF O/C HELP ME

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τέτοιο δεν παίζει γιατι προχθες που υπερχρονίστηκε τις μνήμες τισ άφησα στα 810 και έτρεξε όλο το βράδυ Memtest και μετά prime και το stress cpu οτυ everest και δεν βγήκαν errors ενώ οι θερμοκρασίες ήταν κάτω απο 47 βαθμούς.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.