GoMaR Νοέμβριος 4, 2015 Author #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Τι θα γινει ; Θα βρεθουμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 4, 2015 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 δε βλεπω κινηση... ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 4, 2015 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Εγώ αυτή την εβδομάδα μπορώ σήμερα ή την Παρασκευή μετά τις 18:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2015 Author #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Ποιοι μπορουν για Παρασκευη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 4, 2015 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Εγώ sorry, αυτή την Παρασκευή με τίποτα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2015 Author #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 ουστ εσυ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 4, 2015 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 (edited) Μεγαλη ανταποκριση βλεπω :hehe: Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2015 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakis Νοέμβριος 9, 2015 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Καλησπέρα σε όλους!Ονομάζομαι Γάκης και σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να "καταστραφώ" κι εγώ με το Assetto Corsa...Είμαι φίλος με τον THAZIO και η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω αρκετούς που παίζουν με το AC αλλά ποτέ κανένας δεν κατάφερε να με πείσει να ασχοληθώ. Με το αυτοκίνητο και την ταχύτητα έχω γενικά μια καλή σχέση αλλά δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ με το gaming. Διάβαζα τι γράφετε σε διάφορα topic σχετικά με ρυθμίσεις, bugs, λύσεις κλπ και προβληματίζομαι καθώς δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι θα προσαρμοστώ σιγά-σιγά...Με την πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξω να βρεθούμε και από κοντά αν προκύψει καφεδάκι. Θα ξεκινήσω να μαθαίνω το AC και θα επανέλθω!Καλώς σας βρήκα λοιπόν! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 9, 2015 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Γενικά αυτούς με Porsche στα άβαταρ δεν τους πολύ-συμπαθώ... αλλά θα κάνω μια εξαίρεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakis Νοέμβριος 9, 2015 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Δεν είναι "μια Porsche"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 9, 2015 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 (edited) Εισαι ο Γακης απο το power? Ακυρο ειδα την υπογραφη σου Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2015 από GeoF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 9, 2015 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Καλώς ήρθες @Gakis θα χαρώ να σε γνωρίσω! Άντε βρε κανονίστε (στο flocafe στη Πεύκη όμως )! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakis Νοέμβριος 9, 2015 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Εισαι ο Γακης απο το power? Ακυρο ειδα την υπογραφη σου Αυτός είμαι... Και το GeoF1 κάτι μου λέει... Καλώς ήρθες @Gakis θα χαρώ να σε γνωρίσω! Άντε βρε κανονίστε (στο flocafe στη Πεύκη όμως )! Σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 9, 2015 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Αυτός είμαι... Και το GeoF1 κάτι μου λέει... Ναι...2009 Ιουνιος...Με τον τρελο φωτογραφο και ενα μπλε Φιεστα ΣΤ να το δοκιμαζεις για το περιοδικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uodvrhw Νοέμβριος 9, 2015 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Tεσσερις σελιδες και παμε... για καφέ. Που να λέγατε για φαγητό δηλδή ? !!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 9, 2015 Author #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 εγω επαψα να ασχολουμαι..Οποιος θελει ας προτεινει ωρα και μερος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 9, 2015 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Να προτείνω εγώ ένα φαντασικό μέρος για καφέ; Φθηνό και ποιοτικό καφέ, μεγάλη επιλογή σε γλυκά, ωραία μουσική αλλά σε ένταση που να μπορείς να μιλάς, άνετα τραπέζια για μεγάλες παρέες και "δυνατές" σερβιτόρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 9, 2015 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Να προτείνω εγώ ένα φανταστικό μέρος για καφέ; Φθηνό και ποιοτικό καφέ, μεγάλη επιλογή σε γλυκά, ωραία μουσική αλλά σε ένταση που να μπορείς να μιλάς, άνετα τραπέζια για μεγάλες παρέες και "δυνατές" σερβιτόρες Θα φάμε ξύλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Νοέμβριος 9, 2015 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 αντε παιδες να μαζευτουμε να τα πουμε...gomar 8α βρεθουμε μετα απο χρονια παλι..wizard επισης το ιδιο!για προτεινε που ειναι το καφε αυτο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 9, 2015 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Κανονιστε για Παρασκευη βραδακι να το χαρουμε λιγο(οποιοι μπορουμε τουλαχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts