Jump to content



Δημιουργια δικης μου μαρκα t-shirt


nosa

Recommended Posts

Καλησπερα...εδω και λιγο καιρο μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα να φτιαξω δικη μου μαρκα t-shirt...δεν εννοω απλα σχεδια(σταμπες) ομως αλλα δικα μου t-shirt...εδω ειναι ενα σχεδιο μου..αυτο που δεν ξερω πως να το καταφερω ειναι δειτε παραδειγμα ενα t-shirt που εφτιαξα 

 

28201ap.jpg

2cz7ekz.png

εδω ξεκινησα με μια απλη μπλουζα και εβαλα υφασμα ραμενο απο κατω και στην καρδια εκοψα την μπλουζα κ εραψα ενα κοματι απο μεσα....η ερωτηση ειναι...πως αυτην την μπλουζα μπορω να την κανω "αντιγραφα?"

 

Χωρις να θελω να κανω διαφημηση και συγνωμη αν δεν επιτρεπεται δεν γνωριζω...αλλα για να ξεκινησω κατι επαγγελματικο οπως αυτη εδω η μακρα που ειναι κοντα στο στυλ που θελω, τι πρεπει να κανω?

Δεν πιστευω οτι το καθε κομματι γινεται ενα ενα...στελνω καπου την μπλουζα? πια ειναι η διαδικασια...ας απαντησει καποιος που γνωριζει

https://www.facebook.com/Vinyl-Art-Clothing-504182409739952

 

αλλο ενα σχεδιο μου βημα βημα:

23ih6as.jpg

11lre3k.jpg

21msyll.jpg

Έγινε επεξεργασία από nosa
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.