morfeas-dsl- Μάρτιος 2, 2005 #41 Μάρτιος 2, 2005 Καλα ρε σεις το baywatch κανεις δε το εβλεπε????? :o
SLN Μάρτιος 2, 2005 #42 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 00:49] Καλα ρε σεις το baywatch κανεις δε το εβλεπε????? :o :D Ευτυχως η ευαισθητη εφηβια μου περασε χωρις Pamela (εεεεε, εννοω Baywatch) χωρις Beverly Hills και χωρις Melrose... Παντως τωρα που κοιτουσα τις απαντησεις υπαρχουνε ποοοοολλεεεεες σειρες που παρελειψα southpark (απλα δεν το εχω συνδεσει εγκεφαλικα με την τηλεοραση σε στυλ "την ταδε μερα, στις 9 εχει southpark" οποτε και δεν το "θεωρω" σειρα), McGyver κλπ
totally_wired Μάρτιος 2, 2005 #43 Μάρτιος 2, 2005 Σε λίγο θα μας πείτε και για το μικρό σπίτι στο λιβάδι...
Chosen Μάρτιος 3, 2005 #45 Μάρτιος 3, 2005 Αν και οι κορυφαίες σειρές (imo) είναι Friends, Southpark & Police Squad, θα συμφωνήσω με τον Chroma ως προς τον Αυτοκράτορα της μικρής οθόνης...
spc Μάρτιος 3, 2005 #46 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από SLNΕυτυχως η ευαισθητη εφηβια μου περασε χωρις Beverly Hills εμ, τώρα κατάλαβα γιατί είσαι ακόμη παρθένος (ο DJ δεν ''πιάνεται'') ρε παιδιά το κορυφαίο (κατά τη γνώμη μου) Black Adder, κανείς (ή δεν το πήρα χαμπάρι);
Trooper Μάρτιος 3, 2005 Author #49 Μάρτιος 3, 2005 Το νοημα του thread ηταν να μιλήσουμε για τις καινούριες σειρές, οχι για αυτές που βλέπαμε πριν 10-15 χρόνια :P:P Και ποιος δεν έβλεπε δηλαδή Knight Rider, Dukes κ.ά!! Μα ειναι δυνατόν να μη βλέπαμε Baywatch? Μα μονο και μονο επειδή το βλέπανε ο Chandler/Joey επρεπε να το βλέπεις :P:P Ειδα στο Nova Magazine οτι τη Δευτέρα 7 Μαρτιου στις 23:00 αρχίζει το LOST. Οποτε θα το τσεκάρω!
LL_NEO Μάρτιος 3, 2005 #50 Μάρτιος 3, 2005 και όχι μόνο αυτοί. Και η πάπια με το κοτόπουλο το έβλεπαν...
spc Μάρτιος 3, 2005 #51 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από TrooperΜα ειναι δυνατόν να μη βλέπαμε Baywatch? Αρχική απάντηση από LL_NEO και όχι μόνο αυτοί. Και η πάπια με το κοτόπουλο το έβλεπαν... εγώ πάντως δεν το άντεχα..... (και όχι δεν είμαι gay! - τουλάχιστον όχι ακόμη )
georgeadams Μάρτιος 3, 2005 #52 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από TrooperΕιδα στο Nova Magazine οτι τη Δευτέρα 7 Μαρτιου στις 23:00 αρχίζει το LOST. Οποτε θα το τσεκάρω! Είναι πρωτοφανές να παίζει σειρά σε (σχεδόν) πρώτη προβολή παγκοσμίως (θυμίζω η προβολή του Lost ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί στην Αμερική)!! Συνήθως περιμένουν 1-2 χρόνια για να πέσει το κόστος! Σε κάποιον στη nova πρέπει να έκανε μεγάλη εντύπωση! Υ.Γ. Ρε λες να χρησιμοποιήσουν και τους ελληνικούς μας υπότιτλους?
esdee Μάρτιος 3, 2005 #53 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc(και όχι δεν είμαι gay! - τουλάχιστον όχι ακόμη ) οκ ... μεινε staight μεχρι να περασω το απογευμα απο εκει και μετα κανε οτι θες
spc Μάρτιος 3, 2005 #54 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από esdee οκ ... μεινε staight μεχρι να περασω το απογευμα απο εκει και μετα κανε οτι θες too late pretty boy (μόλις είδα το dvd του David)
Sir_Builder Μάρτιος 3, 2005 #56 Μάρτιος 3, 2005 Εγω ξεκινησα να μαζευω τα dvd των x-files απο το περιπτερο.Ψιλοακριβα αλλα δεν μπορεις να κανεις και αλλιως αν ξερεις οτιTHE TRUTH IS OUT THERE.
Spyrious Μάρτιος 3, 2005 #57 Μάρτιος 3, 2005 Star Trek - Next Generations.Baywatch στην αρχή (92-93 νομίζω άρχισε).Kαι τα φιλαράκια που και που.
Battosai Μάρτιος 3, 2005 #58 Μάρτιος 3, 2005 Friends :toomuchne :toomuchne :toomuchne και τωρά πια SouthPark
Giorgos Μάρτιος 4, 2005 #59 Μάρτιος 4, 2005 Γενικά δεν ασχολούμαι με TV Series. Είδα και έχω μόνο τις 3 πρώτες season του 24.
No Quarter Μάρτιος 4, 2005 #60 Μάρτιος 4, 2005 Πρόσφατες σειρές που βλέπω: Lost (η καλύτερη μη κωμική σειρά που παίζεται αυτή τη στιγμή στη τηλεόραση) Southpark ( ο 8ος κύκλος ήταν κατα τι γνώμη μου ίσως απο τους καλύτερους τις σειράς) Joey (πλάκα έχει αλλά δεν αγγίζει τα Friends) Πιό παλιές: Friends X-Files Aκόμα πιο παλιές: Fawlty Towers Black Adder Yes Prime Minister Baywatch Married with Children (Al Bundy is GOD) Τόσο παλιές που ούτε τις θυμάμαι (αλλά θυμάμαι οτι τις έβλεπα) Knight Rider Dukes of Hazzard County Σειρές που έχω δεί περιστασιακά (και μου αρέσουν): C.S.I. Honorable Mention: Clone Wars Υ.Γ. Ποτέ μου δεν εχω δεί Beverly Hills, Melrose Place, κλπ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.