Jump to content



Sacred ή Diablo


papabasi

Προτιμότερο game  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Προσωπικά έπαιζα σε battlenet diablo 2 για ενάμιση χρόνο πολύ λιώσιμο.... το θεωρώ πολύ καλό ως προς την ατμόσφιαρα παιχνιδιού και πιστεύω ότι ένα παιχνίδι δεν είναι τα γραφικά που αυτό έχει..

Link to comment
Share on other sites

To αγορασα αυθεντικο!!!! (Το δευτερο που αγοραζω αυθεντικο στην ζωη μου , το πρωτο ηταν Red Alert 1) μαζι με το Expansion πριν 3 βδομαδες για να το παιζω μονο και μονο στο Battlenet. Δεν το βαριεσαι ποτε.

Link to comment
Share on other sites

Πείτε και μια καλή κουβέντα για το Sacred. ΟΚ, αντιγράφει το diablo (BEST) αλλά έχει και αυτό κάτι να πει...

Πάντως το diablo είναι η απόδειξη ότι μια καλή ιδέα μπορεί να μετατρέψει τον υπολογιστή (το mouse) σε απόλυτα εθιστική παιχνιδομηχανή...

Link to comment
Share on other sites

Παίδες, εσείς παίζετε καθόλου DiabloII στο B.net?

Αν είναι να βρεθούμε καμιά φορά στο Europe Realm και ή να κάνουμε Lvling ή αν έχουμε κάτι για trade.

Αλλιώς να μπένουμε και να σφάζουμε κάτι καινούριους τουρκαλάδες με κάτι καθόλου εθνικιστικά nicks του στύλ AtaturkBarb. :devil: :devil: :devil: Τι κακός που είμαι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.