cpgr Ιανουάριος 13, 2016 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2016 Εγω εχω εξεταστικη 26 με 8 οποτε δεν ξερω εαν θα μπορω να τρεξω στους 2 πρωτους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 13, 2016 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2016 Εγω εχω εξεταστικη 26 με 8 οποτε δεν ξερω εαν θα μπορω να τρεξω στους 2 πρωτους... Χέστην εξεταστική, πρέπει να ξέρεις να θέτεις τις προτεραιότητες σου! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpgr Ιανουάριος 13, 2016 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2016 Χέστην εξεταστική, πρέπει να ξέρεις να θέτεις τις προτεραιότητες σου!Χαχα καλα τα λες αλλα ..Λογικα θα μπω απο το 3ο αγωνα και μετα ..μονο και μονο για το 500κι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 14, 2016 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Εκανα 3 γυρους χθες. Ακη τσεκαρεις κατι εσυ τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 14, 2016 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Εγω εχω εξεταστικη 26 με 8 οποτε δεν ξερω εαν θα μπορω να τρεξω στους 2 πρωτους... Παρομοίως (έχω κ την πτυχιακή) . Θα τρέξω αλλά δεν με βλέπω να έχω χρόνο για practice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιανουάριος 14, 2016 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Μπήκα Επειδή είναι πρωί, δεν έχω πιεί καφέ και βαριέμαι να διαβάζω τρεις σελίδες Μπορείτε να μου δώσετε να ρεζουμέ??.. Πότε ξεκινάει και τι πρέπει να γίνει πριν την έναρξη (από πλευράς μας); Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 14, 2016 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Σιγά τις πολλές σελίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 14, 2016 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Μπήκα Επειδή είναι πρωί, δεν έχω πιεί καφέ και βαριέμαι να διαβάζω τρεις σελίδες Μπορείτε να μου δώσετε να ρεζουμέ??.. Πότε ξεκινάει και τι πρέπει να γίνει πριν την έναρξη (από πλευράς μας); Θα σε απαλλάξω από το διάβασμα 2.5 σελίδων To qualify θα ξεκινήσει Παρασκευή στις 23.59 και θα διαρκέσει 48 ώρες. Θα τελειώσει δηλαδή την Κυριακή 23:59. Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε προσεκτικά το 1ο ποστ! Η προετοιμασία που θα πρέπει να κάνεις πριν την αρχή του qualifying (μάλλον την έκανες ήδη) περιγράφεται εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 14, 2016 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Σημερα το αργα το βραδυ θα μπω, προλαβαινω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 14, 2016 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Σημερα το αργα το βραδυ θα μπω, προλαβαινω? Άνετα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 14, 2016 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Απαραίτητα βήματα για όσους θέλουν να τρέξουν στο cup: Δηλώστε συμμετοχή στο doodle, καθώς και στο παρόν thread. Βάλτε το όνομα με το οποίο θα τρέξετε στο cup μέσα στο Assetto Corsa. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το ptracker στο Assetto Corsa. Μπείτε μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στο server WAMTA και κάντε τουλάχιστον 2 γύρους με ενεργοποιημένο το ptracker. Δεν έχει σημασία ποιο αυτοκίνητο θα επιλέξετε. Στην περίπτωση που έχουμε παραπάνω από 18 sign ups, οι υπόλοιποι θα μπούνε στη λίστα αναμονής και θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν σε περίπτωση απουσίας κάποιου αγωνιζόμενου. Αν έχετε κάποια απορία για τα βήματα 1-4, ρωτήστε μας! @Stelios F., @Lazy Dog, @akis_z80, @liakjim, @wargasm, @Anthemius, @Oxide Burnedbrain, @gchristod, @wolves, @Thodoris1884, @thazio, @kyr.., @Aris Teidis, @GeoF1, @fatalara, @cpgr Τα έχω κάνει μέχρι και το βήμα 4!! Πειτε αν ειμαι ΟΚ! Κανονίστε να είστε αργοί και να με βάλετε στο group των γρήγορων!! Απ' ότι βλέπω είμαι μόνο μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον thodori!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 14, 2016 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 (edited) Βλέπω πως μόνο 4 άτομα έχουνε κάνει lap. Πρέπει να μπείτε όλοι για 1 lap τουλάχιστον για να πάρουμε τα guids. Τα qualifier αρχίζουν στις 11:59 της παρασκευής όπως είπε και ο Άκης. Παρακαλώ διαβάστε καλά το πρώτο post. Υπάρχει 1 θέση ακόμα, ειδοποιήστε άλλον έναν να κλείσουμε 18άδα! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2016 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 14, 2016 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Τα έχω κάνει μέχρι και το βήμα 4!! Πειτε αν ειμαι ΟΚ!Κανονίστε να είστε αργοί και να με βάλετε στο group των γρήγορων!! Απ' ότι βλέπω είμαι μόνο μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον thodori!!! [emoji14]Τσάμπα χάρηκε βρε.Προς το παρόν τους γύρους τους θέλουν τα παιδιά για να δουν ότι όλοι είναι οκ.Τα χρονόμετρα θα μετρήσουν από Παρασκευή βράδυ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 14, 2016 Author #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Τα χρονόμετρα θα μετρήσουν από Παρασκευή βράδυ. και για τα 5 πρώτα laps, για να μην ξεχνάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 14, 2016 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Απο που βλεπετε ποιος εχει τρεξει laps και τι χρονους εχει κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 14, 2016 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 (edited) Απο που βλεπετε ποιος εχει τρεξει laps και τι χρονους εχει κανει; Σιγά μη μας πουν... Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, τα ξέρουν! Φαντάζομαι θα μας τα δείξουν όταν ολοκληρωθούν τα qualifiers ανεβάζοντας τα αποτελέσματα στο http://simresults.net/. EDIT: ΤΟ RSR είδα : http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=6&car=2487 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2016 από Anthemius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 14, 2016 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Απλα να επιβεβαιωσουν ποιοι ειναι οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 14, 2016 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Μπήκα Επειδή είναι πρωί, δεν έχω πιεί καφέ και βαριέμαι να διαβάζω τρεις σελίδες Μπορείτε να μου δώσετε να ρεζουμέ??.. Πότε ξεκινάει και τι πρέπει να γίνει πριν την έναρξη (από πλευράς μας); Μεγειά τh motherboard!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 14, 2016 Author #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 (edited) Απλα να επιβεβαιωσουν ποιοι ειναι οκ. TheodoreAnthemiussC_WolvesAkisLazy Dogέχουν κάνει lap, κανείς άλλος. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2016 από Stelios F. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 14, 2016 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Ρεμάλια κάντε laps!!Το θέλουμε για:α. να δούμε ότι έχει γίνει σωστή εγκατάσταση του ptrackerβ. να ετοιμάσουμε το entry list με βάση τα steam ids! Οι χρόνοι δεν έχουν καμία σημασία σε αυτή τη φάση!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts