Jump to content



TECH STORES


Recommended Posts

παιδια εχει παρει κανεις απ το http://www.techstores.gr/? γιατι έχει τη μητρικη και τις ram που θελω που δυστυχως τελειωσαν στο e-shop.gr

Έγινε επεξεργασία από SirMomus
Link to comment
Share on other sites

e-shop και δυστυχώς τελείωσαν, εγώ θα το μετέφραζα σε ευτυχώς τελείωσαν. Αλλά είναι προσωπική άποψη.

 

Έχω πάρει μητρική και επεξεργαστή για το Kabini σύστημα και μια AM3+ ASRock από το Techstores, αλλά δεν ξέρω τι λένε τα παιδιά από RMA. Όσον αφορά τις δικές μου παραγγελίες ολοκληρωθήκαν στο τσακ μπαμ χωρίς πρόβλημα. Παρέλαβα πάντως από το μαγαζί. Δεν μεσολάβησε ταχυδρομείο.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Καλοι και εξυπηρετικοι φανηκαν απο το τηλεφωνο. Δυστυχως ομως δεν συνεργαστηκα μαζι τους διοτι δυο φορες που πηρα τηλ να ρωτησω για τη διαθεσιμοτητα προιοντων, παρολο που στο σκρουτζ ελεγε 2-3 εργασιμες, η απαντηση που πηρα ηταν οτι δεν ηξεραν καν ποτε θα τα εχουν αυτα που ηθελα. Σαν εναλλακτικη θα προτεινα polytope που πηγα και στο μαγαζι και ειναι αριστοι σε ολα. Αξιοπιστο site αλλα και γνωστες!

Link to comment
Share on other sites

εχω αγορασει πολλες φορες χωρις καποιο προβλημα και hardware αλλα και συσκευες για το σπιτι.

μια χαρα ολα,γρυγορα εκτελεστικε η παραγγελια και παρελαβα αμεσα

 

δεν πιστευω να εχεις θεμα

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδια! Θα παρω απο κει τελικα γιατι γλιτωνω 20 ευρω και δεν τα βρισκω και μαζι αυτα που θελω ελπιζω να πανρ ολα καλα:)

Έγινε επεξεργασία από SirMomus
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον...ειχα παρει πριν 1,5 χρονο ενα κινητο alcatel, ολα καλα.

Τον σεπτεμβρη τους το πηγα για αλλαγη,χαλασε εντελως, με εντολη της αγαπημενης μας   arvato (1 μηνα εκανε και εκει, ηταν και 15αυγουστος)

Μετα απο πολλα τηλεφωνα  και αφοτου περασε ενας μηνας και 10κατι μερες(τις τελευταιες 2 βδομαδες τους επριξα λιγο), περιμενα να δω αν θα παρω τελικα πιστωτικο ή νεα συσκευη.
Η απαντηση τους ηταν οτι περιμενουν τον "προμηθευτη" ( ενα 3ο καταστημα στον  Πειραια , homeshop καπως ετσι, τα κακα του να αγοραζεις το φθηνοτερο στο skroutz).
Εγω αγανακτησμενος πηρα το τηλεφωνο του προμηθευτη αλλα δεν βγηκε ακρη (μια κυρατσα ηταν στο τηλέφωνο,η οποια, συμφωνα με το παλικαρι του techstores που "ειχε αναλαβει" το rma,ηταν οντως αντιεπαγγελματικη η σταση της και διεκοψαν  συνεργασια ).

 

Τελοσπαντων, δε ξερω αν φταιει οτι ανεφερα πως θα κανω παραπονα στο ιντερνετ(fb,forum , skroutz) και θα ενημερωσω διαφορες αρχες αν δεν λυθει το θεμα αλλα τελικα μετα απο 2-3 μερες μου ειπαν οτι μπορω να παρω πιστωτικο ή τα λεφτα στο χερι στην τιμη αγορας.

 

Μπορει να ειμαι ειδικη περιπτωση και να μην συνηθηζουν να το κανουν , αλλα εξεπλαγην ευχαριστα, take it as you want λοιπον.

Βαθμολογια 3/5

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.