Jump to content



γνωμες για workstation pc


Recommended Posts

καλο μεσημερι σε ολους , θαθελα να μου πειτε τι μπορω να αλλαξω απο τα part του Pc μου ωστε να το κανω πιο δυνατο , να ενημερωσω οτι το προγραμμα που δουλευω ειναι simgun ενα προγραμμα για εκπαιδευτες ( sky marshal ) λοιπον εχω ενα cpu X5660 , μνημη 32gb ddr3 , ssd revodrive 3 ( αλλα βλεπω οτι δεν πολυ τραβαει στην εφαρμογη ) και καρτα μια R290X , και μητρικη P6T7 WS ASUS.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω καλύτερα να απευθυνθείς στην εταιρία. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το κάνεις πιο "δυνατό" χωρίς να αλλάξεις εντελώς mobo/cpu. Μήπως είναι κάτι άλλο που σου δημιουργεί θέμα στην εφαρμογή αυτή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα, 

Τι requirements εχει το προγραμμα που χρησιμοποιεις και δεν αρκει το μηχανημα σου? Επισης τι εννοεις να το κανεις πιο δυνατο? Κολλαει υπαρχει καποιο αλλο προβλημα? Ο ssd και η ram σου σιγουρα σε καλυπτουν, μετα οπως αναφερει και ο Matia θα πρεπει να ρωτησεις πιο set cpu-mobo-ram και ενδεχομενος vga θα πρεπει να αλλαξεις για να πας σε κατι πιο γρηγορο. Θα πρεπει να τσεκαρεις βεβαια αν το εξτρα κοστος της αναβαθμισης αξιζει αναλογικα με το ποσοστο αυξησης των επιδοσεων που θα παρεις. 

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ευχαριστω για την απαντησεις σας , το προγραμμα ειναι εξειδικευμενο και λεω , αν βαλω καρτα quadro , τρεξει καλυτερα , αλλα οι τιμες τους ξεφευγουν . Το υλικο το τσεκαρα σε διαφορα τεστ και δεν κολλαει πουθενα , τωρα το προγραμμα αυτο το πηρα απο Ισραηλ και δεν εχει  το κουτι του , που γραφει τι requirements χρειαζεται

Έγινε επεξεργασία από def
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.