Jump to content



Steam Link


Recommended Posts

To Steam Link είναι ένα μικρό κουτάκι που προσφέρει η Steam το οποίο κάνει streaming την εικόνα του κυρίως PC (ή οποιουδήποτε άλλου PC τρέχει steam) σας στην τηλεόραση σας, ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή παίρνει HDMI. Το είχε προσφορά το Steam και το τσίμπησα στα 40κάτι ευρώ. Προκαταβολικά συγνώμη για τις φωτογραφίες, αλλά τις τράβηξα βιαστικά με το κινητό.

 

 

DSC 1303

Το κουτί του
 

DSC 1307

 

Τα περιεχόμενα του. Το κουτάκι έχει μια έξοδο HDMI, 3 usbs, και μια 100άρα ethernet. 
 

DSC 1308

Το μενού που βλέπουμε όταν το ανοίγουμε για πρώτη φορά. Μιας και πήρε αυτόματα IP από τον DHCP, προσπέρασε τις ρυθμίσεις και βγήκε κατευθείαν στο μενού με τα PC που τρέχουν Steam, στην συγκεκριμένη, μόνο ένα.
 

DSC 1309

Το μενού με τα διαθέσιμα παιχνίδια. Η ανάλυση είναι 1920χ1080 60hz από default.
 

DSC 1310

To Dying Light
 

DSC 1313

Οι ρυθμίσεις του 
 

DSC 1317

Κι ενα download

 

Του έχω συνδέσει πάνω ένα Xbox 360 controller (που τον έχω εδώ και 8 χρονια; μπορεί και παράπανω) και παίζει κανονικά. Μπορείτε να συνδέσετε και keyboard/mouse (προφανώς wireless για να χει νόημα).

 

Ό,τι ερωτήσεις έχετε ελεύθερα.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ωραιος!!!!! 

Λες κανει stream την εικονα του pc , αυτο σημαινει πως μπορεις να παιξεις και μια ταινια ? 

Τα παιχνιδια που streamαρεις πρεπει να ειναι αποκλειστηκα μεσα στον καταλογο του Steam ?.....(if ya know what i mean .... ) 

Link to comment
Share on other sites

καλή ιδέα.. αν το βρω φτηνό μάλλον θα το τσιμπήσω για να καταργήσω το 10μέτρο καλώδιο που πάει απ' το pc στην tv.

 

btw δηλαδή κανονικά κάνω add το witcher 3 που τοχω σε gog και το τρέχω μέσω αυτού από steam;;

 

από performance hit;

Link to comment
Share on other sites

Θα βοηθούσε πάντως μια Gigabit LAN κάρτα αντί της 100αρας για όσους το έχουν συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet ( ; )

 

Εγώ για αυτόν τον λόγο δεν το πήρα. Ταλαιπωριακός μου κάνει με την κουτσοκατοστάρα..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Πλεον το εχω δοκιμασει και εγω. Με 2.4g wifi, μολις ξεκίναγε το game υπηρχε σοβαρο θεμα. Απευθείας τσιμπησα το air router 3 της xiaomi με dual band και σε balanced ρυθμίσεις, ουτε fast ουτε beautiful παει νερο. Απο θεμα lag δεν υπάρχει εντονο. Ανετα δλδ παιζεις rocket league χωρις θεματα. Και 2 ακομα που δοκιμασα ηταν κομπλε.
Βέβαια σαφως η ποιοτητα είναι λιγο πεσμενη αλλα στο σαλονι συνηθως είμαστε μακριά απτη tv και δε φαίνεται. Θα βαλω και το kodi να δοκιμάσω αλλα ψαχνω να δω αν γίνεται ο host να μπορει να κάνει κατι αλλο καθως streamarei.
Και ισως αργοτερα δοκιμασω και με το powerline
Αυτα.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το pes απο το θειο στο steam link σε φιλο εχει θεματα με τα button mapings. Εγω δε ξέρω κατι αλλο μιας και απο το θειο εχω χρόνια να παρω videogame. Stop εδω η συζήτηση περι τουτου [emoji14]

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, artyom said:

Το pes απο το θειο στο steam link σε φιλο εχει θεματα με τα button mapings. Εγω δε ξέρω κατι αλλο μιας και απο το θειο εχω χρόνια να παρω videogame. Stop εδω η συζήτηση περι τουτου emoji14.png

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Ναι και εγω αγορασμενα εχω απλα ενα παιχνιδι που παιζω 2 φορες το χρονο, που ερχεται καποιος σπιτι μου για τετοιο πραγμα ηταν λιγο ακυρο :p

Link to comment
Share on other sites

Το έχω κι εγώ το μαραφέτι αυτό.

Κάπου Black Friday που το είχε προσφορά το Steam το είχαν και στο Game.co.uk, με τη διαφορά ότι δεν χρέωναν τα εξωφρενικά μεταφορικά που ζητούσε το Steam, οπότε μου ήρθε με μόλις 19 λίρες στην πόρτα μου (Ελλάδα).

 

Stream-άρει απροβλημάτιστα ό,τι έχω δοκιμάσει (wired connection), αλλά το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για games που παίζουν με gamepad, γιατί βαριέμαι να κουβαλάω keyboard-mouse στο σαλόνι.

Gamepad είναι ένας Xbox One wireless controller που είναι συνδεδεμένος στο PC αλλά πιάνει μέχρι το σαλόνι. Ίσως παίζει και απευθείας πάνω στη συσκευή, αλλά το έβαλα έτσι day 1, έπαιξε χωρίς πρόβλημα, και δεν ξανασχολήθηκα.

Για εναλλακτικό input έχω βάλει επάνω στο Link ένα Logitech Dinovo Mini, που παίζει ως keyboard + mouse (για navigation - αν προσπαθήσεις να παίξεις games εκεί το πιθανότερο να ψάχνεις wired controller να κρεμαστείς).

 

 

Έγινε επεξεργασία από Shaman
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.